2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ya aynı sorun evde koyacak yer yok, eve birşey daha alsam benim ya da kocamın evden taşınması demek 😅 bebemi evden atamayız sanırım mecbur ben giderim 😂. Dyson ya da philipsin hava temizleme aletini istiyor kocam ama nereye koyacağız. Sırf yer kaplamasın diye globber yerine doona tike aldık bisiklet olarak. Çantası içinde saklanabiliyor.
Ayni durumdayiz kızın odasini esya depolama alani olarak kullaniyoruz 😬😁 simdi dyson aldim ya onu nereye koyucam diye dusünüyorum.bir de karcher istiyorum ben buharli temizlik icin ona da yer lazim off ki ne off

Ayni durumdayiz kızın odasini esya depolama alani olarak kullaniyoruz 😬😁 simdi dyson aldim ya onu nereye koyucam diye dusünüyorum.bir de karcher istiyorum ben buharli temizlik icin ona da yer lazim off ki ne off
Bir de bu kadar para verip temizliği kendin yapınca koyuyor 😂 kendi kendine yapsa hepsi ne güzel olur

Tam pirinç unu kullaniyor musunuz kızlar bebişe? Burda saglikli degil diye bir seyler okumustum sanki.og store dan siparis vericem de öncesinde sorayim dedim

X