-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.301
Benim ikinci ay aşıları 2 ay 12 günlükken yapıldı. Ataya bayram girdi felan o yüzden. Dr birşey olmaz dedi. Aşıyı hemen açtır hemen yaptır hiç bekletme.Kızlar verem aşısı elinde yokmuş sağlık ocaginin başka biyere yönlendirdiler orasida yogunmus 10 da açılan aşı 11 de yapılsa bişey olur mu bayatlar mi falan diye korkuyorum 2 hafta beklesem mi acaba kendi sağlık ocagimi 2 ay 20 günlük oluyor beklesem
Şuruptan yarım ölçek verdim. Ya sırt üstü yatırdığımda niye korkup ağlamaya başlıyor anlamıyorum kucağımda iyi, gülüyor, meme emmesi iyi ama altını değiştirmek içimin yatırıyorum korkuyla ağlıyor:/
Aynı durumdayızOlabiliyormuş canım üzmeyelim kendimizi, bu piyango da bize vurdu :) zamanla geçecek biz de onları adapte etmeye çalışıcaz. Hala dış dünyaya alışamadılar demek ki :/
Ben 77 ile dogum yapmistim su an 75 kiloyumKızlar okuduğum kadarıyla hepiniz zayıflamışsınız ben kilo aldımsanırım depresyondayım sürekli şikayet ediyorum
Selam canım uzun zamandır giremiyördüm ben 57le hamile kaldım.74le doğuma girdim şu an 57 kiloyum eski kıyafetler oluyor neden veremedin acaba çok mu yiyorsun normalde 9 kilonun otomatikman gitmesi gerekiyorBen 77 ile dogum yapmistim su an 75 kiloyum61 kiloydum hamilelikten once ama su an 70 e bile inemiyorum ya ben de depresyona giricem bu kilolar yuzunden. Ve hala zayiflarim diye hic kiyafet almiyorum hamilelik kiyafetleri ile idare ediyorum, eskiler hic olmuyo
Ay ne guzel vermissin canim ya, dogumda 5 kilo gitti benim sadece normal dogum olmasina ragmen (normal dogumda sezaryene gore daha cok kilo gidiyor diyorlardi), sonrasinda onu da geri aldim. Aslinda gunduz hiic yemiyorum, sabahtan aksama kadar ac duruyorum oglum firsat vermedigi icin ama esim aksam gelince butun gun ac oldugum icin cok yiyorum sanirim. Cok duzensiz bir beslenme seklim var maalesefSelam canım uzun zamandır giremiyördüm ben 57le hamile kaldım.74le doğuma girdim şu an 57 kiloyum eski kıyafetler oluyor neden veremedin acaba çok mu yiyorsun normalde 9 kilonun otomatikman gitmesi gerekiyor
Yanlız değilsin bende varım hamileyken şeker diyeti yaptım kilo fazla almadım süt olsun diye yiyorum ha bire ama ne hikmetse gobege gidiyor hepsiniKızlar okuduğum kadarıyla hepiniz zayıflamışsınız ben kilo aldımsanırım depresyondayım sürekli şikayet ediyorum
Sab simplex. Bize çok iyi geldi canım. Ama bebeğe göre de değişiyor. Nurse harvey herkese çok iyi geliyormuş bizim çocuk çıldırıyor onu kullanınca en az iki saat. İnşallah işine yarar.Kizlar cok iyi bi gaz damlasi önerebilecek var mi
Bence birazda yapıyla alakalı aslında 16 kg ideal kilo almışsın hamileyken, aslında sabah öğle akşam yesen hem sütün olur kaliteli bebeğin kilo alır. Hem sen kilo verirsin.Ay ne guzel vermissin canim ya, dogumda 5 kilo gitti benim sadece normal dogum olmasina ragmen (normal dogumda sezaryene gore daha cok kilo gidiyor diyorlardi), sonrasinda onu da geri aldim. Aslinda gunduz hiic yemiyorum, sabahtan aksama kadar ac duruyorum oglum firsat vermedigi icin ama esim aksam gelince butun gun ac oldugum icin cok yiyorum sanirim. Cok duzensiz bir beslenme seklim var maalesef
Sen nasil verdin, ekstra bisey yaptin mi?
Evet canim kiloya cok musait bi yapim var, surekli dikkat etmem gerekiyordu onceden de yoksa hemen kilo aliyordum.Bence birazda yapıyla alakalı aslında 16 kg ideal kilo almışsın hamileyken, aslında sabah öğle akşam yesen hem sütün olur kaliteli bebeğin kilo alır. Hem sen kilo verirsin.
Doğumdan sonra troid hormonlarında oynama olabiliyor. Bence bir tsh baktır. Belki yavaşlamıştır. Ciddiye alsan iyi olur. Bütün vücut etkileniyor bu durumdan.Ay ne guzel vermissin canim ya, dogumda 5 kilo gitti benim sadece normal dogum olmasina ragmen (normal dogumda sezaryene gore daha cok kilo gidiyor diyorlardi), sonrasinda onu da geri aldim. Aslinda gunduz hiic yemiyorum, sabahtan aksama kadar ac duruyorum oglum firsat vermedigi icin ama esim aksam gelince butun gun ac oldugum icin cok yiyorum sanirim. Cok duzensiz bir beslenme seklim var maalesef
Hayır canım ekstra bişey yapmadım sezeryan doğum yaptim bende .ben doğumdan eve gelince 7kilo gitmişti. Sonra da geri kalan gitti.özel bir çaba sarfetmedim.ama çok ekmek hamur işi tatlı vs... yiyen bir insan değilim yaşam şeklim bbu benimAy ne guzel vermissin canim ya, dogumda 5 kilo gitti benim sadece normal dogum olmasina ragmen (normal dogumda sezaryene gore daha cok kilo gidiyor diyorlardi), sonrasinda onu da geri aldim. Aslinda gunduz hiic yemiyorum, sabahtan aksama kadar ac duruyorum oglum firsat vermedigi icin ama esim aksam gelince butun gun ac oldugum icin cok yiyorum sanirim. Cok duzensiz bir beslenme seklim var maalesef
Canım şuan iyiyiz daha doğrusu gece 4.30 san beri iyi. İlaçtan sonra hemen düşüşe geçti zaten. Hep kontrol ediyorum şimdilik iyi keyfi ara ara kaçsa da iyi yani. İlacı 38 olmadan vermek istemedim savaşması da önemliymiş vücudun. Ama ateşten bebek irkilip Korkmaya başlayınca ödüm patladı dün gece. Neyseki ateştenmiş inince geçti.Selam canım şindi nasılsınız?
Ben ateşi çıkınca bir çay kaşığı verdim. Sen iyi beklemişsin 37.8 lere ben o kadar bekleyemedim çünkü bir inip bir çıkıyordu
Canim oglunun kakasinda beyaz parcalar olan sendin dimi? Sebebi neydi? Burda yazilmisti ama hatirlayamadim. Ben de simdi gordum de meraklandim.Canım şuan iyiyiz daha doğrusu gece 4.30 san beri iyi. İlaçtan sonra hemen düşüşe geçti zaten. Hep kontrol ediyorum şimdilik iyi keyfi ara ara kaçsa da iyi yani. İlacı 38 olmadan vermek istemedim savaşması da önemliymiş vücudun. Ama ateşten bebek irkilip Korkmaya başlayınca ödüm patladı dün gece. Neyseki ateştenmiş inince geçti.
Sab simplexKizlar cok iyi bi gaz damlasi önerebilecek var mi
Sindirilmeyen yağlarmış cnm hatta iyi bişeymiş yağlı ve besleyici süt alıyormuş artıkları da öyle atıyormuş. Bir kez mukuslu yapmıştı o da benim süte karşı hassasiyetim var, annenin hassas olduğu şey bebekte çıkıyormuş o da oyüzdenmiş.Canim oglunun kakasinda beyaz parcalar olan sendin dimi? Sebebi neydi? Burda yazilmisti ama hatirlayamadim. Ben de simdi gordum de meraklandim.