temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anladm canım teşekkürler ben ne yiceğnden Ziyade şuan zamn sıkıntısı yaşıyorum:)) çevreden baskı malum. Yoksa ben 6 ay diyenlerdenm:) doktormda 4 aydan snra ek gıdayı anlatıcam gel dedi. Bakalım nolcak:)

G gulendam09

3. Aydan sonra yasaniyomus çoğu bebekte meme reddi biz iki bucuk aylikiz ama bende anlamadım.. İtiyor ağlıyor aldirana kadar baya ugrasiyorum iki çekiyor bida bırakıp agliyor sanirsam bu olsa gerek meme reddi.. Benim kız vakum gibi yapisirdi çünkü memeye ağzından zorla alirdim uyusa bile.. burada yasayanlar var sanirsam bu mu hatunlar reddetme olayı.. Bide dünden beri komple uyuyoz biz büyüme atağı sanıyorum yine bazen büyüme atağı dönemindede reddedebiliyolar sanırım..

Son düzenleme:
Cok sağol canım baya açıklayıcı olmuş. Bende 6 ay taraftarıyım çevre baskı yapınca bi danışaym dedim. Bide dr da 4 aydan snra gel ek gıdaya geçisi anlatıcam dedi. Benm kız fazla emmiyo zaten bide ek gıdaya geçersek bırakr diye korkuyrm zaten. Ama ben net olursam kmseyi sallamam zaten:) bide geç başlayanların çocukları yemeye çok daha zor alışıyomş falan filan:)) ayy ne çok konuşan var. Geleli 3 hafta oldu kafayı yicem sayelernde

Aynen bende bu yöntemi denicem inşaAllah. Baya güzel yiyolar gibi geldi bana bu yöntemle

Bu sistemi nasıl takip edeceğiz biliyomusun? Kitabı falan var mı acaba?

Ya su bile vermeyin deselerde cevre baskısı bitmiyor anacim saolsunlar Emziğini bisilere sokup tikiveriyolar ağzına ifrit oluyorum su ver su ver diyenleri saymıyorum bile...

Ya su bile vermeyin deselerde cevre baskısı bitmiyor anacim saolsunlar Emziğini bisilere sokup tikiveriyolar ağzına ifrit oluyorum su ver su ver diyenleri saymıyorum bile...
Aynen bide diyolar ya bu çocuk susamış:)) ya bana dün bu çocuk aç galiba dediler bende hee bilerek aç bırakıyorum şmdiden formunu korusun dedm:))). Valla kafayı yedirtirler. Herkes prof zaten:)) ama kafamı bozmasınlar keserim irtibatı:)) snrada iyiki çocuğu oldu havalndı derler artık. Bide tavisye verseler tamam ama emrediyolar yaa ayyyy yanii

Ben denemeyi düşünüyorum canım.Çok fazla duyuyorum bu blw yöntemini.Çok ayrıntılı bir bilgim yok ama çekici geliyor oyüzden ilgili bi kitap alıp okumayı düşünüyrm:)
Canım boşver konuşsunlar. Sıkıntısını sen ve bebeğin çekersiniz ilerde. Yazık. Sütün yetiyordur ki yetmese bile ilk bir yıl temel gıda anne sütü yoksa formül mama. Diğeri afı üstünde ek gıda. Yetmese bile mamayla takviye etmek gerekir bence.

Bu sistemi nasıl takip edeceğiz biliyomusun? Kitabı falan var mı acaba?
Face de blwtürkiye grubu var. Orda başa tutturulan gönderide epey detaylı anlatımı var. İlkyardım videoları var. Ben şimdiden takip etmeye başladım. Uygulamaya kadar iyice hakim olmak istiyorum. Bir de kitabı var alıp okuyacağım inşallah:)

Uzun anlatımın için teşekkür ederim bende okudum çok mantıklı çok güzel yöntem. Ama panik biri olmamak lazım boğazına kaçarsa Allah korusun. O yüzden cesaretli olmak lazım. Evet sen 8. Ayda başlicaksın gerçek tarihe göre o zaman 6 aylık oluyor ama bence o zaman hareketleri falan 6 aylığa değil de 8 gibi olur o zaman daha rahat olursun daha güzel tutup yer daha büyümüş olur yani

Evet canım bir yönden de avantaj olacak bize :)
Yapmaman gereken tek şey o an panik olmak. Fırsat verirsen %90 bebek kendi öğürerek çıkarıyor zaten. Eğer çıkaramazsa sen müdahale ediyorsun. Ve klasik yöntemde aynı durumda çok daha riskli. Çünkü bunda boğaza kaçan şey tek parça ve ilkyardımla çıkabiliyor klasikte püre şeklinde olduğu için ilk yardım müdahaleleri daha az sonuç veriyor malesef.

Arkadaşlar acil bebek telsizi alıcm. Kullanıp memnun kaldğınız marka modeli yazarmısınız?

Kuzum ben görüntülü aldim Motorola yada weewell en çok tavsiye edilenler.. Açıkçası elim ayağım oldu benim yanında kaldıkça en ufak sese uyaniyodu parmak ucunda yürüyordum yaa simdi atiyorum odaya kapiyorum kapısını bakıyorum keyfime..

İyiki bi çocuk büyütmüşler simdi bizimkileri büyütecekler akıllarınca... Ya bi bırak biz anneleriyiz ayol biz bilemedikmi çocuklarımız için en iyisi ney.. Eski kafalar bide anlamıyorlar biz boyle buyuttuk bak bizde verdik sen beni dinle bırak doktorları doktor ne bilsin diyorlar.. Zati doktorlar diplomayı gazeteden kupon biriktirip aliyor ne bilsinler demi ama...

Yontemi duymamistim ama bayildim. Mutlaka denicem. Oglumda hala zorlaniyorum yemwk konusunda . Insallah bunda basarili olurum

Ilk
Ilk defa duydum canım araştırıp bende denemeyi düşünüyorum. Bilgilendirdigin için teşekkürler:)

Ben her iki yöntemi de düşünüyorum ve korkuyorum
Ne kadar zor geliyor bana şimdiden panik gibiyim bir de o aylarda oğlum ameliyat olacak nasıl yapcaz bilmiyorum

Ben her iki yöntemi de düşünüyorum ve korkuyorum
Ne kadar zor geliyor bana şimdiden panik gibiyim bir de o aylarda oğlum ameliyat olacak nasıl yapcaz bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun. Zaten burada bebek kendi yediği için hasta daha doğrusu keyifsiz olduğu dönemde başlamak tavsiye edilmiyor. Çünkü iştahsız oluyor ve pek ilgilenmiyor yemekle. Önemli olan keyif alması. Siz tadım günlerini kendiniz yedirerek yada yemesine yardımcı olarak geçirirseniz o süreçte zaten iyileşir kahvaltılarda da blv uygulayabilirsiniz isterseniz.

Büyütme konusundaki davranışlardan ben de muzdaribim maalesef. Kayınvalidem sürekli başkalarının çocukları için bana örnek göstermeye çalışıyor. Önceleri bişey demiyordum umursamıyordum kötü niyetli değildir belki diye ama işin suyunu çıkarttı. Yok şunlar var ya ben böyle bir çocuk yetiştirme görmedim ile başlayan cümleler. Çok daraldım ya bu durumdan:/ ben mesela geliştirici şeyler alıyorum ya da nebiliyim maddi durumumun elverdiği ölçüde iyi bişeyler yapmaya çalışıyorum beni uçuyor diye nitelendiriyor. Ama eminim Benim yaptığım, yapmak istediğim şeyleri ya da aldığım birşeyi başka biri yapsa onun çevresinde süper bir anne inanılmaz akıllı insanlar olurdu. İkide bir Yok ben seni yazın alıp götürücem yazlığa kaçırıcam gibi şeyler söylüyor hernekadar gerçeklik payı olmasa da yani ben hayatta izin vermesem bile bana böyle şeylerin söylenmesinden nefret ediyorum. İnanın kaç kere hem tatlı hem sert bi dille uyardım yok olmuyor olmuyor:/

Gunaydin kizlar. Son gittigimiz dr bebisin burnu tikaninca sutunu sık dedi sasirdim. Bunu uygulayan var mi aeanizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…