canım benim biraz netten araştırırsan bu yazıcaklarımın normal olduğunu okuyabilirsin. Anne sütü ile beslenen bebeklerde ortalama 2.aydan sonra emme aralıklarında uzama (2-3 saat kadar) emme sürelerinde de kısalma görülür (2 meme toplamda 10 dk hatta daha az emiyo olabilir) buna karşında çişli bez sayısı kaka yapma durumu doğal olarakta değişkenlik gösterir. Yani bu tarz bişeyi kafaya takmadan önce googledan biraz bakının, varmı benzer durumları yaşayan okuyun, ki stres yapma durumunuz ortadan kalksın sütünüz günlük ruh haliniz olmadık yere etkilenmesin. Not:yanlış anlaşılmasın buraya neden yazıyosun demiyorum, burda yorum bekleyip canınızı sıkana kadar netten azıcık bakının içinizi rahatlatın, yine sormak isterseniz tabiki burdan sorun yazışalım
öpüyorum sıkma canını
(Benim kız doğduğundan beri hep beni tek meme emiyor. Yani şimdi sağ ise bi sonraki açlıkta sol veriyorum. Bi ara denedim peşpeşe 2 sini vereyim diye, içmeye içiyo doygunluk bilmediğinden ama yavrum bütün gün kustu fazlalıkları. 3 ayımız bitti bizimde. Kiloda 4 aylık kuzenini yakaladı erken doğmasına rağmen. Bezini günde 2-3 kere değişiyoruz, kakamızda haftada 2-3 e düştü. Bi kere bile bu niye böyle diye bişeyi kafama takmadım. Bebeğiniz huzursuz mutsuz olmadığı sürece sizde bişeyi takmayın stres yapmayın)