temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizimi yikarken cok agladi bu sefer. Sacini durularken su yuttu mu diye icim icimi yiyo . Banyodan sonra emdi kustu . Bisey okur mu cok korkuyorum
Canim usuyunce agliyo bizimki belki oyledir. Bi kere sampuan cok kopurmus yuzune gelmis yuz ustuyken ondan da aglamisti belki oyle biseydir.

Canim usuyunce agliyo bizimki belki oyledir. Bi kere sampuan cok kopurmus yuzune gelmis yuz ustuyken ondan da aglamisti belki oyle biseydir.
Olabilir cnm ama ilk kez agladibsuyu seviyordu. Ben panikledim o da iyice korktu katilacak diye korktum nefesi kesilir gibi oldu nasil havluya sardigimi bilmiyorum cok korktum

Kızlar sol mememin alt tarafında misket kadar sert kitle oluştu elime geliyor yaşayanınız var mı ne yapmam lazım göğsümü sıkamıyorum sıkınca süt gelmesi lazımken gelmiyor. Ama bebeğe verince çekiyor göğüs ucunu ıslatacak kadar bile süt gelmiyor sıkınca

Kizimi yikarken cok agladi bu sefer. Sacini durularken su yuttu mu diye icim icimi yiyo . Banyodan sonra emdi kustu . Bisey okur mu cok korkuyorum
Ay canim benim senin bebeğin dah küçük sanırım :) (sanki benimki çok büyük ya )

Korkma hiç panik yapma Allah ın izniyle bişey olmaz. Öyle anlarda soğuk kanlı olmalısın. Bende çok paniktim ama artık kusa kusa artık korkmamam gerektiğini anladım çünkü korkarsan Allah korusun o zaman bebeğin zarar görür. Mesela benim bebeğim hemen hemen 2 güne bir burundan bile kusuyor şu son zamanlarda ilk hemen eşime verirdim. Ama artık bende hemen bebeğimi ters tutuyorum onun için öğrenmem lazım ya Allah korusun eşim olmazsa yanımda işyerinde olursa..
Bunun gibi..
Daha başımıza neler gelicek çocuk onlar mecbur düşecek De kusacak da ağlicak da.

Bak benim bebeğim her duşta bir iki damla yutuyor daha duşu bitirmeden kusuyor ya da O'nu durularken. Duştan hemen önce ve hemen sonra emzirme 5 10 dk bekle ağlamıyorsa tabi ağlarsa ver günah.

Benimkide çok kusuyor maalesef. Reflü testi nasıl. Doktor bi daha ağızdan burundan kurarsa getir test yapıcaz dedi. Ve iki defa daha öyle kustu hastaneye gidicem hafta içi. Ne dedş dok to r inşallah tehlikeli değil ve geçicidir..

Canım sıkamıyorsundur bence. Benimkide bazen gelmiyor ama bebeğim çekiyor. Onların çekişi maşallah çok kuvvetlidir merak etme.

Bazen ben sıkınca ağrıyor yumuşak davranıyorum ondan çok sıkmıyoeum galiba :) gelmiyor. Yani o kitlede doktora sor bir araştır.

Süt varmı göğsün sert ise ondan olmuştur bebeğin emdikçe geçer inşallah sık sık emzir. göğüs hep süt doluysa öyle oluyor galiba tam bilmiyorum

Ay ne bilim bir anda oldu çok da ağrı yapıyor, kalkanda filan süt birikebiliyor ama bebekde sol göğsümü alırken zorlanıyor bir saate yakın emzirdim resmen sonra kaka sıkıntısından azcık emdi bıraktı uyudu şimdi sızlıyor

Birde çok sert sıkıyorum ucunu yine gelmiyor

Evet canim 26 gunluk ☺ aslinda araniyordu banyo yaptirmadan once belki de ondan aglamis da olabilir bir an once yaptiriyim dedim belki de benim hatamdi bilemedim. Ama dedigin gibi cocuk bunlar hersey olabilir sogukkanli olmak lazim ama elimde degil cnm panikliyorum

Canim havluyu isit utuyle sert olan gogsune tut. Sonra emzir ya da sag. Sut goguste sertlesiyo gogsunde kalmasin artabilir cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…