temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım bizimkide yarın. İnşallah kolaylıkla atlatırız yarın tecrübelerini bana da yazar mısın
Canım anca g irebildim siteye. Maşallah ateslenmedi bi sıkıntımız olmadı bizim. Asi olurken ağladı o kadar sonra yorgun düşüp uyudu

Bize test yapmadi canim yasadiklarimizi anlatinca reflu dedi. Artik besledikten sonra uzun bi sure omzumda tutuyorum. Oyle olunca biraz daha rahatladi. Insallah gecicidir canim ya bizimki zaten zayif uzuluyorum yediklerini de kusuyo diye.

Agizdan olan rota aşısı canim

Arkadaşlar hangi şampuanı kullanıyosunuz? Memnun musunuz? Ve ne kadar doğal acaba?
Mustela canım. Hem saç hem vücut için. Çok memnunum. Daha hiç ne alerji yaptı ne gözünü yaktı. Tavsiye ederim.
Islak mendil de unibaby yenidoğan. Su ve ğamuk mendil sadece. Katkı yok.

Kızlar benim oğlum çişli beze kaka yapmıyor sizinkilerde öyle mi
Benimki de öyle. Bezi çok doluysa yapmıyor. Değiştirdiğim anda yapıyor yeni beze. Ya da altı açıkken üstüme

Bende de çıkmıştı. Genel cerraha gitmen gerek canım. Süt bezesi de olabilir normal birşey de. Ben çocuk dr sordum önemlimidir diye. Mutlaka git dedi bana. Süt bezesiyle karışır önemli birşeyse gözden kaçar allah korusun dedi. İnşallah önemli değildir seninki de. Geçmiş olsun.

Prima premium care kullanıyorum unibayby yenidoğan kullanıyorum toplu şekilde alıyoruz. Mustelanın şampuanını konak şampuanını kremleri sebamedin kremlerini yağlatını losyonlarını e bebek alt açmasını ve frendly çamaşır deterjanı kullanıyorum. İlk 6 ay devam etmeyi düşünüyorum. Sonra bebek hareketlenip büyüdüğü zaman eğer alerji olmazsa daha uygun ürünleri denemeyi düşünüyorum. İlk aylarda herşeyin en iyisini kullanmak istedim. Piyasadan da araştırdık bu aldıklarımızı önerdiler.

Mustela kullaniyorum memnunum ama kaslarinda kabuklanmalar oluyor son zamanlarda banyo sonrasi
Canım ben de mustela kullanıyorum. Bizde de oldu o. Konak gibi tırnağını sürtünce soyuluyor. Ama o saçta olan konak gibi. İyi yıkamadığımızdan oluyormuş diplerini. Kaşlarını da köpükledim ovaladım yıkadım bir iki banyoda. Sonra bişey kalmadı. Dene istersen sen de.

K kubra2553 sampuan mustela islak mendil unibaby yenidogan pamuk+saf su kullaniyorum su ana kadar sikinti yasamadim canim. En iyisi mustela diyorlar ama bizim sampuanimiz bitti simdi evde unibaby kopuk sampuan var bi de onu denicez bakalim alerji yapmazsa devam edicez.

Kızlar Bebek mevlidi yapanlar ne giydiniz bebeğinize ne giydirdiniz acaba??

Kızlar Bebek mevlidi yapanlar ne giydiniz bebeğinize ne giydirdiniz acaba??
Canm biz dün yaptık. Ben ayrıyetten özel bişey giymedim ama kızıma süslü bi tulum yaptırmıştım. İnstagramda son yüklediğim albümde görebilirsin resmini. İnstgrm hesabım ferideozdeozkan . Yaptırdığım kişinin etiketide var hatta resim üzerinde.

Öyle bir kıyafet bende de var onu bir deneyeyim büyük olmazsa giydireyim bende

Evet canim ayni konak gibi bende banyo sonrasi havluyla siliyordum ama bir iki gun kaliyordu birde oyle deneyim yuzunude yikattirmiyor ki cadi kızım normalde banyoyu cok sever yuzune su gelince basiyo cigligi :)

Kizlar benim sutum azdi baya birsey denedim ama hicbirinde tam doluluk elde edemedim dun toz maya yi okudum uyguladim harbi gogsum sut doldu ama tadi igrencdi süt sorunu yasayanlar deneyebilir ben 1 tatli kasigi yedim tavsiye eden sabah aksam 1 er tatli kasigi demis ben sabah yedim daha yiyemedim ve inanın 2 gundur gogsumde sertlik var bildigin süt oldu

Bu canım güllü falan da var ama ben bunu kullanıyorum kokusuz sade

Eklentiler

• DSC_9032.JPG
    28,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…