- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.601
Canım anca g irebildim siteye. Maşallah ateslenmedi bi sıkıntımız olmadı bizim. Asi olurken ağladı o kadar sonra yorgun düşüp uyuduİnşallah canım bizimkide yarın. İnşallah kolaylıkla atlatırız yarın tecrübelerini bana da yazar mısın
Bize test yapmadi canim yasadiklarimizi anlatinca reflu dedi. Artik besledikten sonra uzun bi sure omzumda tutuyorum. Oyle olunca biraz daha rahatladi. Insallah gecicidir canim ya bizimki zaten zayif uzuluyorum yediklerini de kusuyo diye.Benimkide çok kusuyor maalesef. Reflü testi nasıl. Doktor bi daha ağızdan burundan kurarsa getir test yapıcaz dedi. Ve iki defa daha öyle kustu hastaneye gidicem hafta içi. Ne dedş dok to r inşallah tehlikeli değil ve geçicidir..
Maşallah i vardı canım. Hiç huysuzluk yapmadı, ateşi de çıkmadı. Asi olurken çok ağladı ondan sonra yorgun düşüp uyuyakaldiDurum nasıl canım bizde yaptırdık bugün huzursuz çok
Agizdan olan rota aşısı canimBacaktan canım. Gecesinde hafif ateşle atlattık ama tek onu değil diğer aşılarıda olmuştu. Ama ağızdan da bişey verdler hangisi hangsi sormadım canım ya. Koldan olmadık:) şöyle yani 1 ağız iki tane sol bacağa bitane sağ bacağa
Veriyorum canım. Bu ay bi sabah bi akşam vereyim dedim mamayi azaltalim diye. Ama 600 gr aldı bu sefer mecbur tekrar arttirdimHay maşallah bizimki mi zayıf ya mama vermiyim vermiyim diye diye zayıf mı kaldı anlamadım sen mama veriyor musun canım
Mustela canım. Hem saç hem vücut için. Çok memnunum. Daha hiç ne alerji yaptı ne gözünü yaktı. Tavsiye ederim.Arkadaşlar hangi şampuanı kullanıyosunuz? Memnun musunuz? Ve ne kadar doğal acaba?
Benimki de öyle. Bezi çok doluysa yapmıyor. Değiştirdiğim anda yapıyor yeni beze. Ya da altı açıkken üstümeKızlar benim oğlum çişli beze kaka yapmıyor sizinkilerde öyle mi
Bende de çıkmıştı. Genel cerraha gitmen gerek canım. Süt bezesi de olabilir normal birşey de. Ben çocuk dr sordum önemlimidir diye. Mutlaka git dedi bana. Süt bezesiyle karışır önemli birşeyse gözden kaçar allah korusun dedi. İnşallah önemli değildir seninki de. Geçmiş olsun.Kızlar sol mememin alt tarafında misket kadar sert kitle oluştu elime geliyor yaşayanınız var mı ne yapmam lazım göğsümü sıkamıyorum sıkınca süt gelmesi lazımken gelmiyor. Ama bebeğe verince çekiyor göğüs ucunu ıslatacak kadar bile süt gelmiyor sıkınca
Normalde puturlu cis yapiyo ishal olunca biraz civik oluyo bazen sumuksu seyler oluyo icinde google a yaz canim hepsinin goruntusu var bizde ordan baktikKusması nasıl birazcık mı yoksa çoook mu?
Canım ishal olduğunu nasıl anlıyorsun nasıl tuvaleti
Mustela kullaniyorum memnunum ama kaslarinda kabuklanmalar oluyor son zamanlarda banyo sonrasiArkadaşlar hangi şampuanı kullanıyosunuz? Memnun musunuz? Ve ne kadar doğal acaba?
Sleepy nin hangi islak mendilini kullandin canim bende unibaby yenidogan kullaniyordum prima hassas ciltleri aldim çok pisman oldum asiri islak cikiyor altini sildigimde islak kaliyor birde kurulamak gerekiyor bir daha bir paket deneyip oyle alacam :)Dalin şampuan. Sleepy ıslak mendil
Canım ben de mustela kullanıyorum. Bizde de oldu o. Konak gibi tırnağını sürtünce soyuluyor. Ama o saçta olan konak gibi. İyi yıkamadığımızdan oluyormuş diplerini. Kaşlarını da köpükledim ovaladım yıkadım bir iki banyoda. Sonra bişey kalmadı. Dene istersen sen de.Mustela kullaniyorum memnunum ama kaslarinda kabuklanmalar oluyor son zamanlarda banyo sonrasi
Canm biz dün yaptık. Ben ayrıyetten özel bişey giymedim ama kızıma süslü bi tulum yaptırmıştım. İnstagramda son yüklediğim albümde görebilirsin resmini. İnstgrm hesabım ferideozdeozkan . Yaptırdığım kişinin etiketide var hatta resim üzerinde.Kızlar Bebek mevlidi yapanlar ne giydiniz bebeğinize ne giydirdiniz acaba??
Kızlar benim oğlum çişli beze kaka yapmıyor sizinkilerde öyle mi
Öyle bir kıyafet bende de var onu bir deneyeyim büyük olmazsa giydireyim bendeCanm biz dün yaptık. Ben ayrıyetten özel bişey giymedim ama kızıma süslü bi tulum yaptırmıştım. İnstagramda son yüklediğim albümde görebilirsin resmini. İnstgrm hesabım ferideozdeozkan . Yaptırdığım kişinin etiketide var hatta resim üzerinde.
Evet canim ayni konak gibi bende banyo sonrasi havluyla siliyordum ama bir iki gun kaliyordu birde oyle deneyim yuzunude yikattirmiyor ki cadi kızım normalde banyoyu cok sever yuzune su gelince basiyo cigligi :)Canım ben de mustela kullanıyorum. Bizde de oldu o. Konak gibi tırnağını sürtünce soyuluyor. Ama o saçta olan konak gibi. İyi yıkamadığımızdan oluyormuş diplerini. Kaşlarını da köpükledim ovaladım yıkadım bir iki banyoda. Sonra bişey kalmadı. Dene istersen sen de.
Ben sleepy den cok memnunumSleepy bende dusunuyorum denemek istiyorum
Bu canım güllü falan da var ama ben bunu kullanıyorum kokusuz sadeSleepy nin hangi islak mendilini kullandin canim bende unibaby yenidogan kullaniyordum prima hassas ciltleri aldim çok pisman oldum asiri islak cikiyor altini sildigimde islak kaliyor birde kurulamak gerekiyor bir daha bir paket deneyip oyle alacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?