temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

3tatlikardes ohdude doktora gittik reflu teshisi koydu kizlar doktor. Kustuktan sonra bi de ishal oldu endiselendim. Reflu icin surup verdi ama henuz vermedim ilac kullanmak istemiyorum ama bilemedim napsam. Dogdugundan beri reflu yataginda yatiyor bi de kuzum. Eve geldikten sonra da surekli emiyo kusuyo, sutum bitti diye mama veriyorum onu da yiyo sonra yine kusuyo yine acikiyo. Sonunda sizdi kaldi.

Kiyamam yaa benimkide oyle canim ara ara oluyor henuz goturmedim ama en son kustugunda baya dolu kustu ishalide gunde bir ogun oluyor doktora en son gittigimizde sordum ishali gunde 4 u 5 i bulmazsa korkma normal dedi bulursa gelirsin dedi bende henuz goturmedim ama gotursem kesin reflu der bebeklerde cok oluyormus basini hafif yuksekte yatır canim

Sleepy bende dusunuyorum denemek istiyorum

Baya uygunmus ya prima hem pahali hemde ince gercekten kagit gibi bazen idrari bile hafif islaklik veriyo disari

Arkadaşlar ne alemdesiniz bebişler nasıl huyları nasıl günlerini nasıl geçiriyorlar? Gündüz ne kadar hangi saatlerde uyuyorlar, benim kızımın yarın kırkı çıkıyo, ama biz üç gün önceden kırkını çıkardık, kırkından çalmak diye bir adet varmış bir iki gün öne çıkarılırmış kızların kırkı annemde kayınvalidemde böyle söyledi :) Benim kız sürekli laf istiyo, alıcaksın kucağına dolaşıp onunla konuşacaksın uyanıkken sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor illaki kucakda duracak bişeyler anlatacaksın dinleyecek yoksa hemen mızmız mızmız başlıyo, gece 2 3 saatte bir mamaya uyanıyor onun dışında gece pek sıkıntı çıkarmıyor, sabah 6 7 gibi uyanıyor 10 11 e kadar oyalanmak istiyo sonra 12 saat uyuyor yine, akşam 5 gibi tekrar uyuyor, sonrada gece 12 gibi uyuyor, 5 saattr bir uyuyor anlayacağınız :)

Sürecimiz hemen hemen aynı cnm

Beden memnunum canım valla prima kullanmıştım ilk kızım da pek bi farkını gormedim islak lik çizgisi de var bu bez de ince aynı zamanda bide 40 gündür kullanıyoruz daha bi kere bile taşirma olmadi

Bizim bebek arabasının portbebesi vardı ilk 6 ay için yok anacım katiyen kullanamıyorum en sonunda gittim adaptörle birlikte entegre olan ana kucağı aldım onda gayet duruyor. Belki önümüzdeki ay falan şu gaz kaka olayları yoluna girerse sırt üstü yatıp gezer ama hiç sanmıyorum :/ bir de mızmız dediğin bizde çığlık kıyamet olabiliyor çoğu zaman bugün en sonunda patlayıp ağladım 1 gün bile olsa yakın biyere gidip kalalım istiyorum. Eşim tamam dedi bakalım.

Beden memnunum canım valla prima kullanmıştım ilk kızım da pek bi farkını gormedim islak lik çizgisi de var bu bez de ince aynı zamanda bide 40 gündür kullanıyoruz daha bi kere bile taşirma olmadi

Du bakim elimdeki paket bitince bi deniycem bende.. Sanırım tek sıkıntısı paketlerin küçük olması değil mi büyük aylık paket sadece 4 5 numara gelmisti.. 40 li paket bize uc gun anca yeter aylik bi hafta gidiyor en azindan Ay bide alt açma örtüsü de gelmişti en son oda çok güzel onu hemen aldım 60x90 ebatlarda 7 liraydi galiba onuda tavsiye ederim..

Hahaha sen yine bebekle gitmek istiyorsun ben bebeği birine bırakıp yokolmak istiyorum bazen :))(

Yani önce bi deneme amaçlı alıp memnun kalırsan çünkü her bez her bebeğe yaramıyor ozaman mesela 40 li paketlerden 4 5 tane alırsın ayrıca memnun kalindiktan sonra boşa diğer bezlere dünya kadar para vermenin anlamı yok çöpe gidiyor sonuçta bende ilk kızım da prima beyaz paket varya onu kullandım heves mi desem cahildim mi desem bilemedim kimse de uyamadi beni yazık o paraya şuna karşı değilim yalnız bazı bebek ciltleri çok hassas olabilir ozaman en iyisi hangisi gelirse onu kullanmak gerekir ay ne uzun yazdim

Yani önce bi deneme amaçlı alıp memnun kalırsan çünkü her bez her bebeğe yaramıyor ozaman mesela 40 li paketlerden 4 5 tane alırsın ayrıca memnun kalindiktan sonra boşa diğer bezlere dünya kadar para vermenin anlamı yok çöpe gidiyor sonuçta bende ilk kızım da prima beyaz paket varya onu kullandım heves mi desem cahildim mi desem bilemedim kimse de uyamadi beni yazık o paraya şuna karşı değilim yalnız bazı bebek ciltleri çok hassas olabilir ozaman en iyisi hangisi gelirse onu kullanmak gerekir ay ne uzun yazdim

Fazla güneşe çıktıysa değişebilir evet, benim yeğeniminde kışın saçı koyu yazın hep dışarda güneş aldıkça sarıya dönüyor :)
Yok canım başına güneş gelmedi hiç zaten daha ıkı aylık bile değil ılk saçı simsiyahtı alttan gelen sarı teni de esmerdi bembeyaz oldu kara kızım diye seviyodum hep :)

Kusması nasıl birazcık mı yoksa çoook mu?
Canım ishal olduğunu nasıl anlıyorsun nasıl tuvaleti

ya yavrum benim geçer zamanla inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…