- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
- #25.561
Ah bi bilsem kan tahlili istedi sonuç normal dedi nasıl doktor anlamadım özele gitmiştim bayram tatili diye devlet kapalıydıCanım doktor ne dedi neden oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bi bilsem kan tahlili istedi sonuç normal dedi nasıl doktor anlamadım özele gitmiştim bayram tatili diye devlet kapalıydıCanım doktor ne dedi neden oluyormuş
Kiyamam yaa benimkide oyle canim ara ara oluyor henuz goturmedim ama en son kustugunda baya dolu kustu ishalide gunde bir ogun oluyor doktora en son gittigimizde sordum ishali gunde 4 u 5 i bulmazsa korkma normal dedi bulursa gelirsin dedi bende henuz goturmedim ama gotursem kesin reflu der bebeklerde cok oluyormus basini hafif yuksekte yatır canim3tatlikardes ohdude doktora gittik reflu teshisi koydu kizlar doktor. Kustuktan sonra bi de ishal oldu endiselendim. Reflu icin surup verdi ama henuz vermedim ilac kullanmak istemiyorum ama bilemedim napsam. Dogdugundan beri reflu yataginda yatiyor bi de kuzum. Eve geldikten sonra da surekli emiyo kusuyo, sutum bitti diye mama veriyorum onu da yiyo sonra yine kusuyo yine acikiyo. Sonunda sizdi kaldi.
Sleepy bende dusunuyorum denemek istiyorumBen molfix kullanıyorum başından beri ama iz yapıyor bebeğimde. Sleepy geçmeyi düşünüyorum. Maalesef genel olarak duyduğum bu primadan başka markaya geçince pişik yapıyormuş Madam_coco
Molfix A 101 de 15.50 tl 2 numara 42 tane var
Baya uygunmus ya prima hem pahali hemde ince gercekten kagit gibi bazen idrari bile hafif islaklik veriyo disariDoğduğun da bi paket molfix kullandım canım o bitince deneme amaçlı A101 bezinin aldım ve memnun kaldım hala onu kullanıyorum gayet uygun fiyat olarak 1 numarasi 40 tane var icinde 13 lira yanlış hatırlamıyorsam şimdi elimdeki pakette az kaldı 2 numarasini alicam
Sürecimiz hemen hemen aynı cnmArkadaşlar ne alemdesiniz bebişler nasıl huyları nasıl günlerini nasıl geçiriyorlar? Gündüz ne kadar hangi saatlerde uyuyorlar, benim kızımın yarın kırkı çıkıyo, ama biz üç gün önceden kırkını çıkardık, kırkından çalmak diye bir adet varmış bir iki gün öne çıkarılırmış kızların kırkı annemde kayınvalidemde böyle söyledi :) Benim kız sürekli laf istiyo, alıcaksın kucağına dolaşıp onunla konuşacaksın uyanıkken sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor illaki kucakda duracak bişeyler anlatacaksın dinleyecek yoksa hemen mızmız mızmız başlıyo, gece 2 3 saatte bir mamaya uyanıyor onun dışında gece pek sıkıntı çıkarmıyor, sabah 6 7 gibi uyanıyor 10 11 e kadar oyalanmak istiyo sonra 12 saat uyuyor yine, akşam 5 gibi tekrar uyuyor, sonrada gece 12 gibi uyuyor, 5 saattr bir uyuyor anlayacağınız :)
Beden memnunum canım valla prima kullanmıştım ilk kızım da pek bi farkını gormedim islak lik çizgisi de var bu bez de ince aynı zamanda bide 40 gündür kullanıyoruz daha bi kere bile taşirma olmadiHahaha ayni iste benimde çok yetenekliler maşallah bu nasıl fiskirtmaktir nerelerinden çıkıyor bu kadar kaka anlamıyorum ki.. gerci seninde aynidir o zaman boyuna emip emip siciyor kısır dongu resmen ne ara emdin ne ara sictin kızım diyorum gülüyor cadi.. Ne zaman arabaya binsek yapıyor bide hastaneye gidiş dönüş komple sicis.. Neyse ki batmadik bugün yollarda sende ben gibi herif ne getirirse ona talim he bende molfiks Komili bide primanin üç cesidini kullandım şimdiye kadar.. Günde 15 bez gidiyor anam dayanmiyorki bize..
Kuzum nasıl tam olarak sofio primaya benzetiyormusun sende.. Bize ilk çıktığında primanın ozelliklerine sahip olduğuyla ilgili yazı gelmisti tanıtımını o şekilde yaptık bende yakin bi zaman içinde gecicem ona.. Merkeze yazı mi yazsam acaba mağazada dogurcaktim nerdeyse en çokta ben satış yapmisimdir bezlerimi beleş istiyom diye
saka maka raporda bitiyor haa a101 hayatıma son verecem gibi görünüyor bezlerimi beleş verirseler düşünürüm ama bak daha calismayi
ise dönüş yapan yapacaklar var mi aramızda kızlar napcaksiniz bebisleri kim bakacak bakıcı anneniz KV ??
Ahhh deme yaaa... Tam olarak anlattığın süreç içindeyim kuzum hunharca kasiniyorum ve tüm vücudumu sarıyor yavaş yavaş hap iki gündür kullanıyorum bi halta yaramadı krem ayni şekilde iğne yazdı dun cildiye ama süte geçer demedi bana daha alamadım bulup ta iğneyi eczaciya sipariş cektirecektim pazartesiye kaldım ama oluyorum kasintidan ayni dediğin gibi liflendikce daha çok kasiniyor yara oldu hep her yerim.. Çocuğum yazık emmeye çalışıyor ben ağzının altından kasinmaya nolcak nasıl geçecek bu ya kasindikca zevk alıyorum resmen tuylerim diken diken oluyo kanatana kadar kasiyorum bazen dediklerini uygulayam bide bakam bi hal çare bulmak lazim bu ise.. Ne garip bi aile olduk biz ya biri bağırır durur biri sıcar biri kaşınır...
Bizim bebek arabasının portbebesi vardı ilk 6 ay için yok anacım katiyen kullanamıyorum en sonunda gittim adaptörle birlikte entegre olan ana kucağı aldım onda gayet duruyor. Belki önümüzdeki ay falan şu gaz kaka olayları yoluna girerse sırt üstü yatıp gezer ama hiç sanmıyorum :/ bir de mızmız dediğin bizde çığlık kıyamet olabiliyor çoğu zaman bugün en sonunda patlayıp ağladım 1 gün bile olsa yakın biyere gidip kalalım istiyorum. Eşim tamam dedi bakalım.Arkadaşlar ne alemdesiniz bebişler nasıl huyları nasıl günlerini nasıl geçiriyorlar? Gündüz ne kadar hangi saatlerde uyuyorlar, benim kızımın yarın kırkı çıkıyo, ama biz üç gün önceden kırkını çıkardık, kırkından çalmak diye bir adet varmış bir iki gün öne çıkarılırmış kızların kırkı annemde kayınvalidemde böyle söyledi :) Benim kız sürekli laf istiyo, alıcaksın kucağına dolaşıp onunla konuşacaksın uyanıkken sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor illaki kucakda duracak bişeyler anlatacaksın dinleyecek yoksa hemen mızmız mızmız başlıyo, gece 2 3 saatte bir mamaya uyanıyor onun dışında gece pek sıkıntı çıkarmıyor, sabah 6 7 gibi uyanıyor 10 11 e kadar oyalanmak istiyo sonra 12 saat uyuyor yine, akşam 5 gibi tekrar uyuyor, sonrada gece 12 gibi uyuyor, 5 saattr bir uyuyor anlayacağınız :)
Canim deneme paketi var 3 4 lira bisey ondan al bi içinde 10 tane falan var hoşuna giderse devam edersinBaya uygunmus ya prima hem pahali hemde ince gercekten kagit gibi bazen idrari bile hafif islaklik veriyo disari
Beden memnunum canım valla prima kullanmıştım ilk kızım da pek bi farkını gormedim islak lik çizgisi de var bu bez de ince aynı zamanda bide 40 gündür kullanıyoruz daha bi kere bile taşirma olmadi
Hahaha sen yine bebekle gitmek istiyorsun ben bebeği birine bırakıp yokolmak istiyorum bazen :))(Bizim bebek arabasının portbebesi vardı ilk 6 ay için yok anacım katiyen kullanamıyorum en sonunda gittim adaptörle birlikte entegre olan ana kucağı aldım onda gayet duruyor. Belki önümüzdeki ay falan şu gaz kaka olayları yoluna girerse sırt üstü yatıp gezer ama hiç sanmıyorum :/ bir de mızmız dediğin bizde çığlık kıyamet olabiliyor çoğu zaman bugün en sonunda patlayıp ağladım 1 gün bile olsa yakın biyere gidip kalalım istiyorum. Eşim tamam dedi bakalım.
:) biraz ağlamadan durabilse ben de bırakıp hiç olmaZsa bi kuaför ihtiyacımı karşılamak istiyorum o kadar rahatlamay ihtiyacım var kiHahaha sen yine bebekle gitmek istiyorsun ben bebeği birine bırakıp yokolmak istiyorum bazen :))(
Fazla güneşe çıktıysa değişebilir evet, benim yeğeniminde kışın saçı koyu yazın hep dışarda güneş aldıkça sarıya dönüyor :)Kizlaaar benim kara kızım sarı kız mi oluyor yoksa !
Yok canım başına güneş gelmedi hiç zaten daha ıkı aylık bile değil ılk saçı simsiyahtı alttan gelen sarı teni de esmerdi bembeyaz oldu kara kızım diye seviyodum hep :)Fazla güneşe çıktıysa değişebilir evet, benim yeğeniminde kışın saçı koyu yazın hep dışarda güneş aldıkça sarıya dönüyor :)
Kusması nasıl birazcık mı yoksa çoook mu?3tatlikardes ohdude doktora gittik reflu teshisi koydu kizlar doktor. Kustuktan sonra bi de ishal oldu endiselendim. Reflu icin surup verdi ama henuz vermedim ilac kullanmak istemiyorum ama bilemedim napsam. Dogdugundan beri reflu yataginda yatiyor bi de kuzum. Eve geldikten sonra da surekli emiyo kusuyo, sutum bitti diye mama veriyorum onu da yiyo sonra yine kusuyo yine acikiyo. Sonunda sizdi kaldi.
Canım ishal olduğunu nasıl anlıyorsun nasıl tuvaletiKiyamam yaa benimkide oyle canim ara ara oluyor henuz goturmedim ama en son kustugunda baya dolu kustu ishalide gunde bir ogun oluyor doktora en son gittigimizde sordum ishali gunde 4 u 5 i bulmazsa korkma normal dedi bulursa gelirsin dedi bende henuz goturmedim ama gotursem kesin reflu der bebeklerde cok oluyormus basini hafif yuksekte yatır canim
ya yavrum benim geçer zamanla inşallah düzelir3tatlikardes ohdude doktora gittik reflu teshisi koydu kizlar doktor. Kustuktan sonra bi de ishal oldu endiselendim. Reflu icin surup verdi ama henuz vermedim ilac kullanmak istemiyorum ama bilemedim napsam. Dogdugundan beri reflu yataginda yatiyor bi de kuzum. Eve geldikten sonra da surekli emiyo kusuyo, sutum bitti diye mama veriyorum onu da yiyo sonra yine kusuyo yine acikiyo. Sonunda sizdi kaldi.