• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

10 gün oldu kaka yapmayalı yine fitil vermek zorunda kaldım. Böyle ne kadr doğal olsun herşey dersem o kadr doğaldan uzaklaşyrm sanki. Ne zamn kendi yapacakmış acaba bunlar. Doktora sormadım ben. Doktrlarnzdam bişey diyen var mı? Bizimki taaa ilk haftalarda demişti bazı bebekler 3 haftada bazıları 3 ayda öğrenir diyr

10 gün oldu kaka yapmayalı yine fitil vermek zorunda kaldım. Böyle ne kadr doğal olsun herşey dersem o kadr doğaldan uzaklaşyrm sanki. Ne zamn kendi yapacakmış acaba bunlar. Doktora sormadım ben. Doktrlarnzdam bişey diyen var mı? Bizimki taaa ilk haftalarda demişti bazı bebekler 3 haftada bazıları 3 ayda öğrenir diyr
Canim biz bugun cocuk ceŕahina gittik bu kaka yapamama durumu icin. Makat darligi varmis kuzumda :KK43: dr acmamiz gerekiyo dedi. Bugun olcum yapti haftaya acma islemi yapacak sonra biz o buji dedikleri seyden alip evde yapacakmisiz. Cok canim sıkıldı. Ama dr. bunu yapmazsak ilerde ameliyat olmasi gerekir dedi. Allahim dermansiz dert vermesin

Kız en normal değer bu zaten benim kız hep 37nin üstünde 36 li değerlerde usudugunu düşünüyorum çoğunlukla bi kat daha ortuyorum üstünü :halay:

Valla an itibariyle yine bok icindeyiz bi yandan emiyor sırtı bok içinde memeyi de bırakmıyor baya boktan geciyor..:KK24: ben dayanamadım bugün cildiyeye gozuktum iğne verdi 5 gün cok fenayim kuzum geçecek gibi değil bütün vücuduma yayılacak gibi duruyor yavaş yavaş ilerliyor çünkü en son ellerime kollarıma kadar geldi inşallah iğne iyi gelir bari çok beter kasiniyor kasimamak elimde değil..
Aha bi tur daha sicti siciyor ... Allahım...
Benim kız da her birtta biraz çıkarıyor bazen fazla kaçıyor biz prima 3 numaraya geçtik geniş iyi tasmadi daha hic

Benim kız da her birtta biraz çıkarıyor bazen fazla kaçıyor biz prima 3 numaraya geçtik geniş iyi tasmadi daha hic
Kac kilo canim bebis biz yeni 2 numaraya geçtik kilosu 5.100 gr gerci cok fark yok aralarinda bezlerin galiba ama bende gec mi geçtim ikiye acaba :KK48:

Canım doktor çok ısrar etmişti mama ver diye ama ben sorunun silikon kaynakli olduğuna inanip dediği kadar vermemistim. Şimdi önceki videolara bakıyorum bilgisizlik ne kotuymus çocuk resmen acliktan agliyormus ben anlamıyormusum emzigi vermişim hep ağzına açlıktan uyuyakalmis hep kuzum. Okadar vicdan azabi çektim ki
Canim boyle boyle tecrube edinecez allahtan bebeklerimiz guclu direncli bende ilk aya gore yaptigim şeyleri yeni yeni farkedip pisman oluyorum ki aynisini da yasadim ama bir yerde okudum doymayan cocuk uzun uyuyamaz yazıyordu

Benim de 39+3 te doğdu bebeğim. Doğduğunda baş çevresi 34 cm di. Dün aşıda ölçüm yapıldı 37 cm. Bugün de doktor kontrolümüz vardı doktor normalin biraz altında dedi genişlemesine, benim de açıkcası moralim bozulmuştu ama düşündüğümde de normal bence zaten bebişim minyon doğdu. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de.
@Madam_coco senin bebişin ölçümler de benimkisi gibi, doktor bi şey dedi mi sana?
Canim bana yenidogan doktoru hemsire hicbiri birsey demedi bas cevresi hakkinda dogumdan sonra tahmin ettiğim gibi basi biraz buyuk demisti suan 37 dediler 2 aylik kontrolunde yani normal galiba goruntu olarakda hic kucuk degil basi hatta buyuk diyoruz biz aramizda

Bizde mi geçsek acaba artik.. Yalniz bugün sicmanin dibine vurduk biz artik ishalden şüphelenmeye başladım bi yandanda çok ağladı çünkü... İki saattir hunharca ağlıyor az önce sakinleşti yatağına koydum ve an itibariyle baloncuklar çıkartarak siciyor yine :KK57: yarin kontrolumuz var sorcam bakalım normal mi diye..

Canim biz bugun cocuk ceŕahina gittik bu kaka yapamama durumu icin. Makat darligi varmis kuzumda :KK43: dr acmamiz gerekiyo dedi. Bugun olcum yapti haftaya acma islemi yapacak sonra biz o buji dedikleri seyden alip evde yapacakmisiz. Cok canim sıkıldı. Ama dr. bunu yapmazsak ilerde ameliyat olmasi gerekir dedi. Allahim dermansiz dert vermesin
Allaalla o nasıl şeymiş öyle ya? Kakası normalmiydi? Bide fitille de mi yapmıyodu? Valla annemde norml değil sen gel bi doktora gidelm diyor. Benm kendi doktorum norml dyor

Kac kilo canim bebis biz yeni 2 numaraya geçtik kilosu 5.100 gr gerci cok fark yok aralarinda bezlerin galiba ama bende gec mi geçtim ikiye acaba :KK48:
Canım 38 günlükken 4200 du şimdi 55 günlük kaç bilmiyorum ama 3 numara büyük gibi dursada tam rahat bence çünkü 2 numarada beline doğru geliyo bunda daha iyi geldi bana

Bizde mi geçsek acaba artik.. Yalniz bugün sicmanin dibine vurduk biz artik ishalden şüphelenmeye başladım bi yandanda çok ağladı çünkü... İki saattir hunharca ağlıyor az önce sakinleşti yatağına koydum ve an itibariyle baloncuklar çıkartarak siciyor yine :KK57: yarin kontrolumuz var sorcam bakalım normal mi diye..
Oy tasma yapıyorsa geç canım zaten üzerinde 4-9 kilo yazıyor aktif bebek aldım içi de geniş iyi denk geliyor bize benimki de su gibi yapıyo bazen arada beyaz parçacıklar oluyo sindirilmemis sutmus baloncuk da gazıyla çıktığı için olabiliyo canım rengi iyiyse başka sorun yoksa bizim doktorumuz günde 20 ye kadar ben normal kabul ederim demişti

Canım, bebeğim iki aylık. Aşıda 37 ölçtüler, dün doktorda da hemşire 36,5 ölçtü doktor da sanırım ondan normalin altında dedi. Kafam allak bullak oldu. Bugün başka bir doktora götürdüm o da 37,4 ölçtü. Gayet iyi, problem yok dedi. İçim rahatladı çok şükür. Cevabın için teşekkür ederim.
Maşallah sevindim . Darısı bizim başımıza

Kizlar oglum 2 kez fiskirtarak kustu bu ne anlama geliyor? Toplam 20 dk falan emmisti gazini cikarirken hepsini kustu sonra bi daha emmek istedi 5 dk emdi uyuyakaldi. Midesini mi usuttu acaba :(

Oy tasma yapıyorsa geç canım zaten üzerinde 4-9 kilo yazıyor aktif bebek aldım içi de geniş iyi denk geliyor bize benimki de su gibi yapıyo bazen arada beyaz parçacıklar oluyo sindirilmemis sutmus baloncuk da gazıyla çıktığı için olabiliyo canım rengi iyiyse başka sorun yoksa bizim doktorumuz günde 20 ye kadar ben normal kabul ederim demişti

Oda çok büyük gelir gibime geliyor ya iki numara tam geliyo simdi 5 kilo falanizdir tahminen.. Premium care olanini kullaniyorun suan primanin en çok bunu sevdim beyaz desensiz olduğundan daha kolay anlıyorum altını doldurduğunu çizgisi boyuna yemyesil oluyo zaten.. Bide taşmadan çok fiskirtma sorunumuz var bizim altını açınca yardiriyor sıpa önünde kim varsa artik :KK70: Yirmiyse iyimis o zaman sıkıntı yok baloncuk isinide bazen acaba yıkarken şampuan mi yutturuyorum çocuğa diye düşünüyordum ben :KK70:

Allaalla o nasıl şeymiş öyle ya? Kakası normalmiydi? Bide fitille de mi yapmıyodu? Valla annemde norml değil sen gel bi doktora gidelm diyor. Benm kendi doktorum norml dyor
Normal kaka yapiyodu cnm. yani kabizlik yok rengi de normal. Dr.umuz yonlendirdi cerraha. Dr su an civik yapiyo ona ragmen zorlaniyo ilerde ek gidaya gectiginde sıkıntı buyuyo dedi. Senin nasil az az mi yapiyi bizimki az yapiyo ve cok zorlaniyo surekli bi ikinma modunda. Boyle bebekleerde gaz cok yogun oluyomus ve darliktan dolayi az az yaparmis kakasini bizim oyle. Herkeste olcak diye bisey yok cnn ama aklindanbulunsun dedim biz boyle bisey yasiyoruz

Oda çok büyük gelir gibime geliyor ya iki numara tam geliyo simdi 5 kilo falanizdir tahminen.. Premium care olanini kullaniyorun suan primanin en çok bunu sevdim beyaz desensiz olduğundan daha kolay anlıyorum altını doldurduğunu çizgisi boyuna yemyesil oluyo zaten.. Bide taşmadan çok fiskirtma sorunumuz var bizim altını açınca yardiriyor sıpa önünde kim varsa artik :KK70: Yirmiyse iyimis o zaman sıkıntı yok baloncuk isinide bazen acaba yıkarken şampuan mi yutturuyorum çocuğa diye düşünüyordum ben :KK70:
Aynı yaa fiskirtma işi bezi alıp diğerini koyarken kalkan tutucam önüme mecbur az bacaklarını kaldırıyoruz e durur mu o harekete fissss hemen dünden beri her bezimiz kakali çizgi yok bunda yeşil ama dışardan bile belli dolduğu anlıyorum ben aşağı yukarı biz de 5 kilo olmuşuzdur geniş güzel diye sevdim ben de normalde huggies kullandım hep eşim acil bunu aldı bakkaldan bununla devam ediyorum bakalım

Kızlar bu ateş sadece ilk gün mü artıyor dünden beri 15 dkya bir ölçüyorum :) tnai gece alarm kurdum saatte bir ölçtüm gece 12 de bir çay kaşığı şurup verdim. Şimdi iyiyiz çok şükür ateş olarak eskisi gibiyiz.

Aşıdan sonra bebeğiniz nasıl oldu huyu suyu falan?

Aynı yaa fiskirtma işi bezi alıp diğerini koyarken kalkan tutucam önüme mecbur az bacaklarını kaldırıyoruz e durur mu o harekete fissss hemen dünden beri her bezimiz kakali çizgi yok bunda yeşil ama dışardan bile belli dolduğu anlıyorum ben aşağı yukarı biz de 5 kilo olmuşuzdur geniş güzel diye sevdim ben de normalde huggies kullandım hep eşim acil bunu aldı bakkaldan bununla devam ediyorum bakalım
Huggies nasil canim memnun kalmismiydin fiyati nasil prima gibi yuksekmi oda

Back