- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.701
Ya karbanat başta sürdüm daha çoğaldı gibi geldi mikosıtatin diye damla kullanıyoruz üç gündür pamukçuğu daha da çoğaldı damağı filan hep yara parça parça da değil kalıp gibi yapışmış meret. Göğüs ucum da yara geçmiyor bide odaSakın sürme karbonat. Daha da azdırıyor pamukçuğu. İlacı var dokora sor onu al. Ama sakın karbonat sürme!
:) pardon yanlış oldu o zmanCanım sen Nisan annesinin birde bu 2017 Temmuz annelerinin yinede hoşgeldin :)
Canim karbonat direk surulmemeli zatenYa karbanat başta sürdüm daha çoğaldı gibi geldi mikosıtatin diye damla kullanıyoruz üç gündür pamukçuğu daha da çoğaldı damağı filan hep yara parça parça da değil kalıp gibi yapışmış meret. Göğüs ucum da yara geçmiyor bide oda
Benim de bebegim de oldu pamukçuk 2 gün günde 3 kere karbontli suyla gazlı bezi islattim ağzının içini temizledim ama temizlerken biraz bastirdim parmağımi dilini yanaklarina güzelce geçtiYa karbanat başta sürdüm daha çoğaldı gibi geldi mikosıtatin diye damla kullanıyoruz üç gündür pamukçuğu daha da çoğaldı damağı filan hep yara parça parça da değil kalıp gibi yapışmış meret. Göğüs ucum da yara geçmiyor bide oda
Bu kadar mi herseyimiz ayninolur banada 6 ay sonra ameliyat dedi doğum bittiğinde söyledi bide ilk dogumun zor olduğu için bişey olmuş falan dedi ben o an doğum sonrası olduğu için anlayamadım tam ama 6 ay sonra toplattir falan dedi bilmiyorum ne olacakKizlar bugun baska bir kadin dogum doktoruna gittim, iç dikislerim tutmamis 1.5 cm acik kalmis. Kendi kendine kaynarsa görüntü ve islevsel olarak kotu olur dedi doktor. 3 ay sonra tekrar dikis yapalim dedi. Moralim alt ust oldu zaten dogumum cok zordu simdi bütün hayatim bitmis gibi hissediyorumhiçbir sey eskisi gibi olmicak tuvalette bile hissedicem o acikligi, ki cinsellik konusu artik tamamen biter heralde. Napicam ben kizlar ya bu konuda uzman bi doktor var mi acaba bildiginiz? Hangi ilde olursa olsun gitmeye raziyim.
Benimki direk memede ya başka hiç bişekilde uyumuyor. Hatta memede saatlerini geçirebiliyor ben kalkmasamKızlar bebisleriniz nasil uykuya dalıyor memmmedmi yoksa sallaya
rak mi emzikle mi
Biz kullaniuoruz cnm
Ay gercekten mi canim yaBu kadar mi herseyimiz ayninolur banada 6 ay sonra ameliyat dedi doğum bittiğinde söyledi bide ilk dogumun zor olduğu için bişey olmuş falan dedi ben o an doğum sonrası olduğu için anlayamadım tam ama 6 ay sonra toplattir falan dedi bilmiyorum ne olacak
Emzik sallama muzik:) sabit bisymz yok bizim Ama gunduzleri daha cok ayakta( daha dogrusu dizde) geceleri pispis ve besiginde hafif sallama. Aksamlari otomtk salincgnda muzikle:) gazi olunca biraz bunlara mecburuz gibiKızlar bebisleriniz nasil uykuya dalıyor memmmedmi yoksa sallaya
rak mi emzikle mi
Canım valla şuan daha doğumun psikolojisi nden kurtulamadım suan için düşünmüyorum eğer sorun yaratirsa bana gidicem el mahkum ama şimdiden düşünmek istemiyorum belkide çok kafama takiyorum dıkisleri artık pansumani falan bıraktım olduğu kadar akışına bıraktım aynayla bakıyordum ne durumda diye artık bakmıyorum dikise falan valla düşündükçe psikoloji gidiyor bi tatile ciksam herseyi unutsam ah keşke 6 ay sonrasını düşünmek istemiyorum gidermiyim gitmezmiyim o an ki duruma bağlıAy gercekten mi canim yabi de normal dogum sonrasi hemen toparlanirsin derlerdi biz pert olduk resmen. Ic kisim cok yirtilmis benim bebek cikarken o yuzden olmus sonra da dikis tutmamis :/ sen napcaksin peki olcak misin ameliyat? Ben cok korkuyorum ya zaten gec iyilesen bi vucudum var nasil kaldircam bi operasyon daha
Otomatik salinsaga bende koyuyorum en düşük hızla bile fazla saliyor gibi i geliyor ya pek koymuyorum bişey okur diye korkuyorumEmzik sallama muzik:) sabit bisymz yok bizim Ama gunduzleri daha cok ayakta( daha dogrusu dizde) geceleri pispis ve besiginde hafif sallama. Aksamlari otomtk salincgnda muzikle:) gazi olunca biraz bunlara mecburuz gibi
Karbonat derken karbonatlı gazlı bez canım senin dediğin gibi yaptım dün yumuşamış tabaka hemen geldi beze ama bugün gene beyazlık var dudağında da varBenim de bebegim de oldu pamukçuk 2 gün günde 3 kere karbontli suyla gazlı bezi islattim ağzının içini temizledim ama temizlerken biraz bastirdim parmağımi dilini yanaklarina güzelce geçti
Al benden de o kadar emzik gibi hissediyorum kendimiBenimki direk memede ya başka hiç bişekilde uyumuyor. Hatta memede saatlerini geçirebiliyor ben kalkmasam
2 3 gün yap canım gidiyor günde 3 kere yap bide emzirmeden önce olsun aç karninaKarbonat derken karbonatlı gazlı bez canım senin dediğin gibi yaptım dün yumuşamış tabaka hemen geldi beze ama bugün gene beyazlık var dudağında da var
Tamam kuzum devam ediyim o zaman birde göğüs ucum hep yara oldu o da tetikliyor mudur acaba2 3 gün yap canım gidiyor günde 3 kere yap bide emzirmeden önce olsun aç karnina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?