• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Otomatik salinsaga bende koyuyorum en düşük hızla bile fazla saliyor gibi i geliyor ya pek koymuyorum bişey okur diye korkuyorum
Yani yas sinirlari belli. Zaten 0-5 ay arasi gibi galiba. Valla bu gece onda uyudu. Bazen kurtarici olabiliyor:) iste benmde gunde 2 kez anca isime yariyoe:) gunduz 3te bi uyandi. Bide aksam 10.30da uyudu dusun artik:)) ki bu sfer ne disarisi ne sallama. En son salincak. Bende en son ihtimal olark kullanyrm bazen boyle en yoruldgnda rahmet oluyor:))

Kızlar ya sürekli soru sormak için açıyorum valla sizin mesajlarıda okuyamıyorum cevaplayamıyorum kusura bakmayın :KK43: yine bi sorum var benim oğlan ana kucağında uyumayı çok seviyor kaldırıp düz yatırınca uyanıyor, bir ıyumaya iki saat uyuduğu oluyor bir zararı olur mu acaba Beline kalçasına filan?
Canim ya dr orda uyusa bile yatagina yatrn dedi bize. Cnku biraz oturr pozisyonda ve baska sekil almyr. Ama ben bi kere uyutmstm, zorla uyudugu bi gecede:)

Benim kiz hala kaka yapmayi ogrenemedi, gaz cikarirken bile korkuyor gazida cikarmiycam diye kasip duruyor kendini, kakayi zaten yapamiyor gazida sıkışıyor o zaman karnında basbas bağırıyor her gün aynı macera katıla katıla ağlıyor öyle olmasa ellemiycem kendi yapsın diye bekliycem ama böyle şddetli ağlayınca mecbur uyararak yaptırıyorum anında sızıp uyuyor, yaptırmayınca 10 dk dabir kıvranıyor sancıdan uyku bile uyuyamıyor
Benimki kendi çoooook ağlayıp zorlanıp yapıyor ama ağlamazın okadar diye beb de uyarayım diyorum yok uyarma fln çalışmıyor bizde :/

Kızlar ya sürekli soru sormak için açıyorum valla sizin mesajlarıda okuyamıyorum cevaplayamıyorum kusura bakmayın :KK43: yine bi sorum var benim oğlan ana kucağında uyumayı çok seviyor kaldırıp düz yatırınca uyanıyor, bir ıyumaya iki saat uyuduğu oluyor bir zararı olur mu acaba Beline kalçasına filan?
Benimki de düz yatmaktan nefret ediyor resmen kucağımda bir sonraki acıkmasına kadar uyuyabiliyor harika bişekilse ama düz zemine koyduğum anda eller kollar başlıyor oynamaya sonra da ağlayarak uyanıyor :/

Olur. Omurgası etkilenir. Fazla içinde durmamalı hatta uyumasa güzel olur. Bir yerden bir yere sağ salim gitmesi için onlar düz yatması lazım.

Benim kiz hala kaka yapmayi ogrenemedi, gaz cikarirken bile korkuyor gazida cikarmiycam diye kasip duruyor kendini, kakayi zaten yapamiyor gazida sıkışıyor o zaman karnında basbas bağırıyor her gün aynı macera katıla katıla ağlıyor öyle olmasa ellemiycem kendi yapsın diye bekliycem ama böyle şddetli ağlayınca mecbur uyararak yaptırıyorum anında sızıp uyuyor, yaptırmayınca 10 dk dabir kıvranıyor sancıdan uyku bile uyuyamıyor
Aynen ya benmkide baya zorlaniyr ve uykuya dalamyr. Cocugm uykuda inliyor gibi. Bende 2-3 gundr ellemedim. Biraz daha beklicem ama egzersizle yaptrmaya calisiyrm ama faydasi yok. Bi ara kundak ise yariyordu(herlde sicak tuttgu icin) ama smdi o da yaramadi. Ayy bezde kaka goremedk diye uzuluyrz:)

Benimki de düz yatmaktan nefret ediyor resmen kucağımda bir sonraki acıkmasına kadar uyuyabiliyor harika bişekilse ama düz zemine koyduğum anda eller kollar başlıyor oynamaya sonra da ağlayarak uyanıyor :/
Niye yatmiyr bunlar duz zeminde:) soran eden oldu mu hic? Benm aklima gazdandr belki gibi geliyor. Oysa dr hastaneden cikarken duz yatsin demsti ama nerdeeeee

Benimki yeni yeni gülüyor 45 gunluk falan
Siz şaka yapınca mı gülüyor ve her şakada gülüyo mu :)
Benim bebeğim 40 takla atınca hafiften gülümsüyor bize bakıp. Yoksa kendi kendine gülüyor o ayrı. Tabi her bebek aynı değil de. Kızlar erken gülermiş benim oğlum ya senin kız mo erkek mi:)

Niye yatmiyr bunlar duz zeminde:) soran eden oldu mu hic? Benm aklima gazdandr belki gibi geliyor. Oysa dr hastaneden cikarken duz yatsin demsti ama nerdeeeee
Benimki de asla sırt üstü yatmıyor hep yüzüstü yoksa hiç dalamıyor, sürekli uyanıyor sırtüstüyken :)

Aynen ya benmkide baya zorlaniyr ve uykuya dalamyr. Cocugm uykuda inliyor gibi. Bende 2-3 gundr ellemedim. Biraz daha beklicem ama egzersizle yaptrmaya calisiyrm ama faydasi yok. Bi ara kundak ise yariyordu(herlde sicak tuttgu icin) ama smdi o da yaramadi. Ayy bezde kaka goremedk diye uzuluyrz:)
Bu mesajı bebeği kendi kendine kaka yapmış bir annenin murlyluğuyla yazıyorum =) Benim kıza 20 cc humananın rezene kimyon çayından içirdim gurul gurul başladı karnı, kızda başladı ağlamaya yapmıycam diye sıkıyodu yine kendini, banyo yaptırayım dedim sıcak suda gevşetti baya bide karnına bebe yağıyla masaj yapınca turbo oldu, tutamadı kendini tam banyodan çıkardım havluya sardım çatır çatır yaptı hahaha üstümde battı heryerde battı ama o kadar sevindim ki anlatamam :))

Back