• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Blw yapacak olan var mı? Şimdi mi başlamalıyım yoksa tadımları tamamlasam mı karar veremedim🤔

Tatlı patates de fail🥴 acaba neyi sevcek bu bebe çok merak ediyorum

Benim oğlum da sebze hiç sevmedi ya kabak havuç patates ve tatlı patates denedim ama no ağzını bile açmıyor. Muz sevdi suan elmadayız muz ve elma karıştırıyorum onu da yedi. Sebze konusunda başarısız olduk 😞 çorba vs halini sever diye umut ediyorum 🥲

Nasıl bir huysuzluk ?
Uyku saati geldiğinde ağlıyor emmek istemiyor sadece biberonla emiyor onda da biberonu çoğu zaman diş kaşımak için kullanıyor. Bana yapıştı resmen iki dakika yanında olmayayım ağlıyor hemen ve bazen ağlayarak uyanıyor

Yaa bende mi sorun var diyorum kızlar siz böyle yazınca 😕 ya ben pek böyle hissetmiyorum tüm noksanlara rağmen, çünkü bebekli süreç böyledir bebek böyle bir şeydir diyerek çıktım yola. Bi de sanki hayıflanmak Allahın gücüne gider diye de çekiniyorum sanırım. Son iki haftadır saat başı kalkıyor emziriyorum yanımda kalıyor bazen tetikte uyuyorum uyudumsa da. Hiçbir şey anlamıyorum uyuduğumdan ama onu sağ salim görüyorum gülerken görüyorum geçiyo. Bi de bana kalsa bi sene daha ertelerdim bebek olayını ama çevremde kariyer için keyfi için erteleyip 30+ olup istese de bebeği olamayanlar dolunca, E bir de korunmamamıza rağmen 6 ay olmayınca inceden tırsıp yaptık djjfks bebeklerimiz bize bebekliğini yapıyor ve max 2 sene böyleler. Sonra çocuk olacaklar ergen olacaklar yetişkin olacaklar kopucaklar belki kıymet bilmeye odaklıyım. Hatta şu sıra beni üzebilen tek şey ‘ya onunla istediğim kadar vakit geçirmeden doyamadan zaman çabucak geçerse’ bi saat fazla uyusa özlüyorum kızımı şaka gibi
Bende senin gibi düşünüyorum. Benim 2 çocuk bide bazen bende çok zorlanıyorum tabi ama şükrediyorum sagliklilar yanımdalar diye. Bide artık doğurduk eski günleri düşünerek kendimizi üzsek de artık bebeğimiz var birşey değişmeyecek. Her türlü mutlu olmayı bilmeliyiz bence mutlu anne mutlu çocuk. Mesela ben yenidoğan döneminde daha çok zorlandım şuan o kadsr değil. Alıp bı yerlere çıkabiliyorm en basidi bı komşuya kahve içmeye bile gitsem bı havam değişiyor iyi geliyor. Anin tadını çıkarmak gerek bir daha asla bu günleri yasayamayacagiz..

Bende senin gibi düşünüyorum. Benim 2 çocuk bide bazen bende çok zorlanıyorum tabi ama şükrediyorum sagliklilar yanımdalar diye. Bide artık doğurduk eski günleri düşünerek kendimizi üzsek de artık bebeğimiz var birşey değişmeyecek. Her türlü mutlu olmayı bilmeliyiz bence mutlu anne mutlu çocuk. Mesela ben yenidoğan döneminde daha çok zorlandım şuan o kadsr değil. Alıp bı yerlere çıkabiliyorm en basidi bı komşuya kahve içmeye bile gitsem bı havam değişiyor iyi geliyor. Anin tadını çıkarmak gerek bir daha asla bu günleri yasayamayacagiz.
Ben de ikinciyi düşünüyorum şimdiden 😅 ama iki yaşına gelsin öyle diyorum. Seninkilerin arası kaç yaş, nasıl idare ediyorsunn

Evde bebe bisküvisi yapmayı deneyen oldu mu acaba yoğurduna falan karıştırıp veririm diyorum ama cesaret edemedim yapmaya bir türlü 😂

Benim oğlum da sebze hiç sevmedi ya kabak havuç patates ve tatlı patates denedim ama no ağzını bile açmıyor. Muz sevdi suan elmadayız muz ve elma karıştırıyorum onu da yedi. Sebze konusunda başarısız olduk 😞 çorba vs halini sever diye umut ediyorum 🥲
Karışım yapınca sever belki ya😕 babası da sebze yemiyo valla bıktım he bu yemek işinden

Back