• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik bu ay sadece 250 gram gibi bir şey almış oğlum kilosu hep öndeydi kilolu doğmuştu zaten derdim kiloda değil ama düzenli kilo alması lazım diye düşündüm doktorda yanlış hesaplamışım sonradan fark ettim soramadım doktora da 😕
önde gidiyorsa dengeleniyordur diye düşünüyorum. bir de diş döneminde baya sekteye uğruyor kilo alımı. bizim de bu ay az alacak diye tahmin ediyorum.

kızlar benim sütüm baya kesilmeye durmuştu. bir hafta sonra adet oldum. adetim başlayınca sütüm de düzelmeye başladı 🥲 daha önceki adet dönemlerinde böyle bir şey yaşamamıştım, her ay bu korkuyu mu yaşayacağım ya 😬 sizde oluyor mu böyle bir şey?

Valla bende öyle dusunuyorum acele de etmıyorum zaten 7. Ayda tadım diolar ya. Bazen 1 bazen 2 ogun yediriyorum. Cünkü keyfi yerinde olcakta sonra ne ac ne tok olcak. Ozaman yicek. Bazılarıda şey dio acıkımca yer mecbur die. İmkansıııızz. Acıktıysa katiyen hiçbişey yemiyor yemedigi gibide huysuzzzz. Emince keyifleniyor. Öle 1 çay bardagı falan hayal bizde🤣
Benimki de öyle acıkınca ortalığı yıkar gözü kaşık falan görmez😄 yoğurtla tatlı patates denedi hiç sevmedi 1 çk zor yiyo

Nasıl yaptın çorbayı acaba?
Kabak ve patatesi buharda haşladım sonra çatalla ezdim soğuduktan sonra anne sütü ve zeytinyağı ekleyerek kıvamını koyu bir çorba gibi yaptım anne sütü kullanmıyorsa su ile de yaoılıyor

Aaaaaaa benim oğlanın patatese alerjisi var😲 patates haşlamıştım kendimize 1 tatlı kaşığı kadar çatalla ezdim zeytinyağ damlattım yüzü boynu vücudu her yeri kabardı fena halde

Back