• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar benim kız bugün ogleden beri hiç kakasını yapmamıştı halbuki sabah 2 3 kere ardı ardına da yapmıştı bi sıkıntısı yoktu, neyse ogleden berç kakasını yapamadığı için 15 dk uyuyup sancıyla uyanıyodu belliydi tuvalet sıkıntısı vardı çünkü agızdan gazı çıkıyodu, bütün gün ağladı, en sonunda kadınlar klübünde gördüğüm.kulak çubuğuyla zeytinyağını poposuna sürme işlemini gerçekleştirdim saniyesinde çatır çatır yaptı sonra da mışıl mışıl uyudu gerçi o çıkardığı kaka da gayet yumuşaktı neden yapamadı anlamadım yine de o rahatlayınca benim üzerimden bir yük kalktı resmen o sancılandıkça resmen bana da bişeyler oluyodu, rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin inşallaaahh
kulak çubuğuyla nasıl yaptın kuzum sürdün mü sadece ? makatını mı uyardın bebişin?

Merhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür:anne: hala minicik 48 cm 3725 gr :)
Gozunuzaydin canım. Oglusun biran önce sağlığına kavuşacak inşallah. Gönlünü kalbini ferah tut. Bol bol kolla artık kuzunu. Maşallah ona

Valla bizim cocuk sicaktan midir bilmem surekli kirmizi kirmizi biseyler cikariyo yuzunde de sivilce var hep.benim evler guney bati cephe cok sicak bende cok ince giyindigim halde terliyorum o yuzden cocugu da ince giydiriyorum. Evlerin isisina gore degisir tabide havalae sicak .bana biraz fazla giydiriyormussunuz gibime geldi cnm ama siz daha iyi bilceniz evin durumuna gire
O kırmızı kırmızı şeyleri bizimki de çıkarıyor canım. Dün doktora gittik bunlar sadece sıcaktan olmaz senin yediklerin de etkiliyor olabilir. Yediklerine dikkat et dedi.

O kırmızı kırmızı şeyleri bizimki de çıkarıyor canım. Dün doktora gittik bunlar sadece sıcaktan olmaz senin yediklerin de etkiliyor olabilir. Yediklerine dikkat et dedi.
bizim doktorumuzda doğumdan sona ara ara çıkar kaybolur sorun yok dedi minik minik ucu biraz iltihaplı sivilce gibi.

Suanda da ayni seyi yasiyorum canim. Saat 2.30dan beri uyutmaya çalışıyorum. Belki 10 defa yataga koydum uyudu diye ama biraktigim an uyandi. Suanda da yaninda oturdum koltukta kendisi uyuyordu birden irkildi uyandi yineee:KK43: yani o kadar uykusuzum ki acaba sancisi mi var ne yapsam bilmiyorum da.. Gece de deniycem tam uyutmayi. Benim bebegim de tam daldiginda uyanmıyor ama dalmasi biraz uzun sürüyor. Buna da şükür ama bi çözüm bulmak gerek
Gaz sancısı mi var acaba canim. Benim gazi olduğu zaman öyle tam dalamiyor

Kızlar ben kalkanları iki gündür kullanmıyorum kalkanları kullanırken birini emzirirken diğerinden süt gelirdi az da olsa simdi gelmiyo pedler de islanmıyo sizce sütüm azalmiş olabilir napmak gerek böyle bidurumda ?

Benim göğüs uçları mahvoldu :( mama yaptım verdim inş gene alışmaz biberona ya :/

kulak çubuğuyla nasıl yaptın kuzum sürdün mü sadece ? makatını mı uyardın bebişin?
Makatı uyardım sadece kuzum zaten dokundurr dokundurmaz gazla berabrr kakayı salıverdi, sonra da bacaklarını ileri geri yaptım birkaç kere devamıda geldi, şimdi de maşallah kendiliğinden yapıyor gazını çıkarıyor, arada bi tekliyolar demek ki :))

Tabi cnm annem almasa oturur ben de ağlarım heralde ki ara ara o da

canım emiyor kucağımda uykuya dalıuor sonra yatırıyorum başlıyor ağlmaya. Ne kadarlık senin bebeğin

Ayy benim de öyle bırakınca sanki hiç uyumamış gibi gözlerini açıyor sonra başlıyor ağlamaya :( 2 gün sonra 1 aylık inşallah canım.

Aynen canım bu kiloları vereceğiz başka yolu yok:))

Ben başladım bugün =) bu arada dün gece çok açıktım müsli yaptım 1 kase onu yedim :D :D bu başlamış halim yoksa gece midemin kazıntısına uyanıyorum :D hahhaha sonra da zayıflamaktan bahsediyorum :D :D

öyleyse kızımız kimi beğenirse o olsun :) hadi bakalım hodri meydan, sende senin prensesi öp ellerinden yerime yüzüne kıyamıyom bebeklerin ya:emir_bebek:

30 una kadar koca yok ona bastan soylim :KK53: ayy ayni bende opmeklere kiyamiyorum hep optuler kızımı ama kiziyorum hep öpmesenize yaaa diye çıbanın başı babası olunca fayda etmiyor ama... Yanaklarimiz hep isilik oldu zaten.. :(

Kızlar ben kalkanları iki gündür kullanmıyorum kalkanları kullanırken birini emzirirken diğerinden süt gelirdi az da olsa simdi gelmiyo pedler de islanmıyo sizce sütüm azalmiş olabilir napmak gerek böyle bidurumda ?

Kuzum bende ayni şeyi söyledim kendi kendime dedim herhalde sütüm gidiyo benim ama yok sağinca fış fış çıktı herhalde normali bu bu isin biz ancak normale döndük Hoppa

Kızlar isilik olan yanaklarimiz için lansinoh kremi kullanmayı deneyin baya baya alıyor o.. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim ama tavsiye üstüne kullandım bende gerçi o arkadaş popodaki pisik için kullanmış bnde eczaciya sorup yardirdim yanaklara ayrıca opulmelere karşı bir kalkan olduğundan iyi oluyor deneyin bi derim :anne:

30 una kadar koca yok ona bastan soylim :KK53: ayy ayni bende opmeklere kiyamiyorum hep optuler kızımı ama kiziyorum hep öpmesenize yaaa diye çıbanın başı babası olunca fayda etmiyor ama... Yanaklarimiz hep isilik oldu zaten.. :KK43:

Kuzum bende ayni şeyi söyledim kendi kendime dedim herhalde sütüm gidiyo benim ama yok sağinca fış fış çıktı herhalde normali bu bu isin biz ancak normale döndük Hoppa

Kızlar isilik olan yanaklarimiz için lansinoh kremi kullanmayı deneyin baya baya alıyor o.. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim ama tavsiye üstüne kullandım bende gerçi o arkadaş popodaki pisik için kullanmış bnde eczaciya sorup yardirdim yanaklara ayrıca opulmelere karşı bir kalkan olduğundan iyi oluyor deneyin bi derim :anne:
Bizimki daha yüzünden öpmedi geri kalan yerlerden öptü :)

Kızlar benim kız bugün ogleden beri hiç kakasını yapmamıştı halbuki sabah 2 3 kere ardı ardına da yapmıştı bi sıkıntısı yoktu, neyse ogleden berç kakasını yapamadığı için 15 dk uyuyup sancıyla uyanıyodu belliydi tuvalet sıkıntısı vardı çünkü agızdan gazı çıkıyodu, bütün gün ağladı, en sonunda kadınlar klübünde gördüğüm.kulak çubuğuyla zeytinyağını poposuna sürme işlemini gerçekleştirdim saniyesinde çatır çatır yaptı sonra da mışıl mışıl uyudu gerçi o çıkardığı kaka da gayet yumuşaktı neden yapamadı anlamadım yine de o rahatlayınca benim üzerimden bir yük kalktı resmen o sancılandıkça resmen bana da bişeyler oluyodu, rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin inşallaaahh
Canım bebekler makat kaslarini kullanmayı öğreniyor gazı olunca poposunu sıkıyor dolayısıyla kakasını yapamıyor benim kız da öyle altını temizlerken ya da kremlerken uyariliyor sanırım hemen yapıyo kalıyoruz kaka içinde iki defa bu yüzden banyo yaptık düşün :D

Kızlar acil cevap verir misiniz?

Bacağımda alerji mantar gibi bişey çıkmış. Ve ayağımda (söylediğim için kusura bakmayın)

Doktora gidicem hap kullanmicam ama krem kullanmak zorundayım süte geçer mi çok korkuyorum napmalıyım:KK43:

Etrafınızda ya da siz emzirirken krem kullanan var mı
Canım benim bütün vücudumu alerji sardı hala tam geçmedi kasintidan çocuğu zor emziriyodum heryerim kabardı ama doktorlar sadece merhem losyon verdiler göğüslerim dahi sürdüm emzirdigimiz için doktor ona göre ilaç veriyor

Ayy benim de öyle bırakınca sanki hiç uyumamış gibi gözlerini açıyor sonra başlıyor ağlamaya :KK43: 2 gün sonra 1 aylık inşallah canım.

Ben başladım bugün =) bu arada dün gece çok açıktım müsli yaptım 1 kase onu yedim :KK70: :KK70: bu başlamış halim yoksa gece midemin kazıntısına uyanıyorum :KK70: hahhaha sonra da zayıflamaktan bahsediyorum :KK70: :KK70:

:D :D anaaamm naptın seeenn.... ben gece açlıktan ölsem yemem bu huyumu seviyorum :D sabaha kadar uyumadım bugün uyutmadı cadı. Acıktım su içtim sadece ;)

Sonunda serumluk oldum :/ emzirdiğim için ona göre bi serum taktılar göğüs ucu için de zeytinyağı ile ovmayı dene dedi olmazsa genel cerrah görsün dedi.

Arkadaşlar benim çocuğa yenidoğan zıbınları zor geliyor artık 0,3 aya geçicem biraz büyük gelicek ama mecbur artık, sizde kıyafet durumları nasıl?

elmol elmol Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok sevindim çok endişelendim kullanırsam bebeğime geçer diye. Peki kaç gün kullandın bebeğinde bi değişiklik oldu mu kilo alımı etkilendi mi? Ama benimki alerji değil mantar :

Back