Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar tadimlara baslayan var mi bebegimde sut alerjisi var 5 aylik oldu havuc verdim almadi haslayip catalla ezdim ama alamadi cocuk öğürdü agladi patates de ayni. Zaten daha agzini acmiyo yiyecek görünce erken sanırım ama başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Bir de oioi mama seti gereksiz mi pahali sizce baska alan varsa önerebilir mi? Ya da mama sandalyesi alan var mi?
Ya haftada dört gün gideceğim ama çok az dersim var çok şükür, pazartesi ve cuma günleri iki saat sadece, çarşamba perşembe de aralıklı saatler 2 saat gidip eve gelip 2 saat yine gideceğim. Öyle rica etmiştim emzirmeye eve gidebileyim diye, okul zaten 10 dk. Annem bakacak Bi tek gündüz uykusuna geçişte uğraşıyoruz halen, sadece beşikte uyutmak istediğim için bazen çok kolay bazen gerçekten zor oluyor. Annem yapamaz o yüzden ona denk gelen tüm uykularda yürüyüşe çıkaracak öyle şak diye uyuyor
Kizlar tadimlara baslayan var mi bebegimde sut alerjisi var 5 aylik oldu havuc verdim almadi haslayip catalla ezdim ama alamadi cocuk öğürdü agladi patates de ayni. Zaten daha agzini acmiyo yiyecek görünce erken sanırım ama başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Bir de oioi mama seti gereksiz mi pahali sizce baska alan varsa önerebilir mi? Ya da mama sandalyesi alan var mi?
Ben oioi bölmeli tabak ve kapaklı kabını aldım sadece. Kaşıkları muchkin ısıya duyarlı aldım. Mama sandalyesi de chicco Polly 2 aldım. Kilo alımı düşük gitseydi 5,5 ayda başlatacaktı doktorumuz ama çok şükür iyi gitti 6 ay dolsun başlayalım dedi ay sonu başlıyoruz inşallah