Ben normal ultrasindan karnimdan içeride bisey var mı diye bakılacak sanarak gitmiştim
çatala yatmami isteyince durdum bi 40 gün öncesine gittim resmen resetlendim. Psikolojimi bozmuş galiba o sedye benim
canım korkutmak istemem de çığlık attım açıkçası. Doğumdan sonra vajina menapoz zamani gibi olur kuruluk can yakar dedi o yüzden o kadar acıdı. Sonraki yaptırdıklarında böyle olmayacak korkma falan dedi. Uzun bir şey sokuyor canım içi böyle boş bisey o boşluğa da ince bi çubuk sokuyor içeride dokuya sürüp çekiyor hemen. Yarim dakika bisey ama korkuyor insan. Bide doğum zamanında aşırı çatı muayenesinun acısı kaldı içimde benim sanırım onu da hatirladim tedirgin oldum. Bide alttan ultrasonla baktı en son. 10 gün sonra sonuç çıkacak. Ayıptır söylemesi ilişki konusunda da fikirler verdi biraz fazla canın yanar ekstra biseyler kullan dedi. Bide adetim yakın zamanda gözükmüyormus onu söyledi. Sonra dedim ki ebru ne acılar yaşadın şu doğumda bu da neymiş yarım dakika bisey dedim :) korkma canım bence o zamana kadar iliskide falan bilunursan bu kadar acimaz diye düşünüyorum. Ben 40im çıkar çıkmaz gittiğim için bu kadar açımis olmali