- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.261
Aslında ilaçla böyle çayla kilo vermek olmuyor o çenemizi tutmamız lazım. Doğruya doğru. Ekmeği yavaş yavaş azaltmak lazım. Ekmek yemezdim hamileyken yedim sonra yasakladı dr. Şimdi de yiyorum valla kahvaltıda. Bazen sandviç bile.. ama evde misafir vardı bazen annemin fırsatı olmadı yemek yapacak öyle idare ettim. Ha ben bolca kahve içiyorum metabolizmama iyi geliyor. Emmemesinin rahatlığı tabii uykusuz gaz falan derdim yok ondan. Bence bi 6 ay sonra ufaktan evde spora başlamalı. Ben okul açılınca zaten yoğun tempoda olacağım. Bi faydası olursa ne ala :)
Orası kesinlikle öyle çene tutmak şart.Kahvaltı da bende yiyorum akşam aramıyorum hiç.Annem gidince her şey bana bakacak iyi spor yaparım koş yemeğe koş oğlana koş kıza e koca da var ütü yemek sporun babasını yaparım Ayyy çok yazık bana
Çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 bazen 3 reçel yiyorum fena Ama beyaz ekmek oldu mu ohhh içini oğluma veriyorum kabuğunu yiyorum bazen bakıyorum yarıma yakın yemişim yuhhh kızım diyorum kendime ama çok geç oluyor Akşam yemiyorum ama yemek ne varsa o