• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

elmol elmol Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok sevindim çok endişelendim kullanırsam bebeğime geçer diye. Peki kaç gün kullandın bebeğinde bi değişiklik oldu mu kilo alımı etkilendi mi? Ama benimki alerji değil mantar :
Hala kullanıyorum iki haftadır dört çeşit hemde ben de çok korktum etkiler mi diye ama maşallah kızın büyüdüğünü çok iyi farkediyorum emin ol mantar kadar berbat bişey her yerin kaşınıyor yara olan yerler oldu hamilelik alerjisi logusalikta da olurmuş doktor üç ay bile sürebilir geçti diye losyonu bırakma dedi geri gidiyor ama tamamen geçmedi ayağımdan boynuma kadar sardı düşün

Arkadaşlar benim çocuğa yenidoğan zıbınları zor geliyor artık 0,3 aya geçicem biraz büyük gelicek ama mecbur artık, sizde kıyafet durumları nasıl?

Biz artık 3-6dayız. Bazı kıyafetlerin kalıpları da dar. Bol bol oluyor rahat ediyor kuzular :) bazen sadece 6 giydiğimiz bile var.

Kızlar az önce bir şey duydum sinirlerim bozuldu. Kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum. Sorun ABLAM! hanımefendi teyzeme 1 ay oldu hala iş yapmıyor bilmem ne diye konuşurken duydum. Kendi 2 normal doğum yaptığından halimden anlamasını beklemiyorum zaten ama biraz fazla saçmalıyor ki durumumu biliyor yani. 3 ameliyatı aynı anda oldum, yetmedi göğsüme süt toplandı ateşlendim, o da yetmedi dikişlerim enfeksiyon kaptı.. Yediğim iğnelerin yeri hala ağrıyor. Hala süt için o sersem eden ilacı kullanıyorum. Antibiyotikler yüzünden barsaklarımın düzeni bozuldu tuvalete gittiğimde ağrılar yaşadım. Bugün sağlık ocağına yürüdüm evde de biraz iş yaptım diye dikişimde sağ taraf resmen yanıyor ara ara. Çok canım sıkıldı moralim bozuldu. Belli etmiyorum ama sinirliyim acayip. Sanki keyfimden yapmıyorum iş falan. İlaçlar yüzünden doğru düzgün gece uyanamıyorum bile bebeğe. Çok memnunum ben ya böyle birirlerine muhtaç olmaktan anlatamam yani.. insanlar kendi başına gelmeden neden anlamazlar bilmiyorum. Dileğim aynısını yaşaması.. Bende annemi yormak istemem ama ne yapabilirim. Gece kalkamıyorum içtiğim ilaç ağır. Elimden geldiğince yine yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Bu doğumum daha ağır. İlk doğumum gibi asla değil. Ayy kızlar böyle yazdım ama napim ya içimi dökmem lazımdı :KK43:
Canim ablanin anlayissiz olmasina sasirdim yani senin canindan kanindan sonucta anlamasi lazim halinden el degil yani .benim ablam geldi bakti bana dogumun ilk haftasi sasirdim hem de uzuldum

Canim ablanin anlayissiz olmasina sasirdim yani senin canindan kanindan sonucta anlamasi lazim halinden el degil yani .benim ablam geldi bakti bana dogumun ilk haftasi sasirdim hem de uzuldum

Maalesef hep böyledir. Bencildir, düşüncesizdir.. Şaşırmadım yani ama canım sıkıldı. Diğer ablam halimi gördü biliyor hatta oturdu ağladı bile ama bu öyle değil maalesef. Çok sık görüşmem kendisiyle ama teyzem gidiyor diye gelince öyle diyaloğu da duyunca baya sinir oldum. Kendisine bir şey demedim.. Anneme anlattım. O da laf arasında sokuşturup durdu yaşadıklarımı. Şimdi sesi çıkmıyor. Sussun da zaten.. Yoksa patlarım yani..

O kırmızı kırmızı şeyleri bizimki de çıkarıyor canım. Dün doktora gittik bunlar sadece sıcaktan olmaz senin yediklerin de etkiliyor olabilir. Yediklerine dikkat et dedi.
Evet canim doktor bana da dedi yediklerine dikkat et diye ama hergun sivilcesi vardi ne bilim hangisi dokunuyor.coresatin diye bir krem onerdi onu aldim kullaniyorum bikac gundur azaldi yuzindeki sivilceler . Tam olarak hangi yiyeceklerin dokunabilecegini soyledi mi sana nelere dikkat etmemiz lazimki

bizim doktorumuzda doğumdan sona ara ara çıkar kaybolur sorun yok dedi minik minik ucu biraz iltihaplı sivilce gibi.
Aynen canim herkes farkli bisey soyluyor nedeniyle ilgili . Ara ara cogaliyor kayboluyor .sarisin acik tenli cocuklarda olur dediler . Ama gecer herhalde bir muddet sonra.coresatin diye bir krem kullaniyoruz dis kabi pembe renkli.baya iyi geldi benim oglana

Kızlar benim kız bugün ogleden beri hiç kakasını yapmamıştı halbuki sabah 2 3 kere ardı ardına da yapmıştı bi sıkıntısı yoktu, neyse ogleden berç kakasını yapamadığı için 15 dk uyuyup sancıyla uyanıyodu belliydi tuvalet sıkıntısı vardı çünkü agızdan gazı çıkıyodu, bütün gün ağladı, en sonunda kadınlar klübünde gördüğüm.kulak çubuğuyla zeytinyağını poposuna sürme işlemini gerçekleştirdim saniyesinde çatır çatır yaptı sonra da mışıl mışıl uyudu gerçi o çıkardığı kaka da gayet yumuşaktı neden yapamadı anlamadım yine de o rahatlayınca benim üzerimden bir yük kalktı resmen o sancılandıkça resmen bana da bişeyler oluyodu, rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin inşallaaahh
Benimki de kakasını zor yapıyor.Kıvranıyor bazen bağırarak uyanıyor yavrum.Sen emziriyor mısun?Ben emziriyorum anne sütü alan bebek neden zorlanıyor anlamıyrm

Normal dogum yapsn arkadaşlar benim 12 gun oldu dikiskerim daha duruyor eriyecek dedi doktor ama aynı duruyor kanamaniz ne durumda birde kızlar:işsiz::KK51:
Dikislerden anlamyrm ben de uc hafta sonra sisligi baya gitti benm. Smdi 1 ay oldu norml gibi sadece cok kucuk bi cikinti var. kanamam da ilk hafta yogundu sonrasinda hep az az oldu. Hastanede baya karnima basa basa bosalttilar kani:)

Kızlar ben kalkanları iki gündür kullanmıyorum kalkanları kullanırken birini emzirirken diğerinden süt gelirdi az da olsa simdi gelmiyo pedler de islanmıyo sizce sütüm azalmiş olabilir napmak gerek böyle bidurumda ?
Bende kullanmiyrm. Hatta dun pedi de biraktim. Gercktn cok dolu olunca akiyor. Ama bence yinede sutumuz olmadigi anlamina gelmez. Cocuk emip doyup uyuyo cunku:)

Arkadaşlar benim çocuğa yenidoğan zıbınları zor geliyor artık 0,3 aya geçicem biraz büyük gelicek ama mecbur artık, sizde kıyafet durumları nasıl?
Bende karşk kullanıyrm:) 2 aylık olan iki zbını vardı onu. 0-3 alt donlar oluyo zaten bezden dolayı:)) yenidoğanda oluyor. 0-3 büyük gelsede yavaştan başladık bizde

Kizlar bebegmin gozune kirpik kacmis. 4 gundur gozunde.. Oda rahatsiz bende.. Bikaac ugrastm cikaramadim sonra korktum zorlamamak icin.. Napmaliyim..

Aşırı ciddi problemlerim var.. Cok gergin ve uzgunum.. Sütümden bebegimide strese sokucam diye korkuyorum.. Hatta sütumude etkilemesinden..
Hamileligimde boyle gecmisti.. Bebegim dogdugundan beri huzursuz sanki.. Sikintilarimizdan sutumuzle etkilenirmi kuzucuklar ki?

Kizlar bebegmin gozune kirpik kacmis. 4 gundur gozunde.. Oda rahatsiz bende.. Bikaac ugrastm cikaramadim sonra korktum zorlamamak icin.. Napmaliyim..
Aynısı bizde de var canım. Bugün sordum doktora hiç birşey yapma dedi. Onların kirpikleri tüy gibiymiş. Hiç zarar vermez rahatsız da etmez. Çapakla birlikte atılır kendi kendine dedi. Aman elleme mikrop falan kapar daha kötü allah korusun.

Aşırı ciddi problemlerim var.. Cok gergin ve uzgunum.. Sütümden bebegimide strese sokucam diye korkuyorum.. Hatta sütumude etkilemesinden..
Hamileligimde boyle gecmisti.. Bebegim dogdugundan beri huzursuz sanki.. Sikintilarimizdan sutumuzle etkilenirmi kuzucuklar ki?
%100 etkiliyor. Ne zaman huzursuz olsam gece boyu kalkar huzursuz olurdu. Hala da öyle 28 aylık. Birebir hissediyorlar. Sütünden ona geçer. Rabbim yardimcin olsun bir an önce atlatirsin cozersin insallah

Back