- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.221
Aa kutahya ise doğrudur canım. Biz esk.de akşamları serin oluyor ama çocuğun zibini terli uyanıyor gene de sıcak yanı:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kutahya ise doğrudur canım. Biz esk.de akşamları serin oluyor ama çocuğun zibini terli uyanıyor gene de sıcak yanı:/
Verem aşısı için 3 gün dedi canimSize doktor dedimi banyo konusunu kac gun yasakmis bana hicbirsey demedi
Bence gidilir. Bebeğe klima çarpmasın yeter bence.Kızlar bi sorum olcak? Bebeğim 21 günlük daha sizce uzun yola gidebilir miyiz ist dan sinop a gibi ? Nasıl olr sizce oranın havasi iyi gelir mi cok küçük mü uzun yol için ?
Nasıldı canım? Nasıl yapılıyor ekimde ben de yaptırıcam ilk defa.Bugün son kontrolume gittim kızlar. Smear testi yapıldı
Ben normal ultrasindan karnimdan içeride bisey var mı diye bakılacak sanarak gitmiştim çatala yatmami isteyince durdum bi 40 gün öncesine gittim resmen resetlendim. Psikolojimi bozmuş galiba o sedye benim canım korkutmak istemem de çığlık attım açıkçası. Doğumdan sonra vajina menapoz zamani gibi olur kuruluk can yakar dedi o yüzden o kadar acıdı. Sonraki yaptırdıklarında böyle olmayacak korkma falan dedi. Uzun bir şey sokuyor canım içi böyle boş bisey o boşluğa da ince bi çubuk sokuyor içeride dokuya sürüp çekiyor hemen. Yarim dakika bisey ama korkuyor insan. Bide doğum zamanında aşırı çatı muayenesinun acısı kaldı içimde benim sanırım onu da hatirladim tedirgin oldum. Bide alttan ultrasonla baktı en son. 10 gün sonra sonuç çıkacak. Ayıptır söylemesi ilişki konusunda da fikirler verdi biraz fazla canın yanar ekstra biseyler kullan dedi. Bide adetim yakın zamanda gözükmüyormus onu söyledi. Sonra dedim ki ebru ne acılar yaşadın şu doğumda bu da neymiş yarım dakika bisey dedim :) korkma canım bence o zamana kadar iliskide falan bilunursan bu kadar acimaz diye düşünüyorum. Ben 40im çıkar çıkmaz gittiğim için bu kadar açımis olmaliNasıldı canım? Nasıl yapılıyor ekimde ben de yaptırıcam ilk defa.
Biz bugün bir aylık olduk aşımuzı olduk biraz huysuz oldu bebişim geçer inşallah
Sorma canım keyfine göre yatıyor uyanıyor hatun ben yarım kollu çıtçıtlı bir de çorap tayt giydiriyorum :) klimada hala ama :) bir gün klima açmadım sabaha kadar nöbet tuttuk. Artık klimadan sıkıldım o durumdayım. Bir de kusmalarımız başladı yemek istiyor yiyor ama kusuyor deli kız
Aleykümselam canım desene hemşehrili ciktik bi de :) ne güzel neresindensiniz canim siz Sinop unGidersiniz canimgidersiniz hele sinopa kesin gidersiniz hicbisey olmaz :) Memleketime de selamlarrr
Teşekkür ederim canım bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahBence gidilir. Bebeğe klima çarpmasın yeter bence.
Teşekkür ederim canım deneyimini paylaştiğin içinM Mavimelk90 canim ben turkiyenin bi ucundan bi ucuna geldim 20 gunluk bebegimle doktor klima cocuga vurmasin 24 lerde calistirip aracla gidebilirsin dedi mola verdik aralarda klima havayi kurutuyor diye kizimda uyudu guzelce geldi emzirmek biraz zor oldu oda benim acemiligimle
Ohhh maaşallah darısı bize 3 gün sonra bizde aşıyaaa
Obur bu sene ki bebekler bugün bir arkadaşım geldi kocaman biberon veriyorum yine de istiyor aranıyor diyor benim ki de öyle aç kurt Maaşallah diyelim kuzularımıza
Maşallah canımVerdim canım mecburen ben.. durmadı çok ağladı hala ara ara ağlıyor kuzum. Kilo alımı biraz fazla canım sadece mama yediği içün doktor baştan demişti zaten 1.5 kiloya yakın almış. Boyu tam ölçmeyi beceremedi :) bende sormadım :)
Maşallah maşallah:)) bizim kuzu tam yese neyse azıcık yiyor tam versem pırt iade saati uzatsam da yok midesi almıyor napalım yavaş yavaş :) kilo alımı iyi şükür yesin napalım :) koca biberona bizde geçelim yaaa güzel oluyor o anlar
Benim ki 3 gün sonra 1. aylık olacak ama 650 gr almış doğum kilosunun üzerine.Az değil mi oğlum 1 almıştı öyle hatırlıyorum sanki =)
Kızlaaaar benim moralim çok bozuk aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi.Sinir sistemim çöküyor
Ben son 3,5 ay yattım serumlar iğneler hep şiştim 16 aldım 8 gitti diğer 8 benimle hala Tedavi süresince de aldım kiloları oldum tosbağa gibi Kilo vermek istiyorum ama yiyorum Allah var amaaaa 40 çıkana kadar sonra başlayayım diyorum bir şeyler yapmam lazım kıyafetlerim olmuyor kollarım çok kalınlaştı göbek öyle yazık bana yaaa
Canım aslında 500-1000 arası normal. Emziriyorsan tamamen normal :) biz mamayla beslendiğimiz için doktor başyan uyardı normalden fazla alır mama yiyen bebek diye o yüzden de 1.5a yakın almışız.. aslında çok normal değil fazla alması ama napalım :)
Canım bende aynıyım. Zaten kilolu başladım 15 kilo aldım. 8 kilo verdim gerisi benimle. Bana sadece 40ı çıkınca ufak yürüyüş yapabilirsin dedi. Spor için erken. Diyete de kendine gel sonra dedi. El mahkûm bekleyeceğiz
Evet hemşeri çıktık :) anne tarafından sinop boyabatlıyım baba tarafından kastamonu taşköprü, sende bilirsin belki taşköprüyle boyabatı hiç birbirinden ayırmazlar :)Aleykümselam canım desene hemşehrili ciktik bi de :) ne güzel neresindensiniz canim siz Sinop un