temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ya bişey sorucam bizim eve çok sayıda sinek giriyor maalesef sineklik yaptırmamıştım :/ şimdi ne kullansam acaba var mı fikriniz zararsız bişeyler odaya takabileceğim falan.

Sezaryen olan kızlar korse kullanıyor musunuz? Doğumdan hemen sonra hastanede mi başladınız Korseye? Nasıl bişey kullanıyorsunuz foto atar mısınız? Ona göre ben de alayım

Cisini yapıyordu canım kakasini yapamadı 3 gun.

Kızlar ben riske girip denize geldim hatta su geçirmez bant ile girdim dün. Dikişleri bilmem de bana iyi geldi :))) akşam tekrar gireceğim sonra dönüş :) umarım sorun olmaz. Doktora da sormadım
Hadi bakalım inşallah birley olmaz canım. Ama sorun dikişlerde değil diğer taraftan mikrop kaparız diye izin vermiyorlar. Çünkü benim dikişlerim çoktan kapandı ama hala yasak

Canım bol bağlıyorsundur muhtemelen. Ben de aynı bezi kullanıyorum. İki numarası bize hala büyük. Sana bir ideal. Ama bol bağlama tam oturt vücuduna. Bizde bugüne kadar iki kere kakası çıktı bezden. Onda da çıkmaması mucize olurdu

Kırkından sonra gerçekten bebekte değişme oluyor mu
Yok canım bizde olmadı hiç değişme falan. Sadece gittikçe daha az uyuyorlar belki onu kırkla ilişkilendiriyorlardır.

Sezaryen olan kızlar korse kullanıyor musunuz? Doğumdan hemen sonra hastanede mi başladınız Korseye? Nasıl bişey kullanıyorsunuz foto atar mısınız? Ona göre ben de alayım
Ben kullanıyorum canım. Hastanede başladım.
Böyle canım kullandığım korse. Hastaneden bunu söylediler bana. Ama artık normal korseye geçsem mi diye düşünüyorum.

canım doktor bana hemen olmaz dikişleri falan alalım ondan sonra dedi, zaten o acıyla korse falan kullanılmaz bence

canım doktor bana hemen olmaz dikişleri falan alalım ondan sonra dedi, zaten o acıyla korse falan kullanılmaz bence

Canım ben 10 gün falan geçince başladım takmaya sadece beli saran model var göğüs altindan alt karına kadar. Çıkardığım zaman sarkiyor sanki elimden geldiğince taktım şimdiye kadar. Birkaç gündür usuttugum için dikişlerim ağrıyor o yüzden takamiyorum ama

Kızlar doğum kilolarınızı ne zaman vermeye başlayacaksınız?Benim 7 kilom var vermem gereken Bebekle ilgilenmekten ne spor yapabiliyrm ne dışarı çıkabiliyrm.Emzirince gidiyor kilolar diyolardı bende tık yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…