- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.501
Kızlar selâmün aleykum 1 saat içinde Sezeryana giriyorum dua bekliyorum hepinizden bende iyi olunca yazarım size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selâmün aleykum 1 saat içinde Sezeryana giriyorum dua bekliyorum hepinizden bende iyi olunca yazarım size
3260 gr doğdu ablası:)Kaç günlük? :)
Maşallah kaç.kg doğdu bebiş :) Allah bağışlasın
Evet canım benimki de öyle büyük tuvalet ve gazı için balık gibi kıvranıyor yavrum kucağımda.Çığlık atıp ağlıyor.Damlayı 2 gündür kullanıyorz sizebişey verdi mi doktor?Bizde gün sayıyoruz artık kirkimiza:) bende aşırı sıkıldım nasıl geçecek bu 40 gün derken Allah bir şekilde yardım etti çok şükür. Bizimkide ilk defa bugün ikindi. Resmen büyük insan gibi zorluyor kendini yavrum gaz değil de büyük tuvalet için yapıyor yavrum
Hmm bilemedim ki cok su iciyorum idrarimin rengi de acik baya ama. Dikislerden dolayi yanma oluyo diye dusunuyodum. Sezaryende dikis karinda sonucta onların yanmaz heralde.Canim yanma enfeksiyon da olabilir bende dogum oncesi idrar yolu enfeksiyonu vardi dogum sonrasida yanma artti devam etti doktor enfeksiyon dan demisti sezeryan olan arkadaslarima sordum hicbiri yanma yasamamis
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selâmün aleykum 1 saat içinde Sezeryana giriyorum dua bekliyorum hepinizden bende iyi olunca yazarım size
Benimki emzik tutmuyor itiyorİşitmeyi taburcu olacağımız gün yaptılar. Sorun olmayınca bidahada çağırmadılar. Sen mutlaka sor dr una. Zaten ufak bi sonuç kağıdı veriyolar. Kulaklarda sorun olmadığını belirtmeleri gerek kağıtta.
Canım o besleme düzeni ilk 1-2 hafta için gerekli, zaten bi yerden sonra bebek kendi belirliyo nasıl besleneceğini. Bazen saat başı bazen 4 saati bile buluyor artık bizimki. Ama emzik niyeti bizdede olucak gibiydi. Baktımki emerken yutkunma hareketi yok, sadece çene oynuyo cok cok diye dedim bu açlık değil uykuya geçme isteği. Bende mecburen o durumlarda emziğini veriyorum. Onunla uyusun diye.
Ben yasadim idrar yaparken ama sondadan kaynaklanmis iki haftada gectiCanim yanma enfeksiyon da olabilir bende dogum oncesi idrar yolu enfeksiyonu vardi dogum sonrasida yanma artti devam etti doktor enfeksiyon dan demisti sezeryan olan arkadaslarima sordum hicbiri yanma yasamamis
3-4 gün önce benimde bebeğimin sol gözü öyle oldu duştan sonra. Acile bile gidecektik ama gitmedik akşamdı zaten yarına kadar geçmezse gidecektim doktora. Sonra süt damlattım dediler damlattım emzirsiğim zamanlarda yarına kadar geçti sayılır ertesi gün ise tamamen geçmişti çok şükürKizlar oğlumun sağ gözünde capak oldu. Ben sildikce o akiyor. Ne yapmam gerek bilen var mi? Yarın doktora gidicez gerçi ama gözünü öyle görünce bile üzülüyorum Bide gazi da var galiba uykuya dalamiyor.
Benimde aynen öyle sabah bende yazmıştım emzik olarak kullanıyor bizi bebişler ben iyice daldıktan sonra yerine indiriyorum bebeğin kaç.günlük ilk günler daha zor olmuştu dediğin gibi çıkardığım an hemen uynıyoduMemede uyuyor çekince uyanıyor ne yapcam ben ya kızlar bi akıl verin emzikte almıyor
Canım bu işler bana göre biraz deneme yanılma gibi işliyor. Şöyleki ; benim kızımda tutmuyor itiyordu emziği, 36 haftalık erken doğunca acaba ağzı ufakta emzkmi büyük diye düşünüyodum, yenidoğan emzik bulduk tesadüf, kardeşim thy da çalışıyo yurt dışı uçuşlarından birinde aradığımız tarzda bi emzik bulmuş getirdi buradan aldıklarımızdan daha farklı bi yapıda, onu verdik baktım onuda itiyo, sonra dedim ben bunu tutayım, itmesini engelledim, hatta ilk zamanlar inatlaştık deli gibi ağlıyodu, bende bi yandan hafifçe emziği oynatmaya devam ediyodum kavramasına yardımcı oluyodum derken öyle öyle tutmaya başladı. Bugün 32 günlüğüz bazen hala emziği almak istemediği zamanlar oluyo bende inatla başında o kavrayana kadar uğraşıyorum. Sonunda gözler kaymaya başlıyo ve uykuya dalsa bile emziği bırakmayacak hale geliyo.Benimki emzik tutmuyor itiyor
Bi kere zorla 1-2 dk emdi vicdan azabı çektim kıyamadım kandırdım diye.:)
İlk emerken yutkunuyor daha sonra yavaş yavaş.çekiyo sonra hiç çekmiyo.
Bebeğin kaç günlük kilo alımı nasıl sanırım bir aydan fazla seninki
Canım teskkur ederim bi de benim göğüs yönüm ters geliyor bebeğe emmek istemiyor veriyorum ittiriyor zorlasam olur heralde en sonunda alır. Artık olduğu kadar vericem az olsun ama yine de alsın diyorum belki dediğin gibi çoğalırCanim benimde bir gogsum boyleydi kucuk ve az sut oluyordu gece hep onla emzirdim önce sonra digerini verdim gece sut dolumu daha cok oluyor goguslere ben gece emzirerek o gogsumu de buyuttum sutde daha fazla eskiye gore
Maşallah. Ben kilo almını çok merak ediyorum acaba aldı mı diye haftaya kontrol var hayırlısı bakalım. Benim bebiş de aynen itiyor bende söylediklerini yapayım inşallah tutar. Yazın için teşekkürlerCanım bu işler bana göre biraz deneme yanılma gibi işliyor. Şöyleki ; benim kızımda tutmuyor itiyordu emziği, 36 haftalık erken doğunca acaba ağzı ufakta emzkmi büyük diye düşünüyodum, yenidoğan emzik bulduk tesadüf, kardeşim thy da çalışıyo yurt dışı uçuşlarından birinde aradığımız tarzda bi emzik bulmuş getirdi buradan aldıklarımızdan daha farklı bi yapıda, onu verdik baktım onuda itiyo, sonra dedim ben bunu tutayım, itmesini engelledim, hatta ilk zamanlar inatlaştık deli gibi ağlıyodu, bende bi yandan hafifçe emziği oynatmaya devam ediyodum kavramasına yardımcı oluyodum derken öyle öyle tutmaya başladı. Bugün 32 günlüğüz bazen hala emziği almak istemediği zamanlar oluyo bende inatla başında o kavrayana kadar uğraşıyorum. Sonunda gözler kaymaya başlıyo ve uykuya dalsa bile emziği bırakmayacak hale geliyo.
Unutmayınki biz onlara kıyamıyoruz belki ama onlarda öyle bi duygu yok gün geçtikçe bizi parmaklarında oynatacaklar. Kilo alımımızda haftamıza göre çok önde maaşallah diyeyim. Erken doğduğumuz için sanırım herkes öle diyo.
Canim 3 günlük daha çok küçük zaten zayif doğdu kiyamiyorum sürekli memedeBenimde aynen öyle sabah bende yazmıştım emzik olarak kullanıyor bizi bebişler ben iyice daldıktan sonra yerine indiriyorum bebeğin kaç.günlük ilk günler daha zor olmuştu dediğin gibi çıkardığım an hemen uynıyodu
Hayırlısı olsun canim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Kızlar selâmün aleykum 1 saat içinde Sezeryana giriyorum dua bekliyorum hepinizden bende iyi olunca yazarım size
Ben ameliyattan çıkana kadar odada emzik emmiş hem de kırk yıldır emzikli gibi ultrasonda devamlı elleri agzindaydi emme refleksi maşallah çok iyi ılk dakikalarindan beri emzik emiyo yani canımKızlar bebeğim 3 günlük beni emzik niyetine kullanıyor siz kaç günlukken emzik verdiniz bizim için erken mi rmzik vermek için