• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Her bebek aynı değil tabi ki ama bence her bebeğe aynı sistemi oturtmaya çalışıyorlar ilk etapta. Ben size ufak bi özet geçeyim belki işinize yarar.
İlk uyanma en geç 7.30. İlk uykuya geçiş 2 saat 15 dakika sonra.
İkinci uyku uyandıktan sonra 2.5 saat sonra.
Üçüncü uykuya da 2 saat 45 dakika sonra geçiriyoruz.
En geç uyanma saati 18.00
Bu saatten sonra gece uykusuna geçiş için 2 saat 45 dakika veya 3 saat bekliyoruz
Gece uykusu için en geç saat de 21.30

Öncesinde araştırdığımda sadece saatleri düzene sokarak bile uyku konusunda rahatlandığını söylüyorlardı. Bilmiyorum doğru bir sistem mi ama uygulamak isteyen olursa diye yazayım dedim. Yatırım tavsiyesi değildir 😂
Öğlen 1de uyudu şuan saat 2bucuka geliyo maksımum 3e doru uyancak sonra 5 gibi uyucak o uykusu kısa oluyo 6dan sonra hiç uyutmuyorum

Her bebek aynı değil tabi ki ama bence her bebeğe aynı sistemi oturtmaya çalışıyorlar ilk etapta. Ben size ufak bi özet geçeyim belki işinize yarar.
İlk uyanma en geç 7.30. İlk uykuya geçiş 2 saat 15 dakika sonra.
İkinci uyku uyandıktan sonra 2.5 saat sonra.
Üçüncü uykuya da 2 saat 45 dakika sonra geçiriyoruz.
En geç uyanma saati 18.00
Bu saatten sonra gece uykusuna geçiş için 2 saat 45 dakika veya 3 saat bekliyoruz
Gece uykusu için en geç saat de 21.30

Öncesinde araştırdığımda sadece saatleri düzene sokarak bile uyku konusunda rahatlandığını söylüyorlardı. Bilmiyorum doğru bir sistem mi ama uygulamak isteyen olursa diye yazayım dedim. Yatırım tavsiyesi değildir 😂
Deneyelim bakalım dedim bugün hep 15 dakika uyudu uyandı 😂

Aşırı huysuzlandı benimki de. Zorla beklettim 40 dk ağladı anca daldı kucağımda. Kaç güne alışacak acaba 🙄
Bi de uyuturken sabit durmak yasak oturmak yasak susmak yasak, tercihen squat yapmamız lazım kriz anlarında paşamın. Hamilelik öncesinden daha zayıfım haliyle 🙄

Aşırı huysuzlandı benimki de. Zorla beklettim 40 dk ağladı anca daldı kucağımda. Kaç güne alışacak acaba 🙄
Bi de uyuturken sabit durmak yasak oturmak yasak susmak yasak, tercihen squat yapmamız lazım kriz anlarında paşamın. Hamilelik öncesinden daha zayıfım haliyle 🙄
bende uyguladım 6dan beri uyutmadım 9bucuk gibi gectik emzirdim gözünü bile kapamadı daha beter huysuzlandı katılarak ağlıyo 😒

Valla ben de süt artsın istiyorum ama sağmak o kadar gözümde büyüyor ki. Bi de eller serbest almıştım bebebao. İstediğin randımanı vermiyor. Masaj yapıyor sadece. Manuelle daha çok sağıyorum. O da çok vakit alıyor. E bebekler de büyüdü ona vakit ayırmak gerçekten zor artık
Artık takmıyorum da işin açığı. İlk aylar çok takıp ağlardım da artık 5 bucuk aylık oldular ek gıdaya da geçecekler zaten olduğu kadar diyorum artık :)

başlarımmm uyku eğtimine kriz geçirdim anca uyudu resmen 7 saat uyumadı bırakın ne zaman uyursalar uyusunlar😄
Ben bunu öngörerek başladım aslında ya 😁
Binayı ayağa kaldırmadan uyusaydı düşünmezdim bile 😂 Tahmin ediyordum başlangıçta böyle olacağını sonuçta alıştığı şeyi değiştiriyoruz. Pes etmemem lazım başka çarem yok 🫣

Ben bunu öngörerek başladım aslında ya 😁
Binayı ayağa kaldırmadan uyusaydı düşünmezdim bile 😂 Tahmin ediyordum başlangıçta böyle olacağını sonuçta alıştığı şeyi değiştiriyoruz. Pes etmemem lazım başka çarem yok 🫣
Cocum ayarları bozuldu yarım saat olmadan uyandı 😄Bilmiyorum siz
başarırsınız inş cok zor ben aslında
pazartesiden beri uyguluyorum sonuç alamadım 😁

Back
X