• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
babasının yanağını ısırdı eşimde bieşy batıyor dedi bi baktık dişşş😂 bizde ki en belirgin belirti gece ağzıma tükürüyor. Kesintisiz uyurdu sabaha kadar patates etti beni günlerdir🥹🥹
Yaa çok merak ediyorum dişli hallerini. Resmen yeni bir güncelleme gelmiş gibi olacaklar minnak tavşanlar😀

Kız beni gaza getirme anamın yüreğine iner 😂. Şaka bir yana alacaktım ama benim süpürgeme uymuyormuş biraz yorumlarına baktım da
Gören herkes kafayı mı yediniz dedi bize de hahahha ama sümkürmeyi çok geç öğreniyorlar ve gerçekten ben o kadar çok kullandım ki herkese öneriyorum 😅 kablosuz süpürgelere olmuyor ya

Üstler de çıkınca tam bir canavar oluyorlar hahahha kız bir de nasıl keskin dişleri, çok fena acıtıyor

Sağ olun, inşallah. Bir şeyi yok gibi şimdilik. Ama uyuturken bile korkuyorum, bundan sonra kesinlikle kendi yatağında yatırırım isterse her dakika uyansın önemli değil. Bugün ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. Hala gözümün önünden gitmiyor. Bir de güçlü olmak zorundayım diye ağlayamadım bile yalnızdım çünkü hastaneye götürürken falan hep içime atmış oldum bir noktada patlayacağım kesin ama hadi hayırlısı. Zaten hastaneye de nasıl gittim bilmiyorum puseti bile takamadım bebek arabasına düzgünce resmen koşa koşa gittim.
bizim de 1 aylıkken filan düşmüştü o korkuyu çok iyi bilirim. ama bebişlerin kafa yapısı, kemikleri filan esnek oluyor anladığım kadarıyla. bu tür düşmelerden kolay etkilenmiyor. inşallah hiçbir şeyi yoktur. hem artık iyice güçlendiler, düşerken kollarıyla kendini desteklemiş olabilir mi? tam düşerken gördün mü? 1-2 güne için ferahlayacaktır inşallah

Kızlar ya napıcam ben bu bebeyle. Öğürünce korkuyor ağlamaya başlıyor. Yediği şey de yoğurtla muz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum bi baksanız biraz daha mı ezmem gerekiyor acaba. Ama çatalla iyice ezdim muzu yani daha nasıl ezebilirim bilmiyorum.
yok canım gayet yeterli görünüyor. yatabilir bunu. bence bir iki derken zamanla alışacaktır.

Valla benimki muz sevmıyo sanki yaa. Dün muzla yogurt karıstırdım biraz yedi sonra sinirli sinirli çemkirmeye basladı bana. So ra yogurdu verdim onu yedi caktırmadan muz veriyorum 2. Den sonra gene cemkiriyo. Bugun tahin verdim yedi. Tahini avakado peynir yumurta karışımına karıstırdım biraz yedi sonra gene cemkirdi yemedi. Gecen gpn kuhallebi yaptım msısır unu falanda vardı içinde beyorganik meyveli muhallebi. Sevmedi biraz yiyo sonra cemkiriyo tükürüyo. Sonra tarhana yaptım onu içiyo. Bazen yumurta peyniri yiyo gibi ama bazen sanki küfrediyo. Ekmek kemiriyo limon yalıyo. Havuç yemıyo. Sogan verdim yeşil sogan dişine yarar belki die iki dokunup atıyo. Gecen meyveli muhallebi yaptıgım gün kıyameti kopardı akşamda. Kucagıma aldım sonra masadaki herşeye saldırıyo. Kızartma sosu döküldü masaya döküldüğü gibi el atıp yalamaya calısıyo. Onun bunun ekmegine tabagındakilere el atıyo. Antin kuntin sevmıyo olabilir mi has anadolu erkeği mi olacak bu bebe eline pirzola versem kemiginimi yalıcak acaba 🤣🤣
ben de bugün pankek yaptım. ilk kez bu kadar katı bir şey verdim ve aşırı çekindim yutamayacak diye. ama minik lokmalar halinde verdim ve her zaman yediği bir şeymiş gibi yedi. son kalan kısmı yine minik lokmalar halinde masaya bıraktım. kendi alıp ağzına koysun diye ama ııhhh yok, inat etti. asla eline almıyor. bir de benim bebeğim hala küçük şeyleri tutarken zorlanıyor. ince motor becerileri gelişmedi henüz galiba. parmakları yamuk yumuk oldu o minik lokmaları tutmaya çalışırken. tutsa da ağzına asla götürmedi. istiyor ama bana bağırıyor veriyim diye 🤦‍♀️🤦‍♀️

bizim de 1 aylıkken filan düşmüştü o korkuyu çok iyi bilirim. ama bebişlerin kafa yapısı, kemikleri filan esnek oluyor anladığım kadarıyla. bu tür düşmelerden kolay etkilenmiyor. inşallah hiçbir şeyi yoktur. hem artık iyice güçlendiler, düşerken kollarıyla kendini desteklemiş olabilir mi? tam düşerken gördün mü? 1-2 güne için ferahlayacaktır inşallah
Görmedim maalesef ben mutfaktaydım ağlama sesi gelince koştum geldiğimde yerde sırt üstü yatıyordu

Ben de korkuyorum emerken ısırıyorlar sonra canından can gidiyor hahhahaha
Bazen damaklarıyla iyice sıkınca bile nasıl acıyor dişleri düşünemiyorum😅
yok canım gayet yeterli görünüyor. yatabilir bunu. bence bir iki derken zamanla alışacaktır.
Yaa teşekkür ederim canım benim rahatladım sorun bende değilmiş minik adam yutmaktan korkuyormuş demek😀. İyice iyileşene kadar biraz daha pürüzsüz verip sonrasında bu şekilde devam etmeye karar verdim🙏🏻

ben de bugün pankek yaptım. ilk kez bu kadar katı bir şey verdim ve aşırı çekindim yutamayacak diye. ama minik lokmalar halinde verdim ve her zaman yediği bir şeymiş gibi yedi. son kalan kısmı yine minik lokmalar halinde masaya bıraktım. kendi alıp ağzına koysun diye ama ııhhh yok, inat etti. asla eline almıyor. bir de benim bebeğim hala küçük şeyleri tutarken zorlanıyor. ince motor becerileri gelişmedi henüz galiba. parmakları yamuk yumuk oldu o minik lokmaları tutmaya çalışırken. tutsa da ağzına asla götürmedi. istiyor ama bana bağırıyor veriyim diye 🤦‍♀️🤦‍♀️
Yaaa maşallah cesaretine pankek vermişsin 🧿🧿. Hep böyle iştahlı ve istekli yesin inşallah

Yaaa maşallah cesaretine pankek vermişsin 🧿🧿. Hep böyle iştahlı ve istekli yesin inşallah
pankek gibi şeyler tükürükle ıslanınca eriyor ya püreden farksız oluyor galiba. bütün olarak düşününce evet çok korkutucu ama sen de verince göreceksin. kendim de bebeğe verir gibi ağzıma atıp test ediyorum dişlerim olmasa nasıl olurdu diye 🤣🤣🤣 yine de çok korkuyorum vslla. yarın versem yine tedirgin olurum.

pankek gibi şeyler tükürükle ıslanınca eriyor ya püreden farksız oluyor galiba. bütün olarak düşününce evet çok korkutucu ama sen de verince göreceksin. kendim de bebeğe verir gibi ağzıma atıp test ediyorum dişlerim olmasa nasıl olurdu diye 🤣🤣🤣 yine de çok korkuyorum vslla. yarın versem yine tedirgin olurum.
Ahajahha çok iyisin 😂😂😂. O aşamaya bi geliyim de inşallah☺️

Yoğurt kesin alerji yapıyo ya emin oldum. Ne zaman yoğurt yese ağız kenarları kızarıyo eliyle sürekli burnunu kaşıyo burnu akıyo. Çok severek yemeye de başlamıştı :( bugün yumurta deneticem ilk defa bakalım ne olacak

Nasıl ısırıyor babasının yanağını çok komikti😂😂😂
Ya diş ağlaması nasıl bir ağlama oluyor😅 uyurken birden bagırarak falan mı uyanıyordu ? Benimki 2 gün güzel uyudu şimdi yine uyanıyor gece kısa bir ağlama oluyor ama eskisi gibi saatlerce kucakta taşımıyoruz pış pışla falan yatışıyor

Yoğurt kesin alerji yapıyo ya emin oldum. Ne zaman yoğurt yese ağız kenarları kızarıyo eliyle sürekli burnunu kaşıyo burnu akıyo. Çok severek yemeye de başlamıştı :( bugün yumurta deneticem ilk defa bakalım ne olacak
Bizde de tahin yüzünü pütür pütür yaptı az denetmiştim yaramadı ne yazık ki

Kızlar kızlaaaaar selamlar çok oldu yazmayalı şükür biz oğlumla iyiyiz. Doğum yapan tüm arkadaşları da tebrik ederim 💖 benim bebişkoda meme sevdalısı ve kusan bir bebek. Sadece şunu soracağım size sarı kusma enfeksiyon diyorlar ama oğluşumun kusması sarı. Çürütüp öyle çıkardı mesela bunu bugün normal mi? Eki Görüntüle 3481527
Selamun Aleyküm canım benim bebeğim de bu sabah bu şekilde kustu aynı renk. Siz sebebini öğrenebildiniz mi? Bebeğim 6 7 gündür büyük tuvaletini de yapmadı endişeleniyorum.

Back
X