• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günde kaç bez harcıyorsunuz ? Her çişte aşt değiştirmek gerekir mi
On taneyi buluyodur canım hatta her açmaya da hemen hemen ya çiş ya kaka yapıyo rahatlıyor galiba ciste de değiş ben her seferinde sudocrem de sürüyorum boynuna da sürüyorum pişik olmasın diye

Selam kızlar. Bugün hepatit asimiz vardı yaptırdık geldik sabah. 11 'den saat 5e kadar huysuzluk yaptı oğlum tüm gün emzirdim kollarim tutuldu resmen. Tam uykuya dalıyor yerine bırakıyorum çığlık atarak uyanıyor anında anlamadım ne olduğunu. Acaba aşıdan dolayı mi diyorum bilemiyorum. Şu an uyuyor ama uyanacak diye ödüm kopuyor. Hepatiti yaptıranlar var mi böyle bi durum sizde de. Yoksa benim oğlumun huyu mu değişiyor. Yeni emzigi de almadı zaten bugün işim çok zor:(

Canim ben de avent kullaniyorum. 3-4 cekisten sonra agzindan cikarip nefes almasini bekliyorum sonra devam ediyorum yoksa bizimki de genzine kaciriyo. Ama benim bebegim 11 gunluk o yuzden zorlanıyoruz biraz.
Bwn de arada çıkarıp nefes almasını bekliyoeum ama yine de kaçıyor olmasa daha sık çıkarıp sonra devam edeyim

Kızlar bebebğime bazen mama takviyesi verdiğimi söylemiştim.Anne göğsüne en yakın biberon diye philips avent biberon almıştım.Bebeğimin mamayı alırken genzine süt kaçıyo öksürüğe boğuluyo çok korkuyrm boğulacak diye biberondan mı kaynaklanıyo anlamadım.Sizin başınıza geliyo mu
Canım bizim de ilk on gün falan olmuştu. Hemen alnını çekince geçiyordu. Sonra alıştı emmeye olmadı tekrar. Bir elin boynunda olsun. Başıda hafif yukarda. Boğazına kaçarsa hemen biraz dik alnını çek. Normal nefes alınca bırak.
Selam kızlar. Bugün hepatit asimiz vardı yaptırdık geldik sabah. 11 'den saat 5e kadar huysuzluk yaptı oğlum tüm gün emzirdim kollarim tutuldu resmen. Tam uykuya dalıyor yerine bırakıyorum çığlık atarak uyanıyor anında anlamadım ne olduğunu. Acaba aşıdan dolayı mi diyorum bilemiyorum. Şu an uyuyor ama uyanacak diye ödüm kopuyor. Hepatiti yaptıranlar var mi böyle bi durum sizde de. Yoksa benim oğlumun huyu mu değişiyor. Yeni emzigi de almadı zaten bugün işim çok zor:KK43:
canım bizde huzursuzluk olmadı öyle ama huyu da değişmemiştir öyle düşünme bazen bizimki de sebepsiz yere ortalıkları yıkıyor.

kızlar 35+5 hamileyim dün doktora gittim idrar yolu iltihabı çıktı idrar tahlilinde 200 çıktı sonuç 100 üzeri antibiyotik yazmak zorundayız tehlikeli dedi bana adı sef 1 1000mg antibiyotik ve gyno-lomexin fitik verdi içinde iki tane var üç gün ara ile kullanıcam çok tedirginim kullandıgım antibiyotik cocuguma geçicek sıkıntı olur mu diye ama içmesemde ayrı bir sıkıntı 5 haftalıkkende bir kutu agumentin icmistim antibiyotik tırnak iltihabından dolayı :(

sizce bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum :(

Selam kızlar. Bugün hepatit asimiz vardı yaptırdık geldik sabah. 11 'den saat 5e kadar huysuzluk yaptı oğlum tüm gün emzirdim kollarim tutuldu resmen. Tam uykuya dalıyor yerine bırakıyorum çığlık atarak uyanıyor anında anlamadım ne olduğunu. Acaba aşıdan dolayı mi diyorum bilemiyorum. Şu an uyuyor ama uyanacak diye ödüm kopuyor. Hepatiti yaptıranlar var mi böyle bi durum sizde de. Yoksa benim oğlumun huyu mu değişiyor. Yeni emzigi de almadı zaten bugün işim çok zor:KK43:
Biz de dün yaptırdık aşıyı canım bi sorun olmadı.2.ayın sonunda yapılacak olan aşılar huzursuzluk yapar dedi ebe.

Canım bizim de ilk on gün falan olmuştu. Hemen alnını çekince geçiyordu. Sonra alıştı emmeye olmadı tekrar. Bir elin boynunda olsun. Başıda hafif yukarda. Boğazına kaçarsa hemen biraz dik alnını çek. Normal nefes alınca bırak.
Tam anlayamadım canım elimle boynundan tutup kafasını hafifçe yukarı mı kaldırayım

kızlar 35+5 hamileyim dün doktora gittim idrar yolu iltihabı çıktı idrar tahlilinde 200 çıktı sonuç 100 üzeri antibiyotik yazmak zorundayız tehlikeli dedi bana adı sef 1 1000mg antibiyotik ve gyno-lomexin fitik verdi içinde iki tane var üç gün ara ile kullanıcam çok tedirginim kullandıgım antibiyotik cocuguma geçicek sıkıntı olur mu diye ama içmesemde ayrı bir sıkıntı 5 haftalıkkende bir kutu agumentin icmistim antibiyotik tırnak iltihabından dolayı :(

sizce bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum :(
Doğumda enfeksiyon kapabilir. Bende geçen hafta kullandım. Doğumda bebeğe enfeksiyon geçmesi çok daha riskli dedi doktorum.

Doğumda enfeksiyon kapabilir. Bende geçen hafta kullandım. Doğumda bebeğe enfeksiyon geçmesi çok daha riskli dedi doktorum.

aynen öyle ama gene de ilaç sonucta antibiyotik korkuyorum ister istemez yuzduk yuzduk kuyruguna geldik hersey iyi giderken birken kötüye gitmeye basladı iki hafta hep öndeydik iki haftada nasıl olduysa gelişimi durdu cocugumun haftası ile uyumlu oldu tüm degerler durdu yada düstü sanırım enfeksiyondan umarım toparlar çok üzülüyorum bu yuzdeb

kızlar 35+5 hamileyim dün doktora gittim idrar yolu iltihabı çıktı idrar tahlilinde 200 çıktı sonuç 100 üzeri antibiyotik yazmak zorundayız tehlikeli dedi bana adı sef 1 1000mg antibiyotik ve gyno-lomexin fitik verdi içinde iki tane var üç gün ara ile kullanıcam çok tedirginim kullandıgım antibiyotik cocuguma geçicek sıkıntı olur mu diye ama içmesemde ayrı bir sıkıntı 5 haftalıkkende bir kutu agumentin icmistim antibiyotik tırnak iltihabından dolayı :KK43:

sizce bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum :KK43:
Canım ben enfeksiyondan hastanede yattım iki gün serum tedavisi oldum antibiyotikle 26 haftalıkken bişey olmaz Allah in izniyle enfeksiyon daha fazla risk 20 haftalıkken de ağır grip oldum yine antibiyotik kullanmıştım

Canım ben enfeksiyondan hastanede yattım iki gün serum tedavisi oldum antibiyotikle 26 haftalıkken bişey olmaz Allah in izniyle enfeksiyon daha fazla risk 20 haftalıkken de ağır grip oldum yine antibiyotik kullanmıştım

işallah canım ne bileyim bu dönemde cocuklar hep diyorlar antibiyotik ve ilaç kullanımından dolayı hem fiziksel hemde beyin olarak skıntılı doguyor bende cok korkuyorum bu yuzden uyuyamıyorum kaç gecedir :(

Tam anlayamadım canım elimle boynundan tutup kafasını hafifçe yukarı mı kaldırayım
Canım başı her zaman biraz yukarda olsun bide sana tam dönük olsun Yan yatar şekilde yani genzine kaçtığı an da kaldır dik tut baş parmağında iki kaşının ortasını yukarı kaldır rahatlicaktir zamanla da alışır emmeye biberonu da aynı emzirir şekilde kullan takip et ağzının kenarına süt gelirse nefes alıp dinlemesini sağla emerken dinleniyolar ya o şekilde

işallah canım ne bileyim bu dönemde cocuklar hep diyorlar antibiyotik ve ilaç kullanımından dolayı hem fiziksel hemde beyin olarak skıntılı doguyor bende cok korkuyorum bu yuzden uyuyamıyorum kaç gecedir :KK43:
Korkma canım enfeksiyonun dediğin riskleri daha fazladır doktor bunu bilir emin ol bak bi arkadasin gripken bebeği doğdu bebek de enfeksiyonluydu kuvözde kaldı bikaç gün mecbur sen doktora güven

Back