• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kızlar bugün kontrolümüz vardı ve oğluşumun yine yüzünü net göremedik😂 hatta doktor ölçümleri zor yaptı çünkü sürekli zıplıyordu bi sağa bi sola dönüp durdu asla net bir foto alamadık. bir miktar gözüm korkmaya başladı açıkçası🙈 20.ci haftada tetanoz olmamı istedi ve 25.ci haftaya kadar 800 gr ı geçersem şeker yüklemesi yapmak zorunda kalacağını söyledi🤷🏻‍♀️ 4.5 kilo aldım ama adamı mutlu edemiyorum saldım bende. Birde plasenta anterior dedi bu iyi bişey mi acaba bebeğe bakarken sormayı unuttum 🤓

Kızlar bugün kontrolümüz vardı ve oğluşumun yine yüzünü net göremedik😂 hatta doktor ölçümleri zor yaptı çünkü sürekli zıplıyordu bi sağa bi sola dönüp durdu asla net bir foto alamadık. bir miktar gözüm korkmaya başladı açıkçası🙈 20.ci haftada tetanoz olmamı istedi ve 25.ci haftaya kadar 800 gr ı geçersem şeker yüklemesi yapmak zorunda kalacağını söyledi🤷🏻‍♀️ 4.5 kilo aldım ama adamı mutlu edemiyorum saldım bende. Birde plasenta anterior dedi bu iyi bişey mi acaba bebeğe bakarken sormayı unuttum 🤓
Ayyy gözün aydın canım ne güzel haberler ❤️ kiloya göre yapanı ilk defa duydum şeker yüklemesini 🙈 umarım bundan sonrası da her şey yolunda gider 🥰

Plasenta anterior plasenta ön rahim duvarinda demek canım herhangi bir sıkıntı olmaz. Sadece belki hareketlerini daha az hissedersin

Ayyy gözün aydın canım ne güzel haberler ❤️ kiloya göre yapanı ilk defa duydum şeker yüklemesini 🙈 umarım bundan sonrası da her şey yolunda gider 🥰

Plasenta anterior plasenta ön rahim duvarinda demek canım herhangi bir sıkıntı olmaz. Sadece belki hareketlerini daha az hissedersin
Evet araştırdım hareketler geç ve yavaş hissediliyormuş ama ben 18.ci haftadan beri sürekli tekmeleri hissediyorum🤣 artık nasıl hırsla vuruyorsa 🤭 çok güzel bi hismiş ama 🫠

Benim bir sorum daha var tetanoz için sağlık ocağına gidicem ama her gün yapılan bir aşı mı bu randevu alıp gitmem yeterli mi acaba? Ulaşamadım bi türlü soramıyorum🤷🏻‍♀️

Evet araştırdım hareketler geç ve yavaş hissediliyormuş ama ben 18.ci haftadan beri sürekli tekmeleri hissediyorum🤣 artık nasıl hırsla vuruyorsa 🤭 çok güzel bi hismiş ama 🫠

Benim bir sorum daha var tetanoz için sağlık ocağına gidicem ama her gün yapılan bir aşı mı bu randevu alıp gitmem yeterli mi acaba? Ulaşamadım bi türlü soramıyorum🤷🏻‍♀️
Normalde gittiğinde yapmaları lazım.hemen ama her ASM ayni standartlari izlemiyor sanırım.

Sen randevu alıp git istersen her ihtimale karşı ordaki eğer yapabiliyorlar da hemen yaparlar yoksa su gün gel derler muhtemelen ❤️

Bu kadar yardımcı olabildim 🙈

kızlar , rahim ağzı ölçümünüz nedir?
Canım bu tür ölçümleri karşılaştırmak pek sağlıklı sonuç vermez. Emziren anneye meme kupun kaç diye sormak gibi oluyir. Her vücut kendine özel.

Sen ne için sormuştun?

Canım bu tür ölçümleri karşılaştırmak pek sağlıklı sonuç vermez. Emziren anneye meme kupun kaç diye sormak gibi oluyir. Her vücut kendine özel.

Sen ne için sormuştun?
18 haftamda tam kanamam oldu ve doktor rahim ağzı kısalmış dedi 32mm e inmiş

18 haftamda tam kanamam oldu ve doktor rahim ağzı kısalmış dedi 32mm e inmiş
Benim doktorum 25 altı için riskli dedi. 25/35 arası olmasını bekleriz dedi. İstersen bir başka doktordan daha görüş al. Benim doktoruma göre olması gereken sınırlar içinde ❤️

Ay hayır ya bence iyidir, zaten 22. haftanın içinde olmuş oluyoruz 😅 (1 HAFTA DAHA BEKLEYECEK SABRI YOK) 😂
Ahaha bende 23. Hafta içinde olacağım. Doktorum hesaplayıp bu tarihler için 5-10 Nisan arasında yaptırmamı istedi. Ben 10 nisana alayım dedim tatilde olacağım 🤣 uzun yol ile Rize’ye gideceğim nasıl gideceğim o kadar saat bakalım

Back
X