• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
kızlar merhaba, ben 18+1 haftalık hamileyim, hamileliğim biraz zor geçiyor başta 10 gün kanamam oldu ve 6gün hastanede yattım sebebi neydi bilinmiyor, sonra 10haftalıkken yine 1 günlük kanamam oldu plasentanın ayrılması olmuş dedi doktor, çok çok hareket iş yasak dedi dikkat ettim, ama dün biren sancılar girdi ve kanamam başladı hemen doktora gittim ve rahim ağzı kısalmış bu yüzden doğum sancıları olmuş ve sadece yatmamı söyleti tuvalete sadece izin var ama bu durum beni baya endişelendirdi 😞 yatmakla geçmez bence bu sonuna kadar böyle yatarak geçirmekte zorlayıcı olur bilmiyorum çok korkuyorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı bi sürü ilaç verdiler ağrılar olmasın kanama dursun diye , böyle bi durumla karşılaşan var mı

Çok geçmiş olsun, sakın kalmaya calis lütfen. Bende kanama olmadı ama benzer şekilde rahim agzi kısalması yaşadım. Birkaç gün önce yazmıştım buraya da. kasılma hissettigm için kontrole gittim, tam 18+1 idim o gün ve rahim agzi 1.2 cm çıktı. Hemen ertesi sabah acil serklaj ve sonrası doğuma kadar sadece yatis verdi doktor. 1 haftası geçti bile diyelim, kaldı 20😅🤪

İlaç olarak progestan fitil, kasılmaları önlemek için de magnezyum kullanıyorum. Başka bir tedavisi de yok dedi doktor.

Sen de serklaj olmadı galiba di mi? Belki kanamalar geçince serklaj planlanabilir. Bu dönemde baya araştırma fırsatı buldum artık rahim agzi acilsa kese dışarı çıkmış bile olsa dahi kese itilip dikiş atılabiliyormuş. İçin rahat olsun.

Kizlar detayli usg fiyatlari ne kadar istanbulda özelde kac tl ye yaptiriyorsunuz ?
Ben telefonla bu fiyatlari aldim

6500 medical park gop

6250 istinye liv sali persembe

6700 bht

4700 avrasya(perinatolog degil)

9900 medipol mega

Medical park florya 6450

Kızlar monurol kullanan var mı idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle? Bugün tahlil yaptırdım lökosit yüksek çıktı. Doktorum da monurol kullanabilirsin ve bol su dedi. Nasıl kullanılır tam anlamadım benim ilk trimesterden kalan bir ilaçtı kullanmamıştım.
Ben bu gebeligimde kullandim ilk gebeligimde de 3-4 kere kullanmistim. Gece yatmadan once bir bardak suya karistirip iciyorsunuz

Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyor
Hayır zorunlu değil. Sadece kann sulandırıcı kullanıyorsan bırakmak gerekiyor 24 saat öncesinde. Onun haricinde tek önerim çok erken git. Yoksa akşamı akşamm edersin.

Evet bende de wc sonrası oluyor ara ara. Ama 3cm capında 1 miyom, 2 de kistim var. Hematomalı 2. Ve 3.ay gecirdim. Plasenta da biraz aşağıda su anki durum. benzerliklerimiz var mı bilemiyorum🤷🏻‍♀️
merhabalar karnımın sağ tarafında kasık değil çok yukarı ve boşluğa doğru kramp tarzında arada gelip giden bi ağrı var sizlerde böyle bir ağrı oldu mu

Benim de aralık transferim oldu. Zaten çok zor bi süreci atlattıktan sonra sizinki biraz daha ekstra yorulmalı olmuş. benim Ablamın plasentası aşağıdaydı. bu haftalarda öğrenmişti o da bol bol yattı zorunlu olmadıkça yürümedi bile iş yapmadı. kanamaya sebep olabiliyor diye ama şükür sağlıkla yaptı doğumunu biraz ekstra dikkat etmek gerekiyor o durumda sadece siz güzelce istirahat edin bir şey olmaz Allahın izniyle

🤲teşekkür ederim. Ev istirahitime biraz daha dikkat ediyorum..basa döndük 🤷🏻‍♀️dr.un tekrar igne demesi biraz canımı sıktı. Bazı araştırmalarda progesteronun da aşağı inme sebebi olacağı yazıyor.. bir dr.a Daha gideceğim galiba..

Bu arada lazerden pek tüyüm kalmamıştı ama aşşırı sakallarım çıktı ergen gibi 🤦‍♀️ yuz ağdası yaptık 10gune tekrar aynı...

Selam, öncelikle geçmiş olsun. İnşaallah sağlıklı sorunsız bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı. Plasentanın aşağı doğru inmiş olmasını hissettinizmi? Belirtileri varmı?
Hayır, hissedilebilen bir sey olduğunu sanmıyorum. Ultrasonda görüldü. Zaten hematomalı geçiriyordum.

Ben de ilk gebeliğimde de yaşadım aynı problemi şimdi de yaşıyorum. Plasentam asagida rahim ağzında yani kanama ve sancıyla gittim 1 hafta boyunca sabah akşam 2ser fitil proges.tn 3 güne 1 iğne verdi. Hareket is yapmak hiçbir şey yok yatacaksın dedi 20. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi cikmasini. Benim doktorum biraz pimpirikli ve sağlamcı bir kadin. İlk gebeliğimde başka hekimlere de gittim inanın 10’un üzerinde.. 28. Haftaya kadar çıkar genelde dediler ve gerçekten çıkmıştı. Bunda da biraz daha sakin ve rahatım.. kanama kesilirse iyiye gidiyor bir de ayaklar genelde yukarıda olsun dinlenin bol bol.. insallah toparlarsınız.
Teşekkür ederim.rahatladim biraz. Bir dr.a Daha gideceğim. Tup bebek ve kanama sebebiyle iğneyi çok kullandim. Boynuma kadar sakallarım çıktı artık igne kullanmak istemiyorum çok elzem olmadıkça. progesteronun da aşağı inmede etkisi oldugu yaziyordu bir yerde. Yatmaya devam bakalım 🤲🤷🏻‍♀️

🤲teşekkür ederim. Ev istirahitime biraz daha dikkat ediyorum..basa döndük 🤷🏻‍♀️dr.un tekrar igne demesi biraz canımı sıktı. Bazı araştırmalarda progesteronun da aşağı inme sebebi olacağı yazıyor.. bir dr.a Daha gideceğim galiba..

Bu arada lazerden pek tüyüm kalmamıştı ama aşşırı sakallarım çıktı ergen gibi 🤦‍♀️ yuz ağdası yaptık 10gune tekrar aynı...
benim de tüyler de artış oldu ayda bir falan yaptırıyordum şimdi 10-15 güne geldi. çok fazla hormon ilaç kullanıypruz tedavi sürecinde ondan oluyor sanırım

Ben telefonla bu fiyatlari aldim

6500 medical park gop

6250 istinye liv sali persembe

6700 bht

4700 avrasya(perinatolog degil)

9900 medipol mega

Medical park florya 6450

Ben bu gebeligimde kullandim ilk gebeligimde de 3-4 kere kullanmistim. Gece yatmadan once bir bardak suya karistirip iciyorsunuz
Medipol camlica 8500 dedi

Benim doktorum 25 altı için riskli dedi. 25/35 arası olmasını bekleriz dedi. İstersen bir başka doktordan daha görüş al. Benim doktoruma göre olması gereken sınırlar içinde ❤️
teşekkür ederim cnm biraz olsun içimi rahatlattın, çok korkuyorum 9ayı yatarak geçiririm diye

Çok geçmiş olsun, sakın kalmaya calis lütfen. Bende kanama olmadı ama benzer şekilde rahim agzi kısalması yaşadım. Birkaç gün önce yazmıştım buraya da. kasılma hissettigm için kontrole gittim, tam 18+1 idim o gün ve rahim agzi 1.2 cm çıktı. Hemen ertesi sabah acil serklaj ve sonrası doğuma kadar sadece yatis verdi doktor. 1 haftası geçti bile diyelim, kaldı 20😅🤪

İlaç olarak progestan fitil, kasılmaları önlemek için de magnezyum kullanıyorum. Başka bir tedavisi de yok dedi doktor.

Sen de serklaj olmadı galiba di mi? Belki kanamalar geçince serklaj planlanabilir. Bu dönemde baya araştırma fırsatı buldum artık rahim agzi acilsa kese dışarı çıkmış bile olsa dahi kese itilip dikiş atılabiliyormuş. İçin rahat olsun.
serklaj için bişiy demedi 28de cuma tekrar kontrole çağırdı ozaman sorarım bakalım, sürekli yatarak geçirmek çok zor , banada sadece tuvalete izin verdi sürekli yatıyorum, insan kafayı yer böyle

Back
X