• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kıyamam ya yavru kuşum yazık bu bebelere 🤕 sıcak su buharı da işe yarar aslında eskiden serum mu varmış annem şey diyo yıkarken sıcak sıcak buharda geliyordu sümüğünüz djkdkd
Annem onun yanında yapmama asla izin vermiyor o da aynı şeyi söylüyor sürekli😅

Kızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Ah canım en korktuğum şey çok geçmiş olsun içini ferah tut inşallah hiç birşeyi yoktur

Kızlar bebeniz muz yedikten sonra kakasında iplik gibi siyah şeyler oldu mu? Muz lifi galiba bunlar kan değil kesin baktım peçeteye alıp

Benim oğlum da ana kucağından düşmüştü mutfak fayansına yüzüstü düşmüştü alnını çarpmıştı. Elim ayağım öyle bir titremişti ki korkudan seni çok iyi anlıyorum canım gelmiş geçmiş olsun, doktor gerek görmediyse bir şeyi yoktur ,rahatla biraz

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. benim de ödüm kopuyor bi gün tedbirlerim yetmeyecek diye. yatak bariyeri gibi bişey mi almak lazım acaba

Ah canım en korktuğum şey çok geçmiş olsun içini ferah tut inşallah hiç birşeyi yoktur
Sağ olun, inşallah. Bir şeyi yok gibi şimdilik. Ama uyuturken bile korkuyorum, bundan sonra kesinlikle kendi yatağında yatırırım isterse her dakika uyansın önemli değil. Bugün ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. Hala gözümün önünden gitmiyor. Bir de güçlü olmak zorundayım diye ağlayamadım bile yalnızdım çünkü hastaneye götürürken falan hep içime atmış oldum bir noktada patlayacağım kesin ama hadi hayırlısı. Zaten hastaneye de nasıl gittim bilmiyorum puseti bile takamadım bebek arabasına düzgünce resmen koşa koşa gittim.

Sağ olun, inşallah. Bir şeyi yok gibi şimdilik. Ama uyuturken bile korkuyorum, bundan sonra kesinlikle kendi yatağında yatırırım isterse her dakika uyansın önemli değil. Bugün ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. Hala gözümün önünden gitmiyor. Bir de güçlü olmak zorundayım diye ağlayamadım bile yalnızdım çünkü hastaneye götürürken falan hep içime atmış oldum bir noktada patlayacağım kesin ama hadi hayırlısı. Zaten hastaneye de nasıl gittim bilmiyorum puseti bile takamadım bebek arabasına düzgünce resmen koşa koşa gittim.
Rabbim beterinden korusun canım benim. Onlar düşe kalka büyüyecek bizim ömrümüzden ömür gidecek böyle her seferinde. Ah analık…

Kızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun birşeyi yoktur merak etme🥹

Ben burundan sıkmalıyı hiç yapmıyorum ya bebekken bir iki kez yaptım çok ağladı :( burun deliklerine bi kaç damla sf damlatıp çekiyorum
Ya bilginin doğruluğu tartışılır ama o tek kullanımlıkların zararlı olduğunu okumuştum o yüzden normal serum gibi olandan alıp şırıngayla sıkıyorum. Onda ağlamıyor zaten sadece artık elimde görünce anlıyor kafasını sağa sola çeviriyor. Ama işte aspiratörle çekince çok ağlıyor. Geçen bir doktorun paylaşımında gördüm imkanım olsa her hastama baby vac dağıtırım diye. Şu elektrik süpürgesiyle çalışan var ya o. Analarımız onu görse ne der acaba🤣

Ya bilginin doğruluğu tartışılır ama o tek kullanımlıkların zararlı olduğunu okumuştum o yüzden normal serum gibi olandan alıp şırıngayla sıkıyorum. Onda ağlamıyor zaten sadece artık elimde görünce anlıyor kafasını sağa sola çeviriyor. Ama işte aspiratörle çekince çok ağlıyor. Geçen bir doktorun paylaşımında gördüm imkanım olsa her hastama baby vac dağıtırım diye. Şu elektrik süpürgesiyle çalışan var ya o. Analarımız onu görse ne der acaba🤣
Tek kullanımlık sfler mi zararlıymış🤔ben hüpletmeli olanı kullanıyorum çok zarar verdiğini sanmam ya görünenleri çekiyorum sadece. annem odadan kaçıyo onu yaparken midesi bulanıyo😄😄

Ay o mükemmel, kızım 3,5 yaşında hala kullanıyorum😍

babasının yanağını ısırdı eşimde bieşy batıyor dedi bi baktık dişşş😂 bizde ki en belirgin belirti gece ağzıma tükürüyor. Kesintisiz uyurdu sabaha kadar patates etti beni günlerdir🥹🥹
Ben de bu uykusuz gecelerin arkasına bekliyorum ya, bu kadar uyanan bi çocuk değildi🥲 sizin gözünüz aydın, maşallah 🧿

Back
X