- 3 Haziran 2020
- 165
- 115
- 53
- 27
Ay Allah korusun inşallah kötü bir şeyi yoktur geçmiştirBenimki direkt zemine düşmüş yastık da yoktu halı da yoktu ağlamasına gittim içim gidiyor bir şey var mıdır acaba diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allah korusun inşallah kötü bir şeyi yoktur geçmiştirBenimki direkt zemine düşmüş yastık da yoktu halı da yoktu ağlamasına gittim içim gidiyor bir şey var mıdır acaba diye
Merhaba ara sıra takip ediyorum burayı normalde agustos annesiyim bu korkuyu çok iyi bilirim o sebeple yazmak istedim. Bebeğim 2 ay önce bebek arabasındaki pusetten beton zemine düştü. Ağlamaktan ben ondan daha çok helak olmuştum ya bir şey varsa olduysa diye. Fiziki muayenede bir şey çıkmamıştı ama ilk 24 saat ve 48 saat yine de evde kontrol altında tutmuştuk; sersemlik, aşırı uyku hali, kusma, iştahsızlık, nöbet titreme vs olmamıştı ve öylece geçti gitti çok şükür. 2 ay oldu şimdi bir sıkıntımız yok, sizin de yoktur inşallah içinizi ferah tutunBenimki direkt zemine düşmüş yastık da yoktu halı da yoktu ağlamasına gittim içim gidiyor bir şey var mıdır acaba diye
Kızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsuntam tehlikeli aylar ben yanına yastık koymuştum da düşmüştü
yastığı düşürmüş üstüne de kendi düşmüş yüz üstü yatıyodu bu yastıkların üzerimde ses de çıkarmıyor çığlık atmıştı. Ama o gülüyordu aklım çıkmıştı çok dikkat edin kızlar cidden
Normalde uyuduğu zaman ben yanında bekliyorum yanından gitmiyorum bile bugün bakıcısı ben gelene kadar uyuttu ben de geldiğimde bir şeyler atıştırayım da yanına gideyim diye düşünmüştüm mutfağa gittim ben yemek yedim tam ortalığı topladım ağlama sesi geldi nasıl koştuğumu da anlatamam onu bulunca ne hale geldiğimi de eşimi aradım hemen o da şehir dışındaymış koşa koşa hastaneye götürdüm baktılar ama tomografi çekmek istemedi doktor muayenesinde sıkıntı yok tomografiye gerek yok dedi yine de içim gidiyor bir şey var mı diye bundan sonra beşiğinden başka yerde yatırmamKızlar çok geçmiş olsunBenim oğlan da yatakta koltukta falan çok dönüyor sürünüyor. İşin kötüsü yastıkları da ittirerek yataktan atmaya başladı.
İlk seferinde yastığı yerde görünce emin olamadım, çocuk yapmamıştır dedim. İkinci seferde gözümün önünde yere attı yastığı sonra peşinden dönmeye kalktı. Direkt yatak bariyeri sipariş ettim internetten. Çünkü çoğunlukla beraber uyuyoruz yatakta ve düştü mü düşecek mi korkusundan uyuyamıyordum. Şimdi içim çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım doktor bakmış işte için rahat olsun sen yine gözlemlersin kusma gözlerde kayma vs yoksa bir şeyi yokturKızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Canım benim ya çok iyi anlıyorum seni. 2 aylıkken benim oğlan da sert halısız zemine yuvarlanarak düştü. Ve inanır mısın benim eşim de iş için şehir dışına gitmişti. Sadece 30 saniyeliğine falan kafamı çevirmiştim, o esnada olan oldu, ağlama sesine döndüm ama aklım gitti. Çocuk ağlamayı kesti ben üzerine 2 saat daha ağlamıştım.. O olay bende öyle bir korku yarattı ki çocuğu koltuğa falan yatırırken resmen etrafına kale inşa ediyorum halaNormalde uyuduğu zaman ben yanında bekliyorum yanından gitmiyorum bile bugün bakıcısı ben gelene kadar uyuttu ben de geldiğimde bir şeyler atıştırayım da yanına gideyim diye düşünmüştüm mutfağa gittim ben yemek yedim tam ortalığı topladım ağlama sesi geldi nasıl koştuğumu da anlatamam onu bulunca ne hale geldiğimi de eşimi aradım hemen o da şehir dışındaymış koşa koşa hastaneye götürdüm baktılar ama tomografi çekmek istemedi doktor muayenesinde sıkıntı yok tomografiye gerek yok dedi yine de içim gidiyor bir şey var mı diye bundan sonra beşiğinden başka yerde yatırmam
Teşekkür ederimm Bariyeri düşündüm ama içim yine rahat etmedi her köşesinde bariyer olması gerekiyor çünkü kızım yüzüstü dönüp sürünerek geri gidebiliyorKızlar çok geçmiş olsunBenim oğlan da yatakta koltukta falan çok dönüyor sürünüyor. İşin kötüsü yastıkları da ittirerek yataktan atmaya başladı.
İlk seferinde yastığı yerde görünce emin olamadım, çocuk yapmamıştır dedim. İkinci seferde gözümün önünde yere attı yastığı sonra peşinden dönmeye kalktı. Direkt yatak bariyeri sipariş ettim internetten. Çünkü çoğunlukla beraber uyuyoruz yatakta ve düştü mü düşecek mi korkusundan uyuyamıyordum. Şimdi içim çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim
Kızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsuntam tehlikeli aylar ben yanına yastık koymuştum da düşmüştü
yastığı düşürmüş üstüne de kendi düşmüş yüz üstü yatıyodu bu yastıkların üzerimde ses de çıkarmıyor çığlık atmıştı. Ama o gülüyordu aklım çıkmıştı çok dikkat edin kızlar cidden
Bence normal olması gerektiği gibi. Olmadı biraz daha ezip de deneyin alışması içinKızlar ya napıcam ben bu bebeyle. Öğürünce korkuyor ağlamaya başlıyor. Yediği şey de yoğurtla muz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum bi baksanız biraz daha mı ezmem gerekiyor acaba. Ama çatalla iyice ezdim muzu yani daha nasıl ezebilirim bilmiyorum.
Onun karşısında sen de çiğneme hareketini ona göstererek zevkle yiyormuş gibi yapabilirsin istersen, benimki öyle öğürse bile en azından pozitif bi ifade oluyor yüzünde ve ağzını kaşığa açmaya devam ediyorKızlar ya napıcam ben bu bebeyle. Öğürünce korkuyor ağlamaya başlıyor. Yediği şey de yoğurtla muz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum bi baksanız biraz daha mı ezmem gerekiyor acaba. Ama çatalla iyice ezdim muzu yani daha nasıl ezebilirim bilmiyorum.
Bence de normal ama işteBence normal olması gerektiği gibi. Olmadı biraz daha ezip de deneyin alışması için
Deniyim bakalım işe yarar inşallahOnun karşısında sen de çiğneme hareketini ona göstererek zevkle yiyormuş gibi yapabilirsin istersen, benimki öyle öğürse bile en azından pozitif bi ifade oluyor yüzünde ve ağzını kaşığa açmaya devam ediyor
Benim oğlum da ana kucağından düşmüştü mutfak fayansına yüzüstü düşmüştü alnını çarpmıştı. Elim ayağım öyle bir titremişti ki korkudan seni çok iyi anlıyorum canım gelmiş geçmiş olsun, doktor gerek görmediyse bir şeyi yoktur ,rahatla birazKızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Valla benimki muz sevmıyo sanki yaa. Dün muzla yogurt karıstırdım biraz yedi sonra sinirli sinirli çemkirmeye basladı bana. So ra yogurdu verdim onu yedi caktırmadan muz veriyorum 2. Den sonra gene cemkiriyo. Bugun tahin verdim yedi. Tahini avakado peynir yumurta karışımına karıstırdım biraz yedi sonra gene cemkirdi yemedi. Gecen gpn kuhallebi yaptım msısır unu falanda vardı içinde beyorganik meyveli muhallebi. Sevmedi biraz yiyo sonra cemkiriyo tükürüyo. Sonra tarhana yaptım onu içiyo. Bazen yumurta peyniri yiyo gibi ama bazen sanki küfrediyo. Ekmek kemiriyo limon yalıyo. Havuç yemıyo. Sogan verdim yeşil sogan dişine yarar belki die iki dokunup atıyo. Gecen meyveli muhallebi yaptıgım gün kıyameti kopardı akşamda. Kucagıma aldım sonra masadaki herşeye saldırıyo. Kızartma sosu döküldü masaya döküldüğü gibi el atıp yalamaya calısıyo. Onun bunun ekmegine tabagındakilere el atıyo. Antin kuntin sevmıyo olabilir mi has anadolu erkeği mi olacak bu bebe eline pirzola versem kemiginimi yalıcak acabaKızlar ya napıcam ben bu bebeyle. Öğürünce korkuyor ağlamaya başlıyor. Yediği şey de yoğurtla muz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum bi baksanız biraz daha mı ezmem gerekiyor acaba. Ama çatalla iyice ezdim muzu yani daha nasıl ezebilirim bilmiyorum.
Allah şifa versin tezden, o da olabilir bak he serum fizyolojik yapıyor musunBence de normal ama işte. Bir haftadır hasta boğazında balgam var ondan mı yutmakta zorlanıyor acaba diyorum
Deniyim bakalım işe yarar inşallah![]()
çookkk iyi anlıyorum seniHamileliğin başından beri 2li testi 3lü testi yok ayrıntılısı bilmem nesi her aşamada o kadar çok korkuttular ki.. Doğdu bu sefeer6de kilo kaybı falan filan iyice takık oldum. Çocuk kilo alıyor ama aşamıyorum. Sütümün yettiğine inanamıyorum o yüzden mama da veriyorum. Hiç böyle bir insan olacağımı düşünmezdim. Bir başkası olsa çok rahat "aa takma yaa maşallah çocuğun sağlıklı, kilo tek kriter değil. Sıkma canını, anı yaşa" falan derim. Ama kendim kendimi ikna edemiyorum
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. benim de ödüm kopuyor bi gün tedbirlerim yetmeyecek diye. yatak bariyeri gibi bişey mi almak lazım acabaKızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Sen bu çocuğu bi Adanaya falan götür, ek gıdaya kebapla geçmek istiyor belli kiValla benimki muz sevmıyo sanki yaa. Dün muzla yogurt karıstırdım biraz yedi sonra sinirli sinirli çemkirmeye basladı bana. So ra yogurdu verdim onu yedi caktırmadan muz veriyorum 2. Den sonra gene cemkiriyo. Bugun tahin verdim yedi. Tahini avakado peynir yumurta karışımına karıstırdım biraz yedi sonra gene cemkirdi yemedi. Gecen gpn kuhallebi yaptım msısır unu falanda vardı içinde beyorganik meyveli muhallebi. Sevmedi biraz yiyo sonra cemkiriyo tükürüyo. Sonra tarhana yaptım onu içiyo. Bazen yumurta peyniri yiyo gibi ama bazen sanki küfrediyo. Ekmek kemiriyo limon yalıyo. Havuç yemıyo. Sogan verdim yeşil sogan dişine yarar belki die iki dokunup atıyo. Gecen meyveli muhallebi yaptıgım gün kıyameti kopardı akşamda. Kucagıma aldım sonra masadaki herşeye saldırıyo. Kızartma sosu döküldü masaya döküldüğü gibi el atıp yalamaya calısıyo. Onun bunun ekmegine tabagındakilere el atıyo. Antin kuntin sevmıyo olabilir mi has anadolu erkeği mi olacak bu bebe eline pirzola versem kemiginimi yalıcak acaba![]()
Amin canım benimAllah şifa versin tezden, o da olabilir bak he serum fizyolojik yapıyor musun
Kıyamam ya yavru kuşum yazık bu bebelereAmin canım benim. O kadar çok yaptım ki şu 1 haftada elimde şırınga görünce direk kafasını sağa sola çevirmeye başlıyor
![]()