- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.481
İşitmeyi taburcu olacağımız gün yaptılar. Sorun olmayınca bidahada çağırmadılar. Sen mutlaka sor dr una. Zaten ufak bi sonuç kağıdı veriyolar. Kulaklarda sorun olmadığını belirtmeleri gerek kağıtta.20 günlük tü canım siz işitme testi yaptırdınız mı genelde yaptiriliyormus bana doktorumuz birşey söylemedi unuttumu acaba
Canım o besleme düzeni ilk 1-2 hafta için gerekli, zaten bi yerden sonra bebek kendi belirliyo nasıl besleneceğini. Bazen saat başı bazen 4 saati bile buluyor artık bizimki. Ama emzik niyeti bizdede olucak gibiydi. Baktımki emerken yutkunma hareketi yok, sadece çene oynuyo cok cok diye dedim bu açlık değil uykuya geçme isteği. Bende mecburen o durumlarda emziğini veriyorum. Onunla uyusun diye.Kızlar hani diyorlar ya bebeğinizi 2 saatte bir besleyin nasıl yapıyorsunuz? Bebeğiniz ağlamıyor mu bazen o zaman napıyosunuz ben her istediğinde veriyorum süt o yüzden de alıştı bana kucağımda uyumak istiyor emzik gibi kullanıyor emiyor ama çekmiyo oyun oynuyo resmen Muhammed Ali beyefendisi