temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bezleri neden attirmiyor

Kizlar sabah 8den beri suyum geliyor sancimda var cok sukur tam gununde geliyor nisan olayina cok takilmayin benim iki hafta once gelmisti karnimda hala dusmedi o bunyeyle alakali ins kolay bi dogum olur dogum yapinca yazicam kizlar.
Gözünaydın canım sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah bebişine. Allah yardımcın olsun.

Kız bu sıcakta naptınız siz kokar valla belediye gelir eve. Sen biriktiriyorum de en azından b.klu olanları at canım neden atılmazmış acaba merak ettim :)

C Chen31 canım nasıl geçti kontrol? Bizde haberler iyi çok şükür. 500 gram aldirmissin tebrik ederim dedi doktor. Dediğim gibi mi besledin dedi bende açıkçası dediğiniz kadar vermek istemedim mamayi dedim daha çok emzirdim mamayi da nadir verdim dedim. Güzel beslenmiş dedi. Kalça ultrasonumuz var yarın:)

Bende aynı durumdayım bugün doldu zamanı nst de sancı yok bir hafta daha bekleyecek doktor. Allah hepimizesağlıklı evlatlar, kolay doğumlar versin

Anladim canım inşallah bir an önce düzelir de bol bol emzirirsin bebisini

Kızlar hafta sonu 1 gecelik oğlum sıkıldı diye denize gitmeyi düşünüyoruz. Açıkçası bende girmek istiyorum. Girsek bir sorun olur mu? Bebeği anneanneye bırakacağım onu götürmeyeceğim bu arada. Cumartesi arkadaşımı benim doktora götüreceğim ona soracağım ama yine de size sorayım dedim ondan önce. Açıkçası annemde benimle aynı fikirde enfeksiyonuma deniz iyi gelir dikişlerimi rahatlatır diye düşünüyoruz. Sizce? Doktorunuz denize girebilirsiniz dedi mi?

Kizlar sabah 8den beri suyum geliyor sancimda var cok sukur tam gununde geliyor nisan olayina cok takilmayin benim iki hafta once gelmisti karnimda hala dusmedi o bunyeyle alakali ins kolay bi dogum olur dogum yapinca yazicam kizlar.
Allah kurtarsın canim. Sevindim. Darısı başımıza:)

Canim balık yağı hapı var. Kullanmıyorsan kullanabilirsin. Hergun 1 bardak sut. Sabahları yumurta. Sebze yada et yaninda salata. Yogurt yada ayran. Arq
Ara arada meyva. Bunları mutlaka yemelisin. Bende dikkat ediyorum yediklerime. Pilav türü seyler, sekerli gudalar, abur cubur ve ekmek gibi hamur işi neredeyse hiç yemiyorum.

Be

Bebelac önerdi bebisimiz onu ağzından burnundan kustuğu için aptamile geçtik buna bayılıyor yavrucak sen hangisini kullaniyorsun
Ben henüz doğurmadım canım. Kısmetse yarın doğum.dr gerekli görürse ben de kullanacam ondan sorayım dedim .sezeryanda hemen gelmeyebilir sütüm o açıdan..

Kızlar bebeklerinize hangi mamayi kullanıyorsunuz? Dr size hangi mamayi önerdi?
Bize hastanede bebelac gold verilmişti ondan kullandım iyi geldiği için eşim ılk gün en iyisi diye sma diye bişey almış sancı yaptı direk bıraktık

sağol canım önerilerin için. sabahları mutlaka yumurta yiyorum. Ara öğün olarak gunde 2 bardak sut meyve yanında hep var. et az yiyorum ama . bi kac kere etten sonra sekerim yuksek cıkmıştı az yemeye başlamıştım. artık yicem :) balık yağını deneyim bi de. zaten hamur işi pirinç öcü gibi görünüyo gözüme. inşallah haftaya toparlar kuzucum.

Bize hastanede bebelac gold verilmişti ondan kullandım iyi geldiği için eşim ılk gün en iyisi diye sma diye bişey almış sancı yaptı direk bıraktık

Evet sma diğerlerine göre daha iyi ithal bir mama..kızımda da hipp kullandım çok pahalıydı o zaman da ..bakalım Dr ne önerecek

Kaç günde almış 500 gram maşallah Allah bağışlasın

kızlar sabah doktor kontrolüm vardı doktorun yanına gitmeden lavaboda nişanımın eldiğini gördüm açılma 1 cm dedi doktor.evdeyim şu an ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama başka bişey yok bekliyorum hayırlısıyla.doktor gece veya yarın sancın olabilir dedi kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah

Cok sevindim canim ne guzel :) bizde haberler kotu maalesef hala dogum kilosundan 400 gr asagida hic kilo almamis. Doktor kizdi mama vermemezlik yapmayin dedi. 10 gunde 300 gr almasi lazim dedi. Insallah toparlariz moralim cok bozuldu doktordan cikar cikmaz agladim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…