- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.301
Bezleri neden attirmiyorHahaha hakkaten öyle ya aynı benimki de birebir tazyikli iseyip sicabiliyor hayret ediyorum..Ay bide bizim babamız tutturmuş kırkı çıkana kadar bezlerini attirmiycakmis kafayı yemis manyak banyo komple bez dolu bok icindeyiz ikna edemiyorum herifi yav hangi salak verdiyse bu akli ona hastalik kapcaz kızımla sonunda masallah kiz ne guzel biz beceremiyoz emmeyi azer bulbul kaldi kizimin adi sonunda benimkide kıpır kipirdi hep karnimda bide bacak bacak üstüne atma huyumuz vardı hala ayni gotu basi ayri oynuyo faydalı şeyler ogrenmemis seninki gibi cadi keyfine düşkün kızım benim bazen emmek yerine akanlari yaliyo yaaa...
Ya doğum yaptığım gün bütün gece uyuyan benide uyutmayan insanlar zaten ne isime yaricak inan umrumda değil herşeyimi kendim yapiyorum ama gücüne de gidiyor insanin ister istemez bi caba gösterin bari nezaketen sorun demi ama... Gelenler hep onların akraba tanıdıkları hic birini tanımam etmem hepsi beni tanidinmi diye geliyor düğünde tanismisoz halbuki uç yıl evvel nasıl tanımam inanmıyorum kendime
Gözünaydın canım sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah bebişine. Allah yardımcın olsun.Kizlar sabah 8den beri suyum geliyor sancimda var cok sukur tam gununde geliyor nisan olayina cok takilmayin benim iki hafta once gelmisti karnimda hala dusmedi o bunyeyle alakali ins kolay bi dogum olur dogum yapinca yazicam kizlar.
Kız bu sıcakta naptınız siz kokar valla belediye gelir eve. Sen biriktiriyorum de en azından b.klu olanları at canımHahaha hakkaten öyle ya aynı benimki de birebir tazyikli iseyip sicabiliyor hayret ediyorum..Ay bide bizim babamız tutturmuş kırkı çıkana kadar bezlerini attirmiycakmis kafayı yemis manyak banyo komple bez dolu bok icindeyiz ikna edemiyorum herifi yav hangi salak verdiyse bu akli ona hastalik kapcaz kızımla sonunda masallah kiz ne guzel biz beceremiyoz emmeyi azer bulbul kaldi kizimin adi sonunda benimkide kıpır kipirdi hep karnimda bide bacak bacak üstüne atma huyumuz vardı hala ayni gotu basi ayri oynuyo faydalı şeyler ogrenmemis seninki gibi cadi keyfine düşkün kızım benim bazen emmek yerine akanlari yaliyo yaaa...
Ya doğum yaptığım gün bütün gece uyuyan benide uyutmayan insanlar zaten ne isime yaricak inan umrumda değil herşeyimi kendim yapiyorum ama gücüne de gidiyor insanin ister istemez bi caba gösterin bari nezaketen sorun demi ama... Gelenler hep onların akraba tanıdıkları hic birini tanımam etmem hepsi beni tanidinmi diye geliyor düğünde tanismisoz halbuki uç yıl evvel nasıl tanımam inanmıyorum kendime
Bebelac önerdi bebisimiz onu ağzından burnundan kustuğu için aptamile geçtik buna bayılıyor yavrucak sen hangisini kullaniyorsunKızlar bebeklerinize hangi mamayi kullanıyorsunuz? Dr size hangi mamayi önerdi?
Bende aynı durumdayım bugün doldu zamanı nst de sancı yok bir hafta daha bekleyecek doktor. Allah hepimizesağlıklı evlatlar, kolay doğumlar versinİlk bebeğim... 40 haftadan sonra artık suni sancıyı deneyecek doktorum. Ama ben de hiç sancı Yok ağrı Yok göbeğim aşağı düşmedi ... kısaca hiç bir belirti Yok. O yüzden kızım kendi isteğiyle gelecekmiş gibi durmuyor belki suni sancıyla gelir.Doğum korkumu bile yaşayamadım resmen . Artık Doğum başlasın da sancısına razıyım diyorum
Anladim canım inşallah bir an önce düzelir de bol bol emzirirsin bebisiniÇenesini acmaya korkuyorum bisey olur diye cok minnaklar ya :) canim benim gogus ucu yaram baska boyuta gecti artik uclari komple kan oturmus sekilde simsiyah oldu, her emzirmeden sonra batikonla pansuman yapip kremliyorum bi de hep acikta tutuyorum. Kalkan bile yara yapiyo. İyi ki yazin dogurmusum diyorum yoksa memeler acik nasil gezicektimay insallah biz de siz gibi atlatıriz bugunleri
Canim az da olsa sutun varsa yeter. Bebegin ufak zaten. Mamaya niye gerek duyuyorsun ki. Ne kadar doğal o kadar iyi. Tabi ki bu benim fikrim.Kızlar sütun çok az mam takviyesine gerek yok dediler ama vermeyi düşünüyorum kaşıkla mi biberonla mi vereyim
Allah kurtarsın canim. Sevindim. Darısı başımıza:)Kizlar sabah 8den beri suyum geliyor sancimda var cok sukur tam gununde geliyor nisan olayina cok takilmayin benim iki hafta once gelmisti karnimda hala dusmedi o bunyeyle alakali ins kolay bi dogum olur dogum yapinca yazicam kizlar.
Canim balık yağı hapı var. Kullanmıyorsan kullanabilirsin. Hergun 1 bardak sut. Sabahları yumurta. Sebze yada et yaninda salata. Yogurt yada ayran. ArqKızlaaarr benim kızın göbek çevresi 34. hafta cıkıyo dedi dr. beslenmemiş dedi . çok canım sıkıldı. şekerden dolayı çoğu şeyi kısıyorum geri kalanları da canım istemiyoben napcam nasıl kilo aldırcam bebişime
Ben henüz doğurmadım canım. Kısmetse yarın doğum.dr gerekli görürse ben de kullanacam ondan sorayım dedim .sezeryanda hemen gelmeyebilir sütüm o açıdan..Be
Bebelac önerdi bebisimiz onu ağzından burnundan kustuğu için aptamile geçtik buna bayılıyor yavrucak sen hangisini kullaniyorsun
Bize hastanede bebelac gold verilmişti ondan kullandım iyi geldiği için eşim ılk gün en iyisi diye sma diye bişey almış sancı yaptı direk bıraktıkKızlar bebeklerinize hangi mamayi kullanıyorsunuz? Dr size hangi mamayi önerdi?
sağol canım önerilerin için. sabahları mutlaka yumurta yiyorum. Ara öğün olarak gunde 2 bardak sut meyve yanında hep var. et az yiyorum ama . bi kac kere etten sonra sekerim yuksek cıkmıştı az yemeye başlamıştım. artık yicem :) balık yağını deneyim bi de. zaten hamur işi pirinç öcü gibi görünüyo gözüme. inşallah haftaya toparlar kuzucum.Canim balık yağı hapı var. Kullanmıyorsan kullanabilirsin. Hergun 1 bardak sut. Sabahları yumurta. Sebze yada et yaninda salata. Yogurt yada ayran. Arq
Ara arada meyva. Bunları mutlaka yemelisin. Bende dikkat ediyorum yediklerime. Pilav türü seyler, sekerli gudalar, abur cubur ve ekmek gibi hamur işi neredeyse hiç yemiyorum.
Bize hastanede bebelac gold verilmişti ondan kullandım iyi geldiği için eşim ılk gün en iyisi diye sma diye bişey almış sancı yaptı direk bıraktık
Kaç günde almış 500 gram maşallah Allah bağışlasınC Chen31 canım nasıl geçti kontrol? Bizde haberler iyi çok şükür. 500 gram aldirmissin tebrik ederim dedi doktor. Dediğim gibi mi besledin dedi bende açıkçası dediğiniz kadar vermek istemedim mamayi dedim daha çok emzirdim mamayi da nadir verdim dedim. Güzel beslenmiş dedi. Kalça ultrasonumuz var yarın:)
hayır canım yıkamana gerek yokPeki emzirmeden tekrar yikayacakmiyim yoksa direk emzirebiliyormuyum simdi deneyecem
Cok sevindim canim ne guzel :) bizde haberler kotu maalesef hala dogum kilosundan 400 gr asagida hic kilo almamis. Doktor kizdi mama vermemezlik yapmayin dedi. 10 gunde 300 gr almasi lazim dedi. Insallah toparlariz moralim cok bozuldu doktordan cikar cikmaz agladim zatenC Chen31 canım nasıl geçti kontrol? Bizde haberler iyi çok şükür. 500 gram aldirmissin tebrik ederim dedi doktor. Dediğim gibi mi besledin dedi bende açıkçası dediğiniz kadar vermek istemedim mamayi dedim daha çok emzirdim mamayi da nadir verdim dedim. Güzel beslenmiş dedi. Kalça ultrasonumuz var yarın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?