• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hımmm.. desene 2 aya anca demiş sana :KK43: bakarım olmadı şezlongta otururum yok derse doktor. Ayy giresim var ama :)) aslında gittiğim yer temiz suyu falan ama.. neyse sormadan iş yapmayayım başıma iş açarım sonra Allah korusun.
Bence de canım. Bir de sen ameliyat da oldun. Hiç riske atma. Sonuçta daha çok fırsatın olur denize girecek. ;)

Çok şükür kuzum çok şükür herşeyi kendimiz yapabilecek durumdayız Allah korusun ellerine kalsak nolurmusuz acaba.. Ne kadar söylenip dursamda kendisine benim annem benim annem KV den anne olmuyor bugün bi kez daha anladım bunu...

Kimbilir hangi salak verdi bu akli... Bağtıl adam.. Potansiyel öküzlüğünün altında bağtıl bir kocakarı yatıyor kendisinin...

Bugün beni çileden çıkardılar hanımlar vallahi cinnet gecircektim hala ağlıyorum sinirimden üzüntümden.. :KK12: Kızım bugün çok kustu baya baya çok kustu ağzından burnundan fiskirtarak bide koyu sari renkte kusmuk olunca çok korktum perişan oldum elim ayagim titreyerek benim öküzü arıyorum hastaneye gidelim diye beyefendi bisi olmaz kusar o bebek diyor.. Gerizekali normal olan kusmuk var bide anormali var diymi ne biçim korkmusum zaten geldiler eve KV gille KV de de diyor normal o kusar diye kendi oglusuda çok kusmusmus evham yapmıycakmismisim ya tamam normalde olsa sırf içimiz rahat etsin diye gidin doktora demez mi nerden biliyorsun normalini muneccimmisin kadin! Kizimi dusuncegi yerde nevresimleri sartlamadan makinaya atma diyip duruyor bide cildirdim ne sartlamasi ya bok degil sidik degil atacam makinaya yikanacak dedim ayni seymis kusmukla gitti bide onları yıkıyor... İyice gerildim ben bu çocuğa bişi olsun hepinizin ağzına ederim dedim bi kez daha fiskirtti kızım kendide korktu caktirmadi ama gidin dedi hanımefendi artik.. Çok şükür biseysi yokmuş kızımın emdiği çok fazla gelmiş bide sabah farkinda olmadan usutmustum ben onu biraz o yüzden oldu sanirim.. Esim halledemedigi isleriyle ilgili soylenip durdu hastanede ona ayrica bi sinirliyim zaten kizindan degerli iş varmış gibi....! Eve geldik hala laf sokuyor kv kızımı seviyor güya annen sana bişi olsa bizi öldürürmüş bak kızım ah canım evladım diye diye.. Kendimi zor tuttum atliycaktim üstüne az kaldıydı.. He o koca kişide annesine karşı dikkatli konuscakmisim bana ole diyor bak bak bak parcalicam ben bunları ya ailecek parcalicam o olcak...
Geçmiş olsun canım. Sonuçta erkekler bize göre biraz daha rahat olabiliyorlar. Sen bebeğini düşün. Mümkün olduğunca sinirlenmemeye çalış. Bir de bence o bezlerin kakalı olanlarını çaktırmadan at gitsin. Saymıyordur heralde hergün. Farkederse de çocuk var evde hijyenik değil böcek yapar dersin. ;)

Bence de canım. Bir de sen ameliyat da oldun. Hiç riske atma. Sonuçta daha çok fırsatın olur denize girecek. :KK66:

Geçmiş olsun canım. Sonuçta erkekler bize göre biraz daha rahat olabiliyorlar. Sen bebeğini düşün. Mümkün olduğunca sinirlenmemeye çalış. Bir de bence o bezlerin kakalı olanlarını çaktırmadan at gitsin. Saymıyordur heralde hergün. Farkederse de çocuk var evde hijyenik değil böcek yapar dersin. :KK66:

Hepsini attirdik bugün kuzum kurtulduk yani... Sinirleniyorum üzülüyorum bitaneside bunların lohusa az bi yumusak davranalim demiyor yahu.. Ama benimde adim arzuysa bundan sora o.lafları ağızlarına tikmazmiyim...

Kızlar sarılığımız 12 çıktı yaa. Cok mu yüksek sizlerinki kaçtı neler yaptınız? Biraz yardımcı olur musunuz bana

Bizde gün sayıyoruz artık kirkimiza:) bende aşırı sıkıldım nasıl geçecek bu 40 gün derken Allah bir şekilde yardım etti çok şükür. Bizimkide ilk defa bugün ikindi. Resmen büyük insan gibi zorluyor kendini yavrum gaz değil de büyük tuvalet için yapıyor yavrum
Kaç günlük? :)
Kızlar bebiş yüzünden buralara pek giremiyorum.Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun:) Biz 1aylık olduk bile:halay:Kırkımızın çıkmasına çok az kaldı.Ben çok sıkıldım bu lohusalıktan.Gün sayıyorum resmen.Bugünn kontrole gittik bebişin durumu iyi şükür.Sütüm bazen yetmiyor sağıyrm mama takviyesi veriyrm.900 gr almış kuzum.Bebeğim bazen gazdan dolayı ıkınıp sıkılıyor ağlıyor bağırsak düzenleyici damla verdi inş fayda eder:KK43:
Maşallah kaç.kg doğdu bebiş :) Allah bağışlasın

Kızlar sarılığımız 12 çıktı yaa. Cok mu yüksek sizlerinki kaçtı neler yaptınız? Biraz yardımcı olur musunuz bana
Tatlım ben sarılıkla uğraşıyorum. bizim durumda anne sütü yetersizliği falan da yoktu ama arka arkaya 3 gün boyunca değerimiz 11 - 13 - 16,7 seyredince artık beklemeye gerek yarına kadar sınıra ulaşabilir müdahale edelim güvenli sınıra indirelim dedi. Fototerapi sonrası 11 küsürdü değerimiz ama taburcu etti doktor, yarın tekrar kontrolümüz var. İnş hızlıca yeneriz :/ sen de doktor kontrolü altındaysan onlar yönlendiriyor zaten cnm.

Çok şükür kuzum çok şükür herşeyi kendimiz yapabilecek durumdayız Allah korusun ellerine kalsak nolurmusuz acaba.. Ne kadar söylenip dursamda kendisine benim annem benim annem KV den anne olmuyor bugün bi kez daha anladım bunu...

Kimbilir hangi salak verdi bu akli... Bağtıl adam.. Potansiyel öküzlüğünün altında bağtıl bir kocakarı yatıyor kendisinin...

Bugün beni çileden çıkardılar hanımlar vallahi cinnet gecircektim hala ağlıyorum sinirimden üzüntümden.. :KK12: Kızım bugün çok kustu baya baya çok kustu ağzından burnundan fiskirtarak bide koyu sari renkte kusmuk olunca çok korktum perişan oldum elim ayagim titreyerek benim öküzü arıyorum hastaneye gidelim diye beyefendi bisi olmaz kusar o bebek diyor.. Gerizekali normal olan kusmuk var bide anormali var diymi ne biçim korkmusum zaten geldiler eve KV gille KV de de diyor normal o kusar diye kendi oglusuda çok kusmusmus evham yapmıycakmismisim ya tamam normalde olsa sırf içimiz rahat etsin diye gidin doktora demez mi nerden biliyorsun normalini muneccimmisin kadin! Kizimi dusuncegi yerde nevresimleri sartlamadan makinaya atma diyip duruyor bide cildirdim ne sartlamasi ya bok degil sidik degil atacam makinaya yikanacak dedim ayni seymis kusmukla gitti bide onları yıkıyor... İyice gerildim ben bu çocuğa bişi olsun hepinizin ağzına ederim dedim bi kez daha fiskirtti kızım kendide korktu caktirmadi ama gidin dedi hanımefendi artik.. Çok şükür biseysi yokmuş kızımın emdiği çok fazla gelmiş bide sabah farkinda olmadan usutmustum ben onu biraz o yüzden oldu sanirim.. Esim halledemedigi isleriyle ilgili soylenip durdu hastanede ona ayrica bi sinirliyim zaten kizindan degerli iş varmış gibi....! Eve geldik hala laf sokuyor kv kızımı seviyor güya annen sana bişi olsa bizi öldürürmüş bak kızım ah canım evladım diye diye.. Kendimi zor tuttum atliycaktim üstüne az kaldıydı.. He o koca kişide annesine karşı dikkatli konuscakmisim bana ole diyor bak bak bak parcalicam ben bunları ya ailecek parcalicam o olcak...
Ben bile olduğum yerde sinir oldum kız bu kv delerde akıl çok dağıt dağıt bitmiyor. Sanki herkes her şeyi tam anlamıyla yapıyor gibi kızının derdine düşmüşün onun derdi ne ıyhh valla sevmiyom kv. Bakalım ben neler duycam neyse cevabımı esirgemediğimden dikkat eder belki sözlerine:halay:

Kızlar s.o.s yaa ben komple kabardim kaşınıyorum yarın cildiyeye cikicam bugün kendi doktorumun da ilgisini çekti dikiş yeriyle göbek arası kıpkırmızı ay korktum :(

Bizimki 13 tu canim anne sutune ek mama takviyesi ile atlattik sukur bugun 10 a dusmus artik takibe gerek yok dedi doktor. Yuksek degil yani beslenirse duzelir.

Kizlar oglum memeye gelince ciglik cigliga kaliyor artik agzina almak bile istemiyor. Beni sevmediğini benden tiksindigini dusunmeye basladim. Zaten sadece emerken vakit geciriyoruk onun haricinde sen uyu dinlen diye annemle kv ilgileniyo. Ama artik aglamaktan helak oldum. Acaba oglum bana alisamadi mi gercekten napicam kizlar ya :(

Canım stres yapmamaya çalış şu an lohusa gerginliği var üzerinde kendini üzme sütün kesilir bak benim çok az gelio .bu arada geldim dderedeyim

Ben bile olduğum yerde sinir oldum kız bu kv delerde akıl çok dağıt dağıt bitmiyor. Sanki herkes her şeyi tam anlamıyla yapıyor gibi kızının derdine düşmüşün onun derdi ne ıyhh valla sevmiyom kv. Bakalım ben neler duycam neyse cevabımı esirgemediğimden dikkat eder belki sözlerine:halay:

Valla esirgemicen aga lafını yoksa böle tepene çıkıyorlar.. Siz cahilsiniz diyor ya bide bana ayhhhhhh diyorum içimden... Ne kaaada bilge kadinmis baksana yetiştirdiği oğlana... Ah Allahım diğer oğlu ole bi gelin getirseki beni mumla arasalar insallaaaah....

Canım stres yapmamaya çalış şu an lohusa gerginliği var üzerinde kendini üzme sütün kesilir bak benim çok az gelio .bu arada geldim dderedeyim

Çok gerginim elimde değil.. Gorsen gözlerim sinek gibi oldu sis sis... O kadar gücüme gidiyor ki yaptiklari bu sut bi kesilsin benden beddualardan beddua beğensinler... Hoşgeldin kuzum bu arada sevindim... Memleketebayak bastı bebisinde sonunda hee.. :)

Kizlar oglum memeye gelince ciglik cigliga kaliyor artik agzina almak bile istemiyor. Beni sevmediğini benden tiksindigini dusunmeye basladim. Zaten sadece emerken vakit geciriyoruk onun haricinde sen uyu dinlen diye annemle kv ilgileniyo. Ama artik aglamaktan helak oldum. Acaba oglum bana alisamadi mi gercekten napicam kizlar ya :KK43:
Anneye alisamayan bebek mi olur canm hiç öyle düşünme.lohusalik psikolojisi biraz zordur. Ama sana iyi gelecekse diğer bakımlarını da sen yap bebeğin. Göğüs ucu kremi suruyorsan kimi bebek onu sevmezmis. Yikamadan emzirme istersen. Kimi bebek reddedebiliyor. Uygun pozisyonu bulup emzirmekte ısrar et. Biberon kullaniyor musun bilmem ama o da redde sebep olabilir. İnsallah emmeye devam eder ama stres olma. Bebeğin için en iyi anne sensin ve o seni çok seviyor emin ol. Sanaaiyi gelecekse sen gazını çıkar sen altını ac konus sohbet et. Sürekli yatmakda iyi değil zaten. İki doğum seklinde de hafiften normal hayata geçmek dikislerimiz için daha faydali

Bence de daha erken sanki ..ameliyat yarası ve rahmin için biraz daha beklesen iyi olur canım ya.bir de mikrop kapmakla uğraşma diye..sen ameliyat da oldun çünkü

Yaa :( haklısın canım ameliyatta oldum doğru. Neyse bizde ayakları sokarız artık sadece:)) kenarda dururum ufaklık eğlensn :))

Bence de canım. Bir de sen ameliyat da oldun. Hiç riske atma. Sonuçta daha çok fırsatın olur denize girecek. :KK66:

Geçmiş olsun canım. Sonuçta erkekler bize göre biraz daha rahat olabiliyorlar. Sen bebeğini düşün. Mümkün olduğunca sinirlenmemeye çalış. Bir de bence o bezlerin kakalı olanlarını çaktırmadan at gitsin. Saymıyordur heralde hergün. Farkederse de çocuk var evde hijyenik değil böcek yapar dersin. :KK66:

Doğru canım haklısın.. napalım bekleyeceğiz artık ayakları soksak yeter :D

Kızlar s.o.s yaa ben komple kabardim kaşınıyorum yarın cildiyeye cikicam bugün kendi doktorumun da ilgisini çekti dikiş yeriyle göbek arası kıpkırmızı ay korktum :KK43:

Benimde öyleydi batikon alerji yapmış bana şimdi antistaminik alıyorum.. geçmiş olsun canım

Herkese günaydınlar, bugün benim için de bir devir bitip bir devir başlıyor,kısmetse kızıma kavuşacağım, suni deneneceği için herşey belirsiz, ama önce evladım için donra benim için hayırlısı nasılsa öyle olsun,siz de dualarınızı eksik etmeyin,kendime geldiğim an yazacağım, burda neredeyse 7-8 ayı birlikte geçirdik abla kardeş arkadaş gibi olduk hepimiz,herkes hakkını helal etsin varsa benden yana bir hakkım da helal olsun.Bu arada B Bonibon33 kuzum sana da şimdiden güzel güzel ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum diliyorum, habersiz bırakma bizii :))

Back