Çok şükür kuzum çok şükür herşeyi kendimiz yapabilecek durumdayız Allah korusun ellerine kalsak nolurmusuz acaba.. Ne kadar söylenip dursamda kendisine benim annem benim annem KV den anne olmuyor bugün bi kez daha anladım bunu...
Kimbilir hangi salak verdi bu akli... Bağtıl adam.. Potansiyel öküzlüğünün altında bağtıl bir kocakarı yatıyor kendisinin...
Bugün beni çileden çıkardılar hanımlar vallahi cinnet gecircektim hala ağlıyorum sinirimden üzüntümden..
Kızım bugün çok kustu baya baya çok kustu ağzından burnundan fiskirtarak bide koyu sari renkte kusmuk olunca çok korktum perişan oldum elim ayagim titreyerek benim öküzü arıyorum hastaneye gidelim diye beyefendi bisi olmaz kusar o bebek diyor.. Gerizekali normal olan kusmuk var bide anormali var diymi ne biçim korkmusum zaten geldiler eve KV gille KV de de diyor normal o kusar diye kendi oglusuda çok kusmusmus evham yapmıycakmismisim ya tamam normalde olsa sırf içimiz rahat etsin diye gidin doktora demez mi nerden biliyorsun normalini muneccimmisin kadin! Kizimi dusuncegi yerde nevresimleri sartlamadan makinaya atma diyip duruyor bide cildirdim ne sartlamasi ya bok degil sidik degil atacam makinaya yikanacak dedim ayni seymis kusmukla gitti bide onları yıkıyor... İyice gerildim ben bu çocuğa bişi olsun hepinizin ağzına ederim dedim bi kez daha fiskirtti kızım kendide korktu caktirmadi ama gidin dedi hanımefendi artik.. Çok şükür biseysi yokmuş kızımın emdiği çok fazla gelmiş bide sabah farkinda olmadan usutmustum ben onu biraz o yüzden oldu sanirim.. Esim halledemedigi isleriyle ilgili soylenip durdu hastanede ona ayrica bi sinirliyim zaten kizindan degerli iş varmış gibi....! Eve geldik hala laf sokuyor kv kızımı seviyor güya annen sana bişi olsa bizi öldürürmüş bak kızım ah canım evladım diye diye.. Kendimi zor tuttum atliycaktim üstüne az kaldıydı.. He o koca kişide annesine karşı dikkatli konuscakmisim bana ole diyor bak bak bak parcalicam ben bunları ya ailecek parcalicam o olcak...