Hahaha hakkaten öyle ya aynı benimki de birebir tazyikli iseyip sicabiliyor hayret ediyorum..
Ay bide bizim babamız tutturmuş kırkı çıkana kadar bezlerini attirmiycakmis kafayı yemis manyak banyo komple bez dolu bok icindeyiz ikna edemiyorum herifi yav hangi salak verdiyse bu akli ona hastalik kapcaz kızımla sonunda
masallah kiz ne guzel biz beceremiyoz emmeyi azer bulbul kaldi kizimin adi sonunda
benimkide kıpır kipirdi hep karnimda bide bacak bacak üstüne atma huyumuz vardı hala ayni gotu basi ayri oynuyo faydalı şeyler ogrenmemis seninki gibi cadi keyfine düşkün kızım benim bazen emmek yerine akanlari yaliyo yaaa...
Ya doğum yaptığım gün bütün gece uyuyan benide uyutmayan insanlar zaten ne isime yaricak inan umrumda değil herşeyimi kendim yapiyorum ama gücüne de gidiyor insanin ister istemez bi caba gösterin bari nezaketen sorun demi ama... Gelenler hep onların akraba tanıdıkları hic birini tanımam etmem hepsi beni tanidinmi diye geliyor düğünde tanismisoz halbuki uç yıl evvel nasıl tanımam inanmıyorum kendime