- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.281
yaa resmen benim durumumu anlatmışsın canım, sıkıldım bende soranlardan gidin ötede oynayın diyecem az kaldı D:Canım nolur stres yapma kendine evet çok zor böyle beklemesi ama sabret , olmadı doktorunla görüş normal doğum istiyosan suniyle doğumu başlatmayı denesin, evet o daha doğurmadın mı? Diye soranlar benimde başımdalar malesef, doğurur doğurmaz sosyal medyadan yazacağım zaten "doğurdum herkes rahatlasın" diye,daha bugün bir arkdaşımı bu cümlesi yüzünden çok fena payladım, kaldı ki kendisi de tam 40 haftası dolunca doğum yaptı iki gün önce bana kalkmış daha doğurmadın mı kız ehehe diyor, dogurdum da saklıyorum senin gibi dedim o anladı zaten, millet cidden hiç konuşmasını,bilmiyor kimsenin ağzının ayarı yok.
2. bebeğinse normal kuzum
Bizimde 5. Gün düştü ama bizim göbeğimiz gibi görünmesi 15. Günü buldu böyle değişik görünüyordu doğal olarka ;D3tatlikardes canım bizimki 5. Gün düşmüştü
Benimkide öyleydi suni sancı verdiler suni sanciyla olmadı kendi sancim geldi son ana kadar sezeryanmi normalmi bellidir son bir saatte açılmam oldu normal doğum ettim yanımda bir arkadaş vardı günü geçmiş onun açılması olmadı sezeryan aldilarSizin bebişler kaçıncı haftada kanala girmişti? Doğum sırasında mı ya da Doğumdan kaç gün önce? Lütfen sorumu cevaplayın normal doğuran anneler
Oh maşallah bunlar doğal gaza destek gelmişler dünyaya meğersembiz de alırken en son pişik kremi sürüyoruz ay bi hoşuna gidiyo ne varsa gonderiyo kalanı da elime denk gelmesin diye bi hızlı geçiyorum o kısmı bez konusuna hiç girmiyorum iki haftalık üçüncü paket bitecek :) memeler zaten çocuğun kafası kadar oldu buyuseler az da baş edebilseler yahu benimkinin maşallahı var ya zaten ultrasonda görüntü alamadık doğru düzgün hep eli parmağı agzindaydi içerde çok çalıştı kızım emziği bi cekisi var alamıyoruz ağzından vakumluyor maşallah
Bizimde mecbur sebeplerden kimse yanımda kalmadı görümcemi düğüne falan denk geldi. Doktor da bana kalabalıkta durmasın bebeğin dedi. Bende evimdeyim.iyiki de öyle olmuş. Biri yanımda kalsaydı. O gidince zorlanırdım bence. Gelen bana da diyor kimse gelmedi mi yanına hem de bikaç.kere söylüyorlar o an biraz şey oluyorum ama sonra içimden diyom iyiki kimse gelmemiş
Canim benim de kanala girmemişti suni sanci verdiler yine de doguma girdigimde bebek cok yukardaydi. Zor bi dogum oldu ama normal olarak dogdu.Sizin bebişler kaçıncı haftada kanala girmişti? Doğum sırasında mı ya da Doğumdan kaç gün önce? Lütfen sorumu cevaplayın normal doğuran anneler
Canim ilk bebeğimde aynı şeyleri yaşadım. Suni sancı ile dogdu ve 42. Haftada. Nişan gelmisti ama hic belirti yoktu. O yüzden çok ta endişelenme. Fazla zamanın kalmadi.İlk bebeğim... 40 haftadan sonra artık suni sancıyı deneyecek doktorum. Ama ben de hiç sancı Yok ağrı Yok göbeğim aşağı düşmedi ... kısaca hiç bir belirti Yok. O yüzden kızım kendi isteğiyle gelecekmiş gibi durmuyor belki suni sancıyla gelir.Doğum korkumu bile yaşayamadım resmen . Artık Doğum başlasın da sancısına razıyım diyorum
Kızlar çok şükür doğum yaptim minik bi kızım var 2800 doğdu darisi bekleyenlere
Ne yaptın bugün kontrolü vardı sarılığı geçmeye başlamış dedi kan almadı doğum kilosunu geçmiş mamayı kes annesini emsin dedi 3 gün sonra sağlık ocağına götürürsün dedi sen ne yaptinÖncelikle sana da geçmiş olsun cnm bugün de kontrol ettirilen yarın zaten kendi doktorunu görücez çıkışta ben de almayı düşünüyorum sonra istersem manayı keserim ama önce şu değeri düşürelim. Kaçıncı günündesin Deniz şuan 4. Günlük.
hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün...Kızlar çok şükür doğum yaptim minik bi kızım var 2800 doğdu darisi bekleyenlere
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar canim . Benim kv demde cok yakin ama 4-5 gune bir ugrayip gidiyor hemen fayda yok yani .kendim hallediyorum cok sukur isimi Allah bize guc kuvvet versin ne diyelimHe iyimis o zaman bian evvel dussede kurtulsak bizde.. Ya benimkilerin yokluğu daha hayırlı ama iste gelen gidene karşı bi garip oluyorum senin iki hafta durmuşlar gene benimkiler bi hafta bile durmadı yatılı olarak.. Gene annem gelip gidiyor ama oda hergun hergun seker hastası kadın yollarda zor oluyor.. Kv gil alt katimdalar ya çıkıp arada baksalar isin gücün varmı yardim edelim deseler nolur.. Kendi ablam kendi annem gelip yardim ediyorlar saolsunlar muhtaç değilim onlara ama aliniyorum yani ister istemez.. İlk torunları bide bu ne ilgisizlik..
Bana kalsa bende öyle yapicam kuzumda saolsunlar izin vermiyor bizimkiler.. Çocuğumu siki siki giydirip kundak yapacaklar daha birakşam... Usurmus o.. Çocuk yandı tutuştu hala battaniye ortcem diye uğraşıyordu annem bugün..
Akıka nedir? Neden kıza 1 de erkeğe 2 ?Kizlar bebeklere kesilen kurban da sümmet durumu olanlar için oda şu şekilde oluyor kız bebeğe 1 akıka kurbanı erkek bebeğe 2 akika kurbani düşüyor bunun en güzel olan şekli de şudur doğdu ilk hafta kesebilenin kesmesi buda olmazsa 1 yaşında yada ergenlik çağına gelene kadar kesilebilir zorunluluk yoktur bu sadece Allahü teâlâ ya bi tesekkurdur
Siringa ile veriyorlar genelde ama ben mamajo biberonla verdim alismadi zaten agzina akmiyor kendi emerek icebiliyor o biberonla anne gogsu gibi o surecte birde 30 ml verdim onun bile yarisini içiyordu once meme ile yor emsin doymazsa verirsinKızlar sütun çok az mam takviyesine gerek yok dediler ama vermeyi düşünüyorum kaşıkla mi biberonla mi vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?