- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.101
Kizlar sayfaları takip edemedim doguran varsa hayirli olsun :)
Oglum artik memeyi almiyor kizlar cok uzgunum. Ne silikonla ne silikonsuz hic bi sekilde emmiyor. Sutumu sagiyorum ama gittikce azalıyor. Istemeye istemeye mama veriyorum.
Neden boyle oldu acaba napmaliyim? Her emzirme seansinda aglama krizine giriyor memeyi cekemedigi icin. Ben de agliyorum onunla sinirlerim harap oldu. Zombi gibiyim evde ac susuz uykusuz aglamakla geciyo. Nasil duzelecek bu durum kizlar ya gercekten cok zormus bu ilk gunler. Memelerim zaten simsiyah oldu kanamaktan kabuk bagladi uçları. Acaba ondan mi tiksiniyo dedim ama silikonla da almiyo eskiden aliyodu. Of off.
Ben de sırf aynı nedenden saç kestiremedim çünkü hem eşim hem de annem daha en başından asla dediler ve şimdi iyice popoma yaklaştı. Püskül gibi ve akmış ombreler... Kırk dolana kadar da kestirtmezler bana ama dayanılacak gibi değil. Ev hanımı topuzu yapısı artık kafama
Şu an 28 günlük teyzesi, 28 gün erken doğduk biz, asıl doğum tarihi dündü ama biz aceleci çıktık ayın 1inde geliverdik :) teşekkür ederiz, cokcokcokkk anneyi emmeye kiloları almaya devamBebeğin kaç günlük maşallah maşallah tombik doğmuş :)
Evet dikislerin uclari agriyor ara ara egildigimde falan ozellikleBenim de dikiş iyileşti ama iki uc kısmı biraz daha sert içerde senin de öyle mi
canım dayanabileceğin kadar sıcak suya karbonat döküp pamukla göğüs ucuna sürmeyi dene belki çare olurYaa kizlar benim hala asiri gogus ucu agrilarim var nerdeyse aglayacam artik bana bir cozum onerin lutfen Lansinoh kullaniyorum ama azaltiyor sadece agrisini gecirmedi
epiduralde nasıl ıkınma sorunun oldu canım benim doktorun önerdi ama benim ıkınamamayla ilgili kaygılarım var sen yaşayan biri olarak önerir misinCanim benim de hic sancim yoktu 1 gr bile :) 12 saat suniden sonra dogurdum ama sadece son 2 saati siddetliydi o zamana kadar laylaylom gecti. Suniden de korkma yani. Ama epidural alacaksan son zamanlarda yaptırma yoksa ben gibi ikinma sorunu olabilir. Hakkinda hayirlisi olsun kavuşun artik :)
gogus ucun var mi canim ?Kizlar sayfaları takip edemedim doguran varsa hayirli olsun :)
Oglum artik memeyi almiyor kizlar cok uzgunum. Ne silikonla ne silikonsuz hic bi sekilde emmiyor. Sutumu sagiyorum ama gittikce azalıyor. Istemeye istemeye mama veriyorum.
Neden boyle oldu acaba napmaliyim? Her emzirme seansinda aglama krizine giriyor memeyi cekemedigi icin. Ben de agliyorum onunla sinirlerim harap oldu. Zombi gibiyim evde ac susuz uykusuz aglamakla geciyo. Nasil duzelecek bu durum kizlar ya gercekten cok zormus bu ilk gunler. Memelerim zaten simsiyah oldu kanamaktan kabuk bagladi uçları. Acaba ondan mi tiksiniyo dedim ama silikonla da almiyo eskiden aliyodu. Of off.
10-15 gün sürdü canım ama benim boyun ağrım dikiş agrilarimi unutturdu bana. Anesteziden dolayı çok boyun ağrım oldu benim. Şu an sukur ağrılarım kalmadı artıkSizin kaç gün sürdü karnınızdaki dikiş acısı.
Yaaaaaa ne uyuz bir şey şu ödemmm.. hala bitmedi gitti.. enfeksiyon da akıp duruyor o ayrı bir gıcık.. yatmasam bir türlü yatsam bir türlü. İçtiğim ilaçlar uyutuyor. Dün bankaya gittim geldim pert oldum. Yavaş yürümek çok zor acayip zorlandım. Benim de önceki kilolarım var toplamda vermem gereken kilo 30 falan yanii. Spor da yapamıyorum diyetisyen için erken dedi doktorum. Ahh yazık bizeeeee....... benimde 3 operasyon senin gibi. Haksız sayılmaz doktorlar kendimize gelmemiz lazım.. ödemler gitmeden de gelemiyoruz kiiiiiiiii......
Yaa kizlar benim hala asiri gogus ucu agrilarim var nerdeyse aglayacam artik bana bir cozum onerin lutfen Lansinoh kullaniyorum ama azaltiyor sadece agrisini gecirmedi
Canım benim kızım da bisaltamiyor tamamen sürekli emdiği halde üretim fazla maşallah ben de sagıyorum özellikle gece beslenmesi için hızlı ve rahat oluyorBenim memiktolar gene tas kesti hatunlar.. Napicam ben böle bilmiyorum çok canım acıyor çok agriyor göğsüme hafriyat kamyonuylan çakıl tasi döktüler sankim öyle sert öyle agir...Bide iki gündür bi uyku bastırıyor beni varya.. Kan serumları pek ise yaramıyor sanirsam iyice düştüm enerjimden bişi kalmadi... Ve korkulu rüyam kan ignelerim baslicak pazartesi hic sevmem ignede yaa öfff.. Zavallı popom...
Bende doğum sonrası sadece 3.5 kg vermiştim o da oglusumun kilosu :) şok oldum tartida kilomu görünce. şimdi 25 günde 7 kilo vermişim toplamda. 12 kilo almıştım 5 kilom daha var. Nasıl vericem bilmiyorumKızlar ödem atmak için yaptığınız özel bişeyler var mı? Ya inanılmaz bir ödem oluştu hamilelik döneminde bu kadar çok yoktu. Zaten tartıda 3 kilo verdim gözüküyor deliricembebeğim 3780 doğdu anlamadım:/ ne zaman eski Halinize döndünüz özellikle 1 ayı bulan anneler
Canım ben ios için bunu buldum kullanıyorum, daha detaylı başka bulamadım.
Öyle de mamaya alismasindan korkuyorum. Doktoru dinlemekten başka sansim yok tabi. Inşallah biran önce biraktirirO zaman normal canım. Doktorun dediği şekilde devam et. Toparlasın bıraktırır dediği gibi. Önemli olan onların sağlıkları çünkü
Kalkan kullaniyor musun canim?Yaa kizlar benim hala asiri gogus ucu agrilarim var nerdeyse aglayacam artik bana bir cozum onerin lutfen Lansinoh kullaniyorum ama azaltiyor sadece agrisini gecirmedi
Yok canım 2 günde almazsın o kadar :)Aslında ben 22 temmuz ne zamandı onu bile hatırlamıyorum hep 31 e odakladım kendimi pazartesi de kontrol var inşallah doğururm bu sefer beklerken stres oluyorum, eşim benden stresli daha çok stres ediyor beni Oğlumda hiç durmuyo karnımda paso tekmeliyor oda bi yandan ordan :)) 80 kilo olmadan doğursam bari 77.7 yim
İyi almış maşallah 10 günde 400 gramKalkan kullaniyor musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?