- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.001
Poncik bunlar yamemeler acikta dolasiyorum ben bi de kalkan odem yaptı kullanma dedi hemsire. Halka acik oldu yani gormeyen kalmadi :) alttan destek olmayinca iyice tasimasi zor oluyo. Eskiden minnak memelerim vardi hic uzulmemek lazim kucuk diye bugunleri de gorduk
Hamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum
Kamuya acik memiktolar en sevdiğim...valla doğumda pembe atlet siyah sutyen ve hasta bezi üclüsüyle tüm sulalemin önünde sancı çektiğim için artik utanma duygum pek kalmadı benimde saliverdim gitti bosveeeeer.... Yasasin free memiktolar... adamcagizlarimiza yazik kız asil tam ele avuca gelmisken yasaklı bölge oldu
Bebeğin görüyor mu artık gülüyor mu size. :)Aynen canım. Zaten biz hiç oturmadık evde.İlk günden beri hastanelerdeyiz zaten. Eve de hapsolmadım hiç. Ama ev gezmesine kapalı kalabalık ortamlara götürmedim. Bir kere babanneye uğradık yarım saat o kadar. İlk defa ev gexmesine gidecek :) onun dışında uludağa bile çıktı oğlum şu kırk günlük ömründe dışarı çıkmaya arabada gezmeye bayılıyor. Bir haftadır da akşamları çıkıp yürüyerek babanın iş çıkışına gidiyoruz. Çok hoşuna gidiyor :) sen de çıkar bence akşamları serinlikte büyümüş artık
Ben kestirdim çevremdeki arkadaşlarımda kestirdi çok da iyi oldu valla bu sıcaklarda o saçlarr aman allahım çekilmiyo hiççHamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum
Aynen canım. Zaten biz hiç oturmadık evde.İlk günden beri hastanelerdeyiz zaten. Eve de hapsolmadım hiç. Ama ev gezmesine kapalı kalabalık ortamlara götürmedim. Bir kere babanneye uğradık yarım saat o kadar. İlk defa ev gexmesine gidecek :) onun dışında uludağa bile çıktı oğlum şu kırk günlük ömründe dışarı çıkmaya arabada gezmeye bayılıyor. Bir haftadır da akşamları çıkıp yürüyerek babanın iş çıkışına gidiyoruz. Çok hoşuna gidiyor :) sen de çıkar bence akşamları serinlikte büyümüş artık
Bugün bende kontrole gittim çarşamba günü hazırlıklı olarak tekrar çağırdı alttan bakicak bebek kanala inmisse normal için konuşuruz inmediyse sezeryanla alcak hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla kucağımiza alalım yavrularimizi
Ben kestirdi m canım hatta doğuma gitmeden de kesyireyim diyorum yengemde kestirdi iki defa sen bilirsin tabi yinede kafaya takacaksan hiç kestirmeHamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum
Bizim 11. günde düştü şükür. Ama göbek çok dışarıda idi götürdüm doktora göbek fıtığı var 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor dedi doktor. O minnak bal kafası terliyor elimle siliyorum 2 tel saçı var yapış yapış oluyor kuzummm benim.Kanım kaynadı yineÖpmemek için mücadele ediyorum sonra dayanamayıp boynundan öpüyorum =)
Hamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum
1aylik şu an. Ilk hafta vermesi gerekenden biraz fazla verdi kilosunu. Sonra da emzirdigim halde doğum kilosuna zor ulaştı. Anladık ki silikon göğüs ucundan ememiyormus meğer bizde emiyor saniyorduk. Çok şükür düzeldi şu an kilomuzNeden zor kilo aldı. Doğalı ne kadsr oldı ki hemen doktor mama dedi?
Ama düzelmiş olmasına rağmen ilk günden beri mama diye direten bi doktorumuz var bu ay degistiricem inşallahNeden zor kilo aldı. Doğalı ne kadsr oldı ki hemen doktor mama dedi?
Oyy kiyamam ben ona o iki tel saçına kurban olayim... Allahım tez zamanda iyilessin inşallah kendiliginden canım benim yaaa bu minnaklar çok güzeller opulmedende olmuyorki o koklamanin peşine illa bi muck çıkıyor bendende ne yalan soylim.. Zati koklanmaktanda bi hal oldu çoocuum öyle içime cekiyorumki bazen burun deliklerimin izi kalıyor boynunda
Anam sac demesin kimse bana illallah geldi artık.. Bir zamanlar kızıl ombre yaptırdığım alev alev duran ama şuan akmaktan Çingen sarısına dönüşmüş popomu aşan kivircik saclarim var benim.. Hamileliğim boyunca kestirmemi engelleyen tek bi şey vardı oda bagtil inançlara inanmak degil Allah korusun aksi bişi olsa baaaaaak sen saçını kestirdin ondan boyle olduuuuu denmesi ihtimaliydi.. Biraz toparliyim su iğnelerim serumlarim bitsin doğruca kuaföre gidecem.. Biraz daha gitmessem biyiklarim kızıma batmaya baslicak zati tek kas imparatorluğumda...
Bizim 11. günde düştü şükür. Ama göbek çok dışarıda idi götürdüm doktora göbek fıtığı var 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor dedi doktor. O minnak bal kafası terliyor elimle siliyorum 2 tel saçı var yapış yapış oluyor kuzummm benim.Kanım kaynadı yineÖpmemek için mücadele ediyorum sonra dayanamayıp boynundan öpüyorum =)
Sağol canım :) darısı başınıza :) gezerim. Pzt-salı da ankya gidicez annemlerin yanına. :)baldan_madam 40 çıkmış canım hayırlı olsun..Allah aşkına bol bol gez benim yerime de gez =)
Canım ben doktoruma sordum iki aylıkken. Dedi hurafe ama zaten riskli bir durumun var sonra psikolojik olarak kendini suçlama üç ayı çıkar sonra kestir dedi. Dördüncü ayda kestirdim. Çok şükür birşey de olmadıHamileyken saçını kestiren var mı aranızda kızlar? Ya biliyorum batıl inanç ama en azından dogumda düzgün bir saç ile olmak istiyorum ama yapamıyorum.. dip boyam enseme ulaşmış saçım pert olmuş durumda ama yok yapamıyorum
Görüyor canım. Takip ediyor gözüyle. Konuşurken dinliyor ama gülmelere daha başlamadık. Gülüyor ama neye gülüyor bilmiyoruz arafa gülüyor kendi kendine kuzumBebeğin görüyor mu artık gülüyor mu size. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?