temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Birde bebege ne kadar su veriyorsun ben normalde emziriyorum ama idrarinda kristallesme oluyor galiba doktor oyle demisti susuz kaldigi icin normal olabilir demisti su ver demedi ama ben biraz suda vereyim diyorum gunluk neyle ne kadar veriyorsun sen

Masallah canim bende verdim cok sukur bi 5 kilom kaldi onuda 40imiz ciktiktan sonra verecem ins diyetle ama sezeryan gobegi nolacak bilmiyorum sarmadim da baya sarkiyor onuda artik sporla kaybedecez :)
Evet ya havası inmiş balon gibi duruyo önümde ben de sarmadim mekikle toparlariz inşallah daha ödem var gibi hissediyorum biraz daha veririm sanırım bide benim dünden beri ne gelen var ne giden leke akıntı hiçbişey kalmadı normal mi acaba sezeryan olduğu için

Birde bebege ne kadar su veriyorsun ben normalde emziriyorum ama idrarinda kristallesme oluyor galiba doktor oyle demisti susuz kaldigi icin normal olabilir demisti su ver demedi ama ben biraz suda vereyim diyorum gunluk neyle ne kadar veriyorsun sen
Ben bikaç günde bir zemzem suyu veriyorum bir iki küçük mama kaşığı

Benim de öyle bitmiş gibi olmuştu. Sonra devam etti iki üç günde bir geldi falan sonra da rengi değişti. Baya açık renk anlayamadım ama bilmediğim için normaldir heralde dedim. Yarın randevumuz var bakalım.

Fan 1. Duzeyde kapi acik 27 de duzeni tutturduk binlerce sukur olsun yine kusuyor ama daha az gercekten zormus bebekle sicakta ozlemle eylulu bekliyoruz

Ohh rahatlamış ne güzel :)) kusması fazlasını da çıkarmasından canım ara ara kusuyorlar. Bende valla bi gelseydi eylül.. gece serin olur en azından.

Canım mama yedikten sonra 2 çay kaşığı versen yeter dedi bana doktor. Çok daha fazlasına gerek yok henüz

Kızlaar bugün takvimimle son günüm 42 günlük oldu oğlum ama bir türlü kapatamamıştım. Onu okumayı seviyordum. Şimdi eksiklik olacak mesajların altında.
Bu arada önceki gün oğlumun kırk banyosunu yaptırdık eşimle. Yarın da kırk uçurmaya gidicez Bakalım nasıl geçecek :)

Oğlun kaç kilo doğdu canım ve toparlandı inşallah Allah tüm bebişlerimizin korusun Amin

Masallah canim bende verdim cok sukur bi 5 kilom kaldi onuda 40imiz ciktiktan sonra verecem ins diyetle ama sezeryan gobegi nolacak bilmiyorum sarmadim da baya sarkiyor onuda artik sporla kaybedecez :)
Kızlar yeni doğum yaptınız rahim daha eski haline dönmemiştir gider daha göbekler ama illa kalır siz sezeryan olduğu için

Canım normalde diyorlar emziren anneler su bile vermesin. Ama hava çok sıcak her gün bir ya da 2 çay kaşığı veriyorum ben gerçi bir iki gündür vermiyorum şindi vercem kaynamış soğumuş su veriyordum ama zemzem suyu vercem şimdi :)

Oyyy gezmelere de başlarmış kuzucukk :)) darısı bize:)) şurda ne kaldı ki :)) 18 günlük olduk bugün :)

Oğlun kaç kilo doğdu canım ve toparlandı inşallah Allah tüm bebişlerimizin korusun Amin
Canım 2600 doğdu 33+5 te. Toparlandı çok şükür. Yaklaşık dört kilo oldu sanırım :)
Aminn inşallah hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın inşallah.

Ay ne güzel ya.. masallah allahım esirgesin 40 günü doldu da kırk uçuracak küçük adam ..
Darısı bize ..

Oyyy gezmelere de başlarmış kuzucukk :)) darısı bize:)) şurda ne kaldı ki :)) 18 günlük olduk bugün :)
Aynen canım. Zaten biz hiç oturmadık evde. İlk günden beri hastanelerdeyiz zaten. Eve de hapsolmadım hiç. Ama ev gezmesine kapalı kalabalık ortamlara götürmedim. Bir kere babanneye uğradık yarım saat o kadar. İlk defa ev gexmesine gidecek :) onun dışında uludağa bile çıktı oğlum şu kırk günlük ömründe dışarı çıkmaya arabada gezmeye bayılıyor. Bir haftadır da akşamları çıkıp yürüyerek babanın iş çıkışına gidiyoruz. Çok hoşuna gidiyor :) sen de çıkar bence akşamları serinlikte büyümüş artık

Bizim 11. günde düştü şükür. Ama göbek çok dışarıda idi götürdüm doktora göbek fıtığı var 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor dedi doktor. O minnak bal kafası terliyor elimle siliyorum 2 tel saçı var yapış yapış oluyor kuzummm benim.Kanım kaynadı yine Öpmemek için mücadele ediyorum sonra dayanamayıp boynundan öpüyorum =)

Ben de doktorumu aradim normalde yarin nst icin kontrolumuz vardi 1.30 da birsey cikmazsa sali suniyle dogumu baslatacakdi, dedim hocam ha yarin ha sali farkeden birsey olur mu suni verilmesinde, yani yarin degilde 40 dolunca suni vermek daha mi mantikli bunun icin mi bekliyoruz son gunu, yarinda versem suniyi sonuc alacaksak aliriz sali da versem sonuc alacaksak aliriz gunlr alakasi yok, kendi sancin gelirse diye bekletiyorum dedi, ben cok daraldim artik hazir haftasonu gelmisken esim ablam hepsi izindeyken su dogumu yapsak o zaman ben suniyi de goze aliyorum dogru duzgun hicbi sancim yok benim dedim, o zaman sabah erken gel son bidaha muayene edelim durumu degerlendirelim ona gore durum uygunsa dogumu baslatiriz dedi, ben ne yapip ne edip dogurtturucam kendimi hahaha, cidden cok daraldik artik kalcamin bacagimin agrisindan yatamiyorum oturamiyorum aptal gibi dolasiyorum evde, dogurayim da az da olsa kurtulayim :)

Allah yardımcın olsun..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben sezeryan yaptım ama suni sancı için de pek kolay değil diyorlar inşallah gerek kalmadan minnoş niyeti bozar kendiliğinden gelir annesi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…