temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi sevindim canım demek ki 26 düşük gelmiş cimcime üşümüş :) alışır alışır.. ben belini sarıyorum sadece kollar açıkta :) kıyamam korktu mu zor tabii mecbur saracaksın :)

Saçın kazinmasi sünnet canım hic bişey olmaz korkmayın sadece yapan çok dikkatli olması gerekiyor ben kızım da yapmıştım ayrıca ilk 7 gün içinde saçı kazınan çocuklar zeki oluyor bunun için yurt dışında bi çok arastirma yapilmis bizim peygamberimiz öyle bi insandi ki hicbirzaman kendi nefsinden konuşmaz di onun her hareketi her kelimesi Allahu teâlâ tarafından gelirdi

Kesmeden zekati verilebilir bu konu da da bilgilendirim seni şart değil canim benim bu konudaki şansım eşim berber oyüzden içim rahat oluyor eve biri gelip kese bilecekse yada hergün traş olan biri sende kestir

Kizlar bebeklere kesilen kurban da sümmet durumu olanlar için oda şu şekilde oluyor kız bebeğe 1 akıka kurbanı erkek bebeğe 2 akika kurbani düşüyor bunun en güzel olan şekli de şudur doğdu ilk hafta kesebilenin kesmesi buda olmazsa 1 yaşında yada ergenlik çağına gelene kadar kesilebilir zorunluluk yoktur bu sadece Allahü teâlâ ya bi tesekkurdur

N Naturera canım sağlıkla büyütürsun insalalh bebeğini..ne güzeldir şimdi allah bağışlasın..şimdiden memede uyuyorsa ooo kalbini nasıl fetheder o emzirmek gerçekten çok ayrı bir duygu .sütü bol olsun inşallah tüm bebelerin

Benim haftaya salı ama gel gör ki gün geçmiyor artık. Bu sıcaklarda bunaldım kaldım evde..sen benden önce dogurursun bak içime doğdu hee..
Ay inşallah ne güzel söyledin valla daha vwr gibi geliyo evi temizledim bugün ne ağrı ne sızı yok s3n benden önce dogursun bende hiç umut yok hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz

Canım hastanede silikon göğüs ucu kullandırmislardi bana 2 hafta boyunca sinirli şekilde emdi hep tutmak istemiyordu vuruyordu tuttuğu zaman da yarım saat falan emiyordu bende doyuyor sanıyordum. Bide kalkanlara çok birikiyordu sütüm bende sütüm çok falan sanmıştım. O zaman doktor bana da mama takviyesi dedi hastanede de hemşireler aptamil vermişlerdi onu almıştık bizde gene. Ama vermeyi çok istemiyordum hala da istemiyorum. Silikon göğüs ucuna vurdu bi gün bende normal tuttum ağzına yavrum nasıl kaptı anlatamam. Meğer onlardan çekemiyormus. Normal emmeye başladığındam beri kilo almaya başladı canım. Silikonla 40 dk ya memeyi bırakmayan çocuk şimdi 15 dk da boşaltıyor göğsümu. Kalkanlara da eskisi gibi birikmediginden anlıyorum bosalttigini. Mamaya gelince doktorum hala çok diretiyor her ogunde icebildigi kadar mama ver diye ama ben o kadar vermiyorum. Bi sabaha karşı ogunde yapıyorum bazen de gündüz veriyorum bir de. Başta kaşıkla uğramıştık ama çok zor oluyor. Ben biberonla verdim sonra hep. Alışmadi çok şükür memeyi de alıyor. Bide kalkan da birikenleri de az az veriyorum gene.

Canım yatan hiç bir parayı iade etmek
Canım yatan hiç bir parayı iade etmek zorunda değilsin. Onlar senin analık hakkın. Devlet parayı sana yatırıyor ve senin yerine sigortayı ödüyor. Yani kurumun hiçbir kaybı yok ki senden parasını alsın..istersen bir muhasebeci ile görüş.

Kızlar bugün doktora gittim 38+3te sezaryene alırım drdi doktor , ben normal doğumdan korkuyorum da sezaryen tercih ediyorum o yüzden , 38 de bana erken gibi geldi ya, 39da bari alsaydı da kızım biraz daha büyüseydi içerde diye düşünüyorum, sizin doktorlarınız sezaryen için ne Zaman yaparım diypr

Kızlar doğum oldu çok şükür. Bebeğim yanımda ikimizde cok Iyiyiz şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Simdi kızım uyuyor emzirmek için uyandırmaya calisiyoruz uyanmıyor :)
Kendimi çok tuhaf hissediyorum hala idrak edemedim olanlarin farkinda degilim galiba.
Kizim 2700 dogdu minnacik:) doktorun dedigi gibi minyon bi kizim var. Boyuda 49 cm. Ameliyatimda gayet iyi geçti cok şükür hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim canım.. minyon olsun alır o kilo annesi :)) sağlıkla büyüsün bol bol sütü olsun kuzunun :)

İyi sevindim canım demek ki 26 düşük gelmiş cimcime üşümüş :) alışır alışır.. ben belini sarıyorum sadece kollar açıkta :) kıyamam korktu mu zor tabii mecbur saracaksın :)
Cok sagol canim sicak cok baskaymis yaa biz klimaya guvendik geldik evimize ama oda korkutucu elimiz ayagimiza dolasti :)

Cok sagol canim sicak cok baskaymis yaa biz klimaya guvendik geldik evimize ama oda korkutucu elimiz ayagimiza dolasti :)

Öyle canım sıcak başa bela.. kendin olsan idare ediyorsun bir şekilde ama bebek zor oluyor. Yaz bebeği daha başkaymış yani... mayıs güzeldi bee fan hızını da düşürebilirsin bu arada püfür püfür üflemez sürekli o zaman. Bak o da şimdi aklıma geldi.

Çalışanlara 5 bin tl veriyorlar canım.

Bu arada kocan sigortalı ise bide 122 tl emzirme parası verecekler sana başvur sen

Çalışanlara 5 bin tl veriyorlar canım.

Bu arada kocan sigortalı ise bide 122 tl emzirme parası verecekler sana başvur sen

Evet sigortalı canım. Sanırım halletti o hepsini izinliyken. Emzirme parasını bilmiyorum o başvursa geçerli mi ama değilse benim gitmem gerek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…