• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlaaaar o kadar sayfa birikmiş ki sabahtan beri hepsini okudum doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun bekleyenler kolayca doğursun inşallah :KK66:
Biz günden güne büyüyoruz çok obur bi kızım var haftalık kontrolumuzde 100 gr almış göbek bağımız 5. gün düştü çok şükür sorunsuz sıkıntısız devam ediyoruz bu arada silikon ucla emziriyorum fena oldu uçları kurtarıcım oldu resmen birde göğsümü bitiremedigi zaman sagiyorum mutlaka sondaki sarı sütü alıyorum onu da iciriyorum uyandığında bekletirsem çok sancı yapıyo göğsüm doktorumuz d vitamini başladı hem bana hem bebeğe ağıza fislatilan bişey bide omega verdi ben bi tatlı kaşığı içip ucundan da bebeğe tattiracakmisim bugün kullandık balık pazarı gibi koyuyoruz :KK70: ay koca şişe bide nasıl biter kilo vercem derken bununla alırım ya ben geri
Haftalık kontrol derken bebeğin 1 haftalıkken mi. Eğer öyleyse 100 gram dan fazla almıştır ilk şişleri iniyor ya onu geri alıp üstüne yüz gram almış olabilir :)

Haftalık kontrol derken bebeğin 1 haftalıkken mi. Eğer öyleyse 100 gram dan fazla almıştır ilk şişleri iniyor ya onu geri alıp üstüne yüz gram almış olabilir :)
Evet 2960 doğdu bir gün sonra taburcu olurken 2950 grdi ama hala şişti ne tarafa yatirsam o gözü sisiyodu :D dün kontrolde 3050 gr çıktı sağlık ocagindaki ebe de iki hafta doğum kilosunu dusmemesini bekleriz zaten demişti

Banyo öncesi içelim doğru bak sonra losyonluyoruz oh mis bugün acemilik oldu :KK66: ama benim içimden gelen o buram buram balık tezgahı kokusu nolcek

Valla balığı bastıran tatlı.. üstüne tatlı ye canım en azından kokusu geçer.. ayy balıktan tiksindim ben hamilelikte iyi ki bana vermedi doktor :D

Kızlar nişan gelmeden suyun gelme ihtimali var mı? Doğum yapam anneler bu eller ve ayaklardaki şişlikler hemen geçti mi ? Erkek ayakkabısı giymekten sıkıldım doğumdan sonra kendi ayakkabılarımı giymek istiyorum , ellerimde çok ağrıyor, psikolojik olarakta kötüye gidiyorum eşime sataşıp duruyorum hiçte sesini çıkarmıyo ya canım kocişkom

Kızlar nişan gelmeden suyun gelme ihtimali var mı? Doğum yapam anneler bu eller ve ayaklardaki şişlikler hemen geçti mi ? Erkek ayakkabısı giymekten sıkıldım doğumdan sonra kendi ayakkabılarımı giymek istiyorum , ellerimde çok ağrıyor, psikolojik olarakta kötüye gidiyorum eşime sataşıp duruyorum hiçte sesini çıkarmıyo ya canım kocişkom

Şimdi nişanı suyu bilmem yaşamadım çünkü baştan diyeyim :)) ellerimin şişliği şükür geçti ben kendi ayakkabılarımı hep giydim hamilelikte hala giyiyorum sorunum yok. Ev terliğimi giyemiyordum tek onu da 4 gündür giyebiliyorum. Ödemim hala mevcut bacaklarda falan. Ama inecek 6 kilom kaldı hamilelik kiloma ulaşmama :) toplamda 15 almıştım.

Ooo ne pahalıymış o öyle... Valla balık yağı hiç içmedim canım umarım hemen biter yoksa seni balık tezgâhlarında görebiliriz:KK70:
Eşim de bu bitecek demez mi olmadı arada dökerim napim can dayanmaz :işsiz: çocuk doktoru ama bana daha çok ilaç dedi :KK64:

Eşim de bu bitecek demez mi olmadı arada dökerim napim can dayanmaz :işsiz: çocuk doktoru ama bana daha çok ilaç dedi :KK64:

Eee babası napsın bitecek o :) çocuk doktoru emzirdiğin için demiştir. Sütün kalitesini artırmak adına.. neyse ki böyle bir derdim yok sevineyim ben :D

Canım benim nişanim gelmeden suyum gelmişti. Bide o gün fena halde ayaklarim sismiti ayakkabiyi giymeye çalışırken geldi zaten suyum :D doğumdan sonra da 1 hafta falan hamileligimde yasamadigim sisligi yaşadım resmen. Sezeryanda olabiliyor demişti doktorum sonra geçti

Kızlar henüz yazabildim :KK43: Doğum yaptım bitti dün gece 11de şükür, ama onun dışımda çok iyi bişey yazamıycam, burda Doğum yapmamışlar olduğu için yazmıycam hikayemi kötü etkilemek istemiyorum, normal başlanıp sezeryanla sonuçlandı, yazan merak eden herkese teşekkürler, Allah emanet olun
Gozunaydin canim. Saglikli bol sutlu gazsiz gunleriniz olsun insallah... bebisin yaninda saglikli ya onemli olan bu. Onun kokusuyla unutursun hepsini:anne:

Şimdi nişanı suyu bilmem yaşamadım çünkü baştan diyeyim :)) ellerimin şişliği şükür geçti ben kendi ayakkabılarımı hep giydim hamilelikte hala giyiyorum sorunum yok. Ev terliğimi giyemiyordum tek onu da 4 gündür giyebiliyorum. Ödemim hala mevcut bacaklarda falan. Ama inecek 6 kilom kaldı hamilelik kiloma ulaşmama :) toplamda 15 almıştım.
Ayy bende 15 kilo aldım ne güzel vermişim kiloları maşallah canım

Canım benim nişanim gelmeden suyum gelmişti. Bide o gün fena halde ayaklarim sismiti ayakkabiyi giymeye çalışırken geldi zaten suyum :KK70: doğumdan sonra da 1 hafta falan hamileligimde yasamadigim sisligi yaşadım resmen. Sezeryanda olabiliyor demişti doktorum sonra geçti
İyi bari bir haftada şişliğin geçmesi iyi bir süre bana hep böyle kalacakmış gibi geliyor doğumdan sonra da :KK1:

Back