- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.701
Allah anali babalı büyütsün. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması canim gerisi unutulur.:)Kızlar henüz yazabildimDoğum yaptım bitti dün gece 11de şükür, ama onun dışımda çok iyi bişey yazamıycam, burda Doğum yapmamışlar olduğu için yazmıycam hikayemi kötü etkilemek istemiyorum, normal başlanıp sezeryanla sonuçlandı, yazan merak eden herkese teşekkürler, Allah emanet olun
Şu kaçması cok oluyor canim. Inşallah birşey olmaz korkmaSu kaçmış canim bugun cikazdan çıkarmışlar ama nolcak bilmiyorum
Gozun aydin canim gule gule buyut bebisini:)Allah'a şükür doğum yaptım yorgunum yazacam normal doğum yaptım 6 saat sancı çektim hepiniz Allah a emanet oluun
Bebisin emmiyo mu kuzum? Sagmak da cok zor göğüsler yarayken. Benim de sutum var ama acidan sagamiyorum. Seninki kadar sismedi tabi ama inek memesi gibi dolasiyorum. Saatte bir emzirsen gecer belki. Zorla tikistir agzina aliyolar zaten hemen ac olmasa da. Pompayla ne kadar sagsan da cikmiyo bebek emiyo gibi olmuyo. Hastanede bana medela verdiler en iyisi onunla bile cikmamisti.Yaptım kızlar herşeyi yaptım öyle boyle bi sislik değil komple koltuk altima kadar tas kesti kafam kadar oldular.. Sicak soguk herşey yapıldı bi ise yaramadı doktor bile çok fena olmuşsun sen dedi bunların boşaltılması lazim sagicaksin dedi sagıyorum ama damla damla geliyor elle bitmez bu boyle.. Cuma bi daha göreyim seni dedi eve gidip duş sağım duş sağım yapacağım artik... Hazir gelmisken tsh baktirayim dedim oda tahlilleri görür gormez kanın çok düsmüş seni boyle gonderemem diyip igne serum bi yığın şey yazdı dahiliye de... Nazara geldim galiba kızlar ben.. Arap ati gibi koşturup durdum evde hoppik hoppik normal tabi
Aktif olarak kaniyosa doktorunu bilgilendir canim nisan olabilir. Benim baya kirmizi kan gelmisti nisan olarak.Doktor muayeneden sonra lekelenmen olabilir dedi ama suan benden bildiginiz kirmizi kan geldi biraz daha takip edeyim bakayim duracak mi gelecek mi :/
Canim uzulme boşver gecti gitti gozun aydin kavusmussunuz :) benim de dogumum cok zor oldu hatirladikca ağlıyorum dogum videomu izlemek dahi istemiyorum hatta silmeyi dusunuyorum. Hepsi geride kalicak zamanla, simdi bebislerimizle yeni hayatimiza odaklanalim önemli olan oKızlar henüz yazabildimDoğum yaptım bitti dün gece 11de şükür, ama onun dışımda çok iyi bişey yazamıycam, burda Doğum yapmamışlar olduğu için yazmıycam hikayemi kötü etkilemek istemiyorum, normal başlanıp sezeryanla sonuçlandı, yazan merak eden herkese teşekkürler, Allah emanet olun
ohh ne güzel atlattın geçmiş olsun gözün aydın artık kuzum kilosuna da maşşallah diyim. doğuştan sünnetli nasıl oluyor ki ?Herkese slm dün sabah rutun kontrole gittim ultrasonda ölçümlerinde 3kg 700 Gr haftada 39+5 dedi doktor ntsde kalp atışlarının zayıfladığını hareketlerinin azaldığını hemen yatış yapılacağını diyerek yatış verdiler sezaryan olacağımi söylediler doğum haneye sevk ettiler doğum bölümünde uzman doktor muyanede sonucu beni sakinleştirmek serum verdi ntsde kalp atışlarında 160-80 arasında degisti serumla biraz bisiyler kadfiktan sonra uyumuşum bir saat kadar tansiyonum çıkmış uyandirdilar nts sonuncunda minnacık kalp atışları düzeldi rutune döndü normal doğumu deneyelim sıkıntı olursa sezaryanla alırız dedi suni sancı verdiler bikere sancim geldi gitti saat 22 ye kadar her an sezaryanla doğum edecem diye bekledim birden doğum Haniye aldılar normal doğum olacak dedi doktor gece birde doğum ettim hemşire yikadi minnacıgi giydirdi kayın valdem geldi saat 5 oldu uyumuşum ikili teste riskli çıktı testin şeker yüklemesi yaptirmadim yok çocukta su var yok ikili testin yüksek dediler Allah'a şükür sıkıntısı yok saat 4 de taburcu oldum adı Muhammed 25.07.2017 saat 01.45 He doktorlarda hayret etti dogusdan sünnetli çıktı yarın muyanede var kulak vs topukdan kan alındı kontrolü var benden bu hepiniz hakkınızı helal edin uzun oldu Rabbim kalanlara hayırlı kolay doğum ettirsin olan annelerinden hayırlı bol sütlü günler dilerim
bebeğin seninle olsun sağlıklı olsunda çok şükür gerisi bi şekilde unutulur artık gözün aydın baya merak ettikKızlar henüz yazabildimDoğum yaptım bitti dün gece 11de şükür, ama onun dışımda çok iyi bişey yazamıycam, burda Doğum yapmamışlar olduğu için yazmıycam hikayemi kötü etkilemek istemiyorum, normal başlanıp sezeryanla sonuçlandı, yazan merak eden herkese teşekkürler, Allah emanet olun
Yok canım aktif olarak değil bi gidiyorum geliyor bi gidiyorum gelmiyor falanAktif olarak kaniyosa doktorunu bilgilendir canim nisan olabilir. Benim baya kirmizi kan gelmisti nisan olarak.
Yok canım aktif olarak değil bi gidiyorum geliyor bi gidiyorum gelmiyor falanAktif olarak kaniyosa doktorunu bilgilendir canim nisan olabilir. Benim baya kirmizi kan gelmisti nisan olarak.
Kizlaaaar o kadar sayfa birikmiş ki sabahtan beri hepsini okudum doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun bekleyenler kolayca doğursun inşallah
Biz günden güne büyüyoruz çok obur bi kızım var haftalık kontrolumuzde 100 gr almış göbek bağımız 5. gün düştü çok şükür sorunsuz sıkıntısız devam ediyoruz bu arada silikon ucla emziriyorum fena oldu uçları kurtarıcım oldu resmen birde göğsümü bitiremedigi zaman sagiyorum mutlaka sondaki sarı sütü alıyorum onu da iciriyorum uyandığında bekletirsem çok sancı yapıyo göğsüm doktorumuz d vitamini başladı hem bana hem bebeğe ağıza fislatilan bişey bide omega verdi ben bi tatlı kaşığı içip ucundan da bebeğe tattiracakmisim bugün kullandık balık pazarı gibi koyuyoruzay koca şişe bide nasıl biter kilo vercem derken bununla alırım ya ben geri
Bizde iki haftamızı bitirdk bugn d vitaminine başlıcaz bakalım:)Kizlaaaar o kadar sayfa birikmiş ki sabahtan beri hepsini okudum doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun bekleyenler kolayca doğursun inşallah
Biz günden güne büyüyoruz çok obur bi kızım var haftalık kontrolumuzde 100 gr almış göbek bağımız 5. gün düştü çok şükür sorunsuz sıkıntısız devam ediyoruz bu arada silikon ucla emziriyorum fena oldu uçları kurtarıcım oldu resmen birde göğsümü bitiremedigi zaman sagiyorum mutlaka sondaki sarı sütü alıyorum onu da iciriyorum uyandığında bekletirsem çok sancı yapıyo göğsüm doktorumuz d vitamini başladı hem bana hem bebeğe ağıza fislatilan bişey bide omega verdi ben bi tatlı kaşığı içip ucundan da bebeğe tattiracakmisim bugün kullandık balık pazarı gibi koyuyoruzay koca şişe bide nasıl biter kilo vercem derken bununla alırım ya ben geri
Ya öyle berbat bişey koca gün geçmedi kokusu heryer balık kokuyor sanki kızım hamsi gibi gelmeye başladı gözümeMaşallah kuzuyaaaa.... okudum okudum sonunda koptumbalık pazarı ne kız
Bize direk başlattı genelde iki hafta diye duyuyorum bide sadece bebeğe de değil bana da var kan ilaciyla birlikte çocuk doktoru beni de muayene edecek korkarım :)Bizde iki haftamızı bitirdk bugn d vitaminine başlıcaz bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?