temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yaptım kızlar herşeyi yaptım öyle boyle bi sislik değil komple koltuk altima kadar tas kesti kafam kadar oldular.. Sicak soguk herşey yapıldı bi ise yaramadı doktor bile çok fena olmuşsun sen dedi bunların boşaltılması lazim sagicaksin dedi sagıyorum ama damla damla geliyor elle bitmez bu boyle.. Cuma bi daha göreyim seni dedi eve gidip duş sağım duş sağım yapacağım artik... Hazir gelmisken tsh baktirayim dedim oda tahlilleri görür gormez kanın çok düsmüş seni boyle gonderemem diyip igne serum bi yığın şey yazdı dahiliye de... Nazara geldim galiba kızlar ben.. Arap ati gibi koşturup durdum evde hoppik hoppik normal tabi

Bende kontrolden geldim sanci da yine bisey cikmadi zaten hissetmiyorum da bisey ama cok onemli degil olmamasi bir anda da baslayabilir sancin dedi kalpbatialari falan gayet guzel dedi, tekrar alttan bakti vucudun doguma kendini hazirlamis artik bebek yola cikmis eli kulaginda dedi saliya kadar gelmezse ki gelecegini tahmin ediyorum dedi gelmezse sali dogurtucaz dedi, vucudun normal doguma cok musait catin rahmin dedi, bu sefer acidi biraz hocam dedim acir cunku bebek hepten asagi inmis tokalastim bile dedi :))

Doktor muayeneden sonra lekelenmen olabilir dedi ama suan benden bildiginiz kirmizi kan geldi biraz daha takip edeyim bakayim duracak mi gelecek mi :/

Kızlar henüz yazabildim Doğum yaptım bitti dün gece 11de şükür, ama onun dışımda çok iyi bişey yazamıycam, burda Doğum yapmamışlar olduğu için yazmıycam hikayemi kötü etkilemek istemiyorum, normal başlanıp sezeryanla sonuçlandı, yazan merak eden herkese teşekkürler, Allah emanet olun

Canim imkanın varsa pompa al elle çok zorlanirsin inşallah düzelir bir an önce

Canm sağlıkla kucağına almak önemli olan. Sanırım lokman hekimde dogumunu yapacaktın. Dr olarak kim denk geldi doğumuna. Neler yaşadin. Uygun olduğunda bana ozel den yazar misin. Her türlü tecrübeye ihtiyacım var hastane konusunda. Hem travmatik bir doğumu kizim da yaşadığım için çok etkilemez beni.

Canim bebegin iyiyse sende iyiysen sıkma canını ne olur, evet biz de daha doğum yapmadık normale niyetleniyoruz ama ne olacağımız belli değil doğurana kadar, napalım evlatlarımız iyi olsun da herşeye katlanıcaz

Ben de baZen gurbette tekim diye bu sebepten seviniyorum:) öpen yok karışan yok:) bazen anam olaydı desem de böyle kafa çok rahat. Bi kere gelen biri aldı bişey dyemedm ama emzircem diye geri aldım hemen:) yani sende yanına gelenler kısa vadeliyse böyle yapablrsin. Hayır bide birileri gelince susuyolar sinir ediyolar:))

Bence bu kanala indi dedkleri şey canım. Bende merdiven çıkarken yürürken hissediyrdum. Ve hatta bigün çok uzun yürüdkten sonra olmuştu. Sonrada öyle kaldı. :)

Gözün aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…