temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu gece herkes uyumus galiba kimsenin sesi solugu cikmamis :) benimde 1 de kontrolum var bakalim ne alemdeyiz sanci falan hissetmiyorum yine gecen ki gibi sadece artik hepten kasiklarima indigini hissediyorum bebegin, sanki bacaklarimin arasina bisey doldurmusum da baski yapiyor gibi :) cok hafif de adet agrisi gibi agri yokluyor o kadar, acidan agridan korkmuyorum da agri esigim yuksek benim sancilanirim da dikkate almam diye korkuyorum vallaha :)) herkes eve kalp atisini dinlemek icin cihaz alir ben nst alicam yakinda haha

Bende s3nin gibiyim ne ağrı be sanci ne kasılma hiçbişey yok karnim yumuşak baya eskisi gibi sert değil dun nstye girdim küçücük bir sancı bile yok ben doguramiycam bu gidişle artık beklemeyi biraktim hayırlısı olsun

Hatunlar ben beter bi haldeyim bu durumda olan varsa sevabina bir çözüm onerin bana.. Goguslerim felaket durumda şuan hastanedeyim.. Tas kestiler o kadar sistilerki acıdan kivrandim dayanamadim apar topar aksam acile geldim kızım çok zor emiyor uyandiramiyorum aldiramiyorum bi turlu aldimi çok güzel emiyody ama tabi bitirmesi imkânsız.. Hastanede gece sagdim ama gecmedi simdi tekrar sagiyorum.. Evdede sagmayi denedim ama beceremedim çok acıyor napicam ben boyle... Tas gibi oldu semsert simsis... Alamıyor kuzum mememi sertlikten resmen..

Ilık duş al canım. Ya da göğüslerine tut ılık suyu inceden inceden akar o biraz da masaj yaparsan iyi gelir.sutu boşaltmazsan yani bebek iyice emmezse mastit olursun o da şişlik ağrı ve ateş yapar canım. Evde kendin sagip sütü de sakla daha iyi olur aslında

benimde öyle bebeğimin koca kafası kalça kemiğimin arasında hissediyorum, zaten doktor da ultarasonda kasıklarıma bastırdı, başını ölçmem lazım kusura bakma dedi.

Canim sicak ve soguk uygulamasi yaptilar mi hastanede? Bana oyle yaptilar yumusasin da sagayim diye. Once 10 ar dakika sicak su torbası uygulayacaksin sonra sagacaksin sonrasinda da 10 ar dakika soguk uygulayacaksin. Benim sertlikler oyle inmisti. Ates gibi yaniyodu bi de. Simdi azaldi ama tam gecmedi insallah senin de gecer kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…