temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bende ayaklarımı yere vura vura emzirdim. Yara diye sakın emzirmeyi birakmayin diyorlar. Ben bu katı kakao yağını hamileligimde de kullanmıştım çatlaklara iyi geliyor demişti aktar ve göğsüne de sürersen iyi gelir demişti. Inşallah geçer hepimizin.

Benim de çok bacak ağrım var cnm dediğin gibi. Özellikle sol tarafta.

Canim kalkanlari kullan kremleri de çok uzun sürmez acıma isi bi kaç güne toparlarsin
Insallah canim ya kalkan bile acitiyo aventinkiler kucuk geldi bu arada gogsunuz buyukse avent almayin kizlar. Chicconunkini aldim hastanedeyken onun bile boyutu buyuk oldugu halde acitiyo. Açıkta biraktim artik hic kapatmiyorum.

Biz ikisini de kullanıyoruz canım. 5 damla da bio gaia. Bir de vitamin var 7/24 bişey veriyoruz kuzuya :)

Canım bize doğumdaki doktoru vermişti. Sonra değiştirdiğimiz çocuk doktoru kesti. Sadece sa acd diye bir vitamin var onu kullanıyoruz deviti kesti. Ama bunun içinde de var sanırım. On günden birşey olmaz sıkıntı yapma. Doktoruna sor önerir sana birşey.

Göğüs kalkanı kullanın arkadaşlar akıyor ise içinde kalıyor şiringa ile verebilirsiniz.Zayi olmasın kuzucukların sütleri
Kalkanın içindeki sütleri bazen bikaç saat sonra farkediyorz ya o yüzden sağlıklıolur muki o sütleri vermek?vermek içime sinmediğinden döktüm hep ben

N Naturera canim ne guzel hazirliklar yapiyosun guzel olcak her sey :) benim cok ani oldu ne kapi susu ne ikramliklar yanımıza almadik. Orda da dogumdan sonra guya makyaj sac yapicaktim fotograf cekilicektim ama dogum sonrasi kendime gelemedigimden bi fotografim bile yok dogru duzgun. Allahtan esim doguma girdi de oglumuzun ilk anlariyla fotografim var sadece onda bile 3umuzun yok. Icimde kaldi o yuzden biraz toparlaninca profesyonel cektircem insallah. Senin icinde kalmasin hepsini yap :)

Doktor değiştireceğim zaten doğum yaptığım hastanedeki doktorla devam etmeyeceğim belki o önerir. Bakalım bol gazlıyız.. ayy valla hiç deme ha bire ağzına bir şey dayıyoruz bıdıkların

Kizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekli gece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
Aynen ben de deli gibi terliyordum bugün 24.günüm biraz dsha az terler oldum.Eskiler 40 gün boyuncs terlemen normal diyot

C Chen31 canım göğüs yarasıiçin garmastan diye bi krem var onu alabilirsin.Ama emzirmeden önceyıkaman gerek.İlk zaman ben de çok çektim hem acıdı hem emzirdim.Hiçbir şeye benzemiyor o acı bilirim

Ah tam bir polyannayim biliyorum bu sebeplen bazen sinir bozucuda olabiliyorum ama.. Aslında güzel meslek iyi para varmıdır o iste kız... yasam koçu.. Adıda güzel fiyakalı meslek.. hayatım illaki iyileşecek bira sabir biraz dayanmak istiyor sadece.. Elinden geleni yap kalkmak için acisada diren ki çabucak iyilessin.. Evet banada batikonlu su verdi nasıl yapacagimi bilemez haldeyim bende.. Napsam olmuyor bide ben çok tiksinen biriyim oramdan ole elime batikonu alayım oraya direk sureyim yapamam bu yüzden ıslak mendilleri güzelce yıkayıp batikona buluyorum onunla sakin sakin siliyorum.. Dün banyoda ole üstüne dönmeyi filan denedim ne mümkün benim heriftende herhangi bir medet ummuyorum açıkçası hayatta yapamaz.. Artık olduğu kadar inşallah sıkıntı çıkarmaz bana..
Bak sen sipaya.. Sen o kadar karninda tasi her derdini çek gitsin babasına benzesin... benimki de babaya doğru dönmeye başladı.. İnşallah ilerde azcik değişirler..
Emzirme problemi sanırım sende de mevcut.. Çok takip edemedim mesajları ama ben kızımı uyandiramiyorum bi türlü napicam bilmiyorum 4 5 saatte bi emiyor ancak bide zorla alıyor mememi artik tas kesti patlıcam salak gibi pompa da almadim belki lazim olmaz diye.. Heryeriyle oynadım daha napim bilemiyorum.. Bak kaç saat oldu gene uyanmıyor fittiricam..

Kızlar bişey itiraf edeceğim ben sanırım bebeğimi eşim hariç herkesten kıskanıyorum.İyi niyetli olarak kucaklayıp pışpışlıyorlar bebeğimi ben dinleneyim diye.Sanki buna bile dayanamıyorum bi noktadan sonra.Onunla hep ben ilgileneyim istiyorum.Kafayı mı yiyorum ki benaynı duyguları yaşayan var mı?

Aa bebeğini öyle kucaklayıp pışpışlayanlar mı var? Ben hala eşim ve annem dışında kimseye vermiyorum. Kucaklamayı bırak daha doğru düzgün yaklaşamıyorlar bile. Ne çektim ben onu doğurana kadar. Kolay mı öyle. Önce ben bir doyayım çocuğuma.
Bir de erken doğmasının etkisi var tabi ama veremem çocuğumu kimselere.

Sezaryen olan arkadaşlar hastanede kac gece kaldınız? Yatışınız kacta yapıldı ve tam ne zaman çıktınız??

Canım rezene süt yapıyor zaten içebilir ödem atmak içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…