- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.581
Canım bende ayaklarımı yere vura vura emzirdim. Yara diye sakın emzirmeyi birakmayin diyorlar. Ben bu katı kakao yağını hamileligimde de kullanmıştım çatlaklara iyi geliyor demişti aktar ve göğsüne de sürersen iyi gelir demişti. Inşallah geçer hepimizin.Deniyim canim valla burda yazilan her seyi denicem her emzirmeden sonra baska bi krem suruyorum surekli temizlemek de zor oluyo. Oglum silikon ucla alirken deliriyo ama mecburen oyle veriyorum. O halde bile acidan ölüyorum. Hastanede bir ara emziremicem cok aciyo dedim mama verdiler ama sagman lazim dediler. Baktim sagmak daha aci verici aglaya aglaya da olsa emziriyorum artik zamanla gecer insallah :)
Sağlık ocağı mi verdi canım kendi doktorunuz mu
10 gün geç kaldım resmen bisey olur mu acaba. Doktoruma soracaktım ona da ulaşamadım ne yapsam bilemedim şimdiSağlık ocağı canım. Oğlumda da kullandım
Benim de çok bacak ağrım var cnm dediğin gibi. Özellikle sol tarafta.Ya kızlar bacakları benim kadar ağrıyan var mı Allah alkına, resmen sol bacağım tutmuyor o kadar acıyor ki desteksiz kaldırıp indiremiyorum oynatamıyorum öylr bir ağrı acı, hele bugün çocukta sanırım hepten kanala yerleşmeye başladı çünkü kasıklarımın dolduğunu hissediyorum resmen yürürken, o yüzden belimden aşağısı resmen kopacak gibi ağrıyor çok aykta kalırsınız da oturunca bir anda ağrır oturamazsınız bile aynı öyleyip, yatma yatamıyorum oturma oturamıyorum, ama gel gör ki sancı namına hiçbirşey hissetmiyorum cidden çok sıkıldım artıkkkk yarın kontrol de yine nst de bir gram bile sancı çıkmazsa cidden normali bile beklememeyi düşünüyorum artık, hamilelikten çekmedim şu bacak ağrısından çektiğimii
Insallah canim ya kalkan bile acitiyo aventinkiler kucuk geldi bu arada gogsunuz buyukse avent almayin kizlar. Chicconunkini aldim hastanedeyken onun bile boyutu buyuk oldugu halde acitiyo. Açıkta biraktim artik hic kapatmiyorum.Canim kalkanlari kullan kremleri de çok uzun sürmez acıma isi bi kaç güne toparlarsin
Biz ikisini de kullanıyoruz canım. 5 damla da bio gaia. Bir de vitamin var 7/24 bişey veriyoruz kuzuya :)bize biogia verdi onu kullanıyoruz ama küçük tüpe döndü yavru sürekli popodan gaz çıkarma durumu var baya da zorlanıyor ıkınıp sıkılıyor çıkarırken klima açık odada başka odaya gitse bayılıyor gibi mayışık bir şey oluyor kuzum şu hava bi düzelseydi. Yatak odasında yapışıp kaldık
Canım bize doğumdaki doktoru vermişti. Sonra değiştirdiğimiz çocuk doktoru kesti. Sadece sa acd diye bir vitamin var onu kullanıyoruz deviti kesti. Ama bunun içinde de var sanırım. On günden birşey olmaz sıkıntı yapma. Doktoruna sor önerir sana birşey.Kızlar sağlık ocağında topuk kanı için gittiğimizde 15 günlükten sonra d3 kullanmaya başlayın demişti ama doktorumuz hiç böyle bir şey demedi sizin hekimleriniz de verdi mi bunu. Bide 25 günlük olduk ben kullanmadım hala
Allah bir avazda kurtarsin canim sag salim kucagina alirsin insallah.Devlet hastanesi yatış verdiler uzerimi değiştirdiler açılma 2cm sanci çıktı telefonu alıyorlar dua edin artık yazamam
Kalkanın içindeki sütleri bazen bikaç saat sonra farkediyorz ya o yüzden sağlıklıolur muki o sütleri vermek?vermek içime sinmediğinden döktüm hep benGöğüs kalkanı kullanın arkadaşlar akıyor ise içinde kalıyor şiringa ile verebilirsiniz.Zayi olmasın kuzucukların sütleri
10 gün geç kaldım resmen bisey olur mu acaba. Doktoruma soracaktım ona da ulaşamadım ne yapsam bilemedim şimdi
Biz ikisini de kullanıyoruz canım. 5 damla da bio gaia. Bir de vitamin var 7/24 bişey veriyoruz kuzuya :)
Canım bize doğumdaki doktoru vermişti. Sonra değiştirdiğimiz çocuk doktoru kesti. Sadece sa acd diye bir vitamin var onu kullanıyoruz deviti kesti. Ama bunun içinde de var sanırım. On günden birşey olmaz sıkıntı yapma. Doktoruna sor önerir sana birşey.
Aynen ben de deli gibi terliyordum bugün 24.günüm biraz dsha az terler oldum.Eskiler 40 gün boyuncs terlemen normal diyotKizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekligece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
Ay canim ya pozitif enerjine hayranım valla yasam kocum olsan keske senben kac dikisim oldugunu soylerse diye ödüm koptu iyi ki sormamissin canim bosver :) bana da yuru yatarsan odem olur dedi ama ayni zamanda da cok dikkat et dikislerin hassas dedi o yuzden napcagimi bilemez haldeyim oglumu ayaktayken kucagima alamadim hic mesela sadece emziriyorum annemle kv ye veriyorum ozluyorum valla oyle olunca.
Insallah iyilesiriz hemen kuzum sen de batikonla mi pansuman yapiyosun her wc den sonra? Bi de bana enjektorle fiskirt dedi pansuman harici ama bacaklarımi acip kime fiskirtcam bilemedim esim dikislerimi gorsun istemiyorum ben de aynada bakamam karambole gormeden yapiyorum ama baska cozumun varsa bana da soyle :))
Bizim oglan ayni babasinin kopyasi olmus sanki benden hicbi sey almamis gibisimsiyah sacli koca burunlu bisey belki buyudukce bana da benzer
Aa bebeğini öyle kucaklayıp pışpışlayanlar mı var?Kızlar bişey itiraf edeceğim ben sanırım bebeğimi eşim hariç herkesten kıskanıyorum.İyi niyetli olarak kucaklayıp pışpışlıyorlar bebeğimi ben dinleneyim diye.Sanki buna bile dayanamıyorum bi noktadan sonra.Onunla hep ben ilgileneyim istiyorum.Kafayı mı yiyorum ki benaynı duyguları yaşayan var mı?
Canım rezene süt yapıyor zaten içebilir ödem atmak içindeCanım rezene çayı iç mükemmel ödem söker ama süt açısından etkileyebilir süt olayı tamamen kesilince dene tavsiye ederim.
Suya salatalik limon nane ve tüm tarçın detoks suyu belki biliyorsun o da süper ödem attırır. Kaç gün oldu doğum yapalı ?
Evet canım ben içtim emzirirken anason ve kimyonla karıştırıp süper süt yaptı ben de .ama arkadaş sütünü kesmeye çalışıyor ya onda ters teper diye ..Canım rezene süt yapıyor zaten içebilir ödem atmak içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?