temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Amiiiinnn... bana gelmesin emziren annelerr bol bol süt gelsinnn. :)) bizde onlsr uyuduğunda uyuyabileliiimmmm... gazları rahat çıksınn:)❤

Ayy hadi bakalım :) ben de heyecanlanıyorum siz böyle beklerken :) benimki apar topar oldu ya. Bu heyecanı sizlerle yaşıyorum :) çiçekçi de yapar bence. Taze çiçekle mi yaptıracaksın? Solmasın?
Evet cnm senin apar topar oldu ama bakma bi bakıma da iyi oldu böyle gün sayınca da zormuş :) sanırım gerçek çiçeğe izin vermezler zaten hastane odasında ama yapay Çiçekten şöyle minik bir yan toka gibi bişi istiyorum.

Büyük bir çiçekçiye gidersen yaparlar. Sıkıntı olmaz bence. Sonuçta iki çiçek bağlayacak birbirine. Evet iyi oldu bence de. Hatta sabah geldi akşama alıcam dedi dr um. Sonra aramış 11 de saat 2 de alıcam diye. O bile iyi oldu akşama kadar çok stres olacaktım. Kalpde de sıkıntı var benim çarpıntı falan tavan yapardı kesin :) gerçi böyle de ameliyatta oldu ama olsun :) iyi kötü oldu bitti çok şükür. Darısı aizlerin başına. Çok kolay çok güzel olur inşallah hepinizin doğumları :)

Amin cnm işte ilk defa bi nevi ameliyat olacak olmanın endişesi var ama yapıcak da bişey Yok buraya kadar sağlıkla geldik dediğin gibi güzel ve sağlıklı olacağına inanıyorum. Ben de artık bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum yaaaa :))

Muyane oldum ultrasona ve nts gircem de doktor yarısını gerçek sezaryan olabilirsin dedi niye öyle oldu sıra bekliyom canım sıkıldı inşallah sıkıntı çıkmaz 37+6 dedi

Canım benim oğlanda aynı evde tıkıldım kaldım deyip duruyor. Böyle tatil olurmu diyor. ben ayrı sıkılıyorum. Abilik böyle seneye gezeriz bol bol diyorum.

Ultrasona girdim şimdi nts ye gircem doktor hiç büyük çocuk dogurdunmu diyor canım sıkıldı 3kg 700 gram dedi
Canım moralini bozma .belli olmaz dogurursun belki de bebek masallah tombikmis. 200 gram aşağı yukarı hesap yapmak lazım bir de .. ilk doğumun değilse rahat dogurabilirsin diye okumuştum ama hiç bir fikrim yok.sagligin da önemli öyle düşün..İnşallah istediğin gibi olur doğumun. Bakalım Dr ne diycek ? Hakkınızda hayırlısı olsun

38. Hafta yi da gördüm çok şükür. 39. Haftanın ortasında doğum olacak Allahın izniyle ..Çok heyecanlıyım kızlar sanki ilk gibi ..Çok da korkuyorum aslında. İlk doğumumda kızımın küveze alınması kaynanam in gereksiz davranışları evin kalabalığı düşündükçe ruhum daralıyor. Günün yarısı kendimi sakinleştirmek ile geçiyor ..gittikçe şişiyorm bebek oldukça iri maşallahı var .karnım o kadar kaşınıyor ki .. göğüs ucu kremini sürmeye başladım bugün..Dr gün verdik ama doğum her an olabilir çünkü bebek çok asagida dedi .

Cok sagol canim tavsiyelerin icin. Ben de korkumdan wcye gitmiyorum kabiz olurum diye hep sivi yiyorum. Psikolojik dedigin gibi. Su an hic gecmicek gibi geliyo bunlari duymak guzel oldu :)
Canim ilk dogumda benimde ustume iki hemsire cikti. Oglumun kafasi cok buyukmus. Doktor tam olcememisti. Son dakikalarda hic gucum kalmamisti. Doktorum yapamican sezeryana alalim yada ustune hemsire cikartalim demisti. :) ama acisini unuttum inan ki. Ikinci dogumum cok ama cok rahat ve kolay oldu. Dikislerimden sonra da eskisi gibi oldu hersey

Ultrasona girdim şimdi nts ye gircem doktor hiç büyük çocuk dogurdunmu diyor canım sıkıldı 3kg 700 gram dedi
Özele mi gidiyorsun korkutuyor doktor seni bana da 3700 dedi ultrasonda görünen tabi daha az doğdu ama çok şükür normal oldu
Bide açılma önemli

Ah ah geçmişten gelen korkular bu sefer öyle olmaz inşallah sen de kimseye laf etmesi için fırsat vermezsin canım ben de kv bi çok şey yaşadım ilkti cahildim falan diye hiç sesimi cikarmadim sabrettim ama şimdi öyle olmicak esimle de konuştum arik dedim kimseye eyvallah diyemem ben lohusa halimle kimseyi çekemem siz beni cekçek siniz dedim bişey demedi bakalım yasicaz görücez ne olacak ilk doğum da hastane de 5 kişi kalmıştık kimse eve gitmemişti bende bise diyemem istim ama şimdiden eşime dedim bu sefer bi tek annem kalıcak hastane yürüme mesafesi 5 dk gelir gidersiniz kimseyi istemiyorum annemden başka evde kızıma bakın bana yeter

Hamilelikte vardı da doğumdan sonra dsha da çoğaldı benim ödemim. Hala geçmiş değil. Bol su içiyorum falan ama tık demiyor

Canım rezene çayı iç mükemmel ödem söker ama süt açısından etkileyebilir süt olayı tamamen kesilince dene tavsiye ederim.
Suya salatalik limon nane ve tüm tarçın detoks suyu belki biliyorsun o da süper ödem attırır. Kaç gün oldu doğum yapalı ?

Ayni şeyleri yaşamışız desene .bu sefer ben de çemkirecem kararlıyım..kimse keyfimi kaçırsın istemiyorm. Bari bu doğumumda logusaligumda rahat edeyim dedim eşime de bakalım. İyi düşüneyim iyi olsun dimi

Hanımlar hamileyken kaç kilo aldınız ve bebeğiniz doğduktan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz?

Hamilelikte vardı da doğumdan sonra dsha da çoğaldı benim ödemim. Hala geçmiş değil. Bol su içiyorum falan ama tık demiyor
Benim de vardı hamilelikte ama dediğin gibi doğum sonrası ayaklarım davul gibiydi. Valla 2 haftadan sonra geçmeye başladı benim ama yine de biraz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…