temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doğumhanenin içinde imiş şimdi eşime sordum.Eşim de sormuş kamera kayıtlarını istemiş kamera yok demişler.Dışarda idi şimdi sordum.Bir umut etmiştim oradan ama olsun resimler var.Artık oradan devam edeceğiz.
Evet canım doğumhanede kamera olmaz özel alana giriyor orası, dediğin gibi resimler üzerinden takip edin olayı

20170723_230021.jpg
kızlar bunun ne olduğunu bilen var mı

Kızlar ne olduğunu buldum kundak yapiliyor mus bana da bi arkadasim hediye getirdi bende sormadım ne olduğunu oda soylememisti şimdi ogrendim ne olduğunu ama ben bunu kullancagımı pek sanmıyorum

Kizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekli :KK51: gece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
Canım ilk doğumda bende oyleydim terle atıyorsun lohusaligi defiler annemler bir süre oluyor sonra birden geçiyo merak etme ıslak kalma üstünü değiştir

Eveet artik bebek sorularina ben de gelebilirim :) kizlar benim goguslerim ikinci emzirmede pert oldu cok fena yara icinde kaniyo falan. Doktor ve hemsire inanamadi nasil bu kadar erken bu hale gelir diye. Hastaneden bi suru krem aldirdilar ama gecmiyo bi turlu. Pompayla sag dediler onda hic cikmiyo. Silikon ucu oglum almiyo. Normal emebiliyo ama cok kan geldigi icin doktor emzirme oyle dedi. Bi de acidan kivraniyorum tabi ama katlanirdim yine de kan olmasa :/ napabilirim onerisi olan var mi? Sutum de az bu arada nasil artabilir surekli hosaf getiriyolar hastanede. Bi de oglumu uyandirmak o kadar zor ki hic aglamiyo zorla uyandirip emziriyoruz. Kan sekeri iyi cikiyo sukur ama nasil uyancak bu cocuk. Ellemedigim yeri kalmiyo tik yok yine de.
İlk gün benmkinide zorla uyandırdılar hep sonra yavaş yavaş normale döndü. Çabucak geçer inş canım ya. Bende sadece acı var ona da hemşire yanlış pozisyonda emziriyosun ondan dedi ama ben de kızımla öyle rahat ediyoruz diye onun dedği gibi yapamadık. Ama kalkanı al en azından bi yere temas etmez. Daha çabuk iyileşebilir. Bide hep zeytinyağı duyuyorm onu dene istersen

Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.
Bende çok korkuyodum ama 2 hafta oldu artık rahat harekt edebilyrm çok şükür. Ama şişlk hafif var tabi ve tamamen geçme süresi için 4-6 hafta diyolar.

Ooooooooooo maşallah cok aktif değildim grupta bayadir da girmiyordum doğumlar bayaaa olmuş Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin kalanlara da hayirli doğumlar olsun inşallah. Ben de bi doğuramadim bebek hala kanala inmemis normal doğum yapanlar hepinizin kanala inmis miydi acaba merak ettim ?
Ben bilmiyrm indi mi inmedi mi:) inmeden olur mu onuda bilmiyorum:) yuzde 90 incelme 4 cm acilma vardi benm bildgim

Hatunlar bilin bakalım nerden ve nasıl aranizdayim.. Evet evimdeeee yatağında üstelikte yüz üstü yatar pozisyonda yazıyorum...:KK73: mutluluktan aglayabilirim su ani nasilda bekledim hasretle...:KK71: normal doğum bekleyen arkadaşlar tecrübelerini az çok citlatmistim doğumla ilgili doğuma çok rahat korkusuz bi şekilde gittim o yüzdende daha kolay atlattigimi soylemistim.. Ama gelelim doğum sonrasına... Dikisler sebebiyle evet oturup kalkması baya bi zor ama yattikca dahada zor oluyor anladığım kadarıyla ne kadar hareket o kadar cabuk iyileşme.. kizima hep kendim bakmaya çalışıyorum bu yuzden evet çok açıyor azıcık popom çıkmış gibi hissediyorum ama yapacak bişi yok o benim kuzum dayanma gücünü damarlarımdaki asil anne kanında bulabiliyorum :anne:
Dikisleride geçtim yani anlicaginiz ama arkadaşlar bir aci varki doğum filan bosverin yiaaa... O kucumenleri vantuz dudaklariyla emzirmek üzere zorla aldirabildiginiz o kiymetlinissss memiktolarinisss varya.... Allahım o nasıl acıdır.. :mad: kanıyor aciyor yanıyor tarif edemiyorum... İlla bisiden korkcaksaniz dogumdan filan değil yaaa emzirmekten korkun benden duyup duyabileceginiz doğumla ilgili en olumsuz yorum budur.. Saygılar sevgiler hurmetler... HoppaSize değil memiktolariniza...

Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.

Kuzum korkma geçecek inşallah yukarda yazdığım gibi muhtaç olduğun kudret damarlarindaki asil ana kanında dolaşıyor.. Bi kaç güne toparlariz inşallah.. Benimde baya sağlam dikti doğum 9 dakika dikiş 20 dakika surdu ya la... Tabi ben o sırada salak salak kizima bakma çabası içinde olduğumdan kac dikisim var sorusuna estetik dikiş atiyorum ondan uzun surdu yoksa en fazla 4 dikislik yer dedi 4 dikiş kaç cm oluyor yani diye soramadim... WC giderken aklım kaçıyor dolayısıyle en minimum düzeyde işiyorum max.2 sefer eski benliğime kavustum yani.. Lavmanida yedik zati iki haftada micmam ben.. :KK70:iyilesecek hayatım merak etme er yada geç iyi olucaz.. Bebegin nasıl bakayım ben benimkini kimselere benzetemedim küçücük kulakları var o yani kesin benden degil mesela..:KK70: seninki kime benziyor..

Kizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekli :KK51: gece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
Yarı kırkında geçti canım. Darısı başına:)
Kızlar sabah doktora gidiyoruz dua edin bana belki de alincak bebisler ac gidicem o yüzden sancılar bazen düzenli bazen de saatte 1 oluyo nst de sancı cikarsa acilmaya bakcak ona göre biseyler netleşecek
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun:) belki de vakit gelmiştir :KK9:

Kızlar şuan resmen evden sancı molalarında yazıyorum size, 6dk bir düştü inatla gitmiyorum hastaneye birdaha hayal kırıklığı istemiyorum, sabah olsun en azından diye uğraşıyorum , evde hoplaya zıplaya sancımı cekiyorum,bu gidişle yetişemeyip evde doğurabilirim :KK70:dua edin bana nolur bugün bitsin bu çile:KK61:

Kızlar şuan resmen evden sancı molalarında yazıyorum size, 6dk bir düştü inatla gitmiyorum hastaneye birdaha hayal kırıklığı istemiyorum, sabah olsun en azından diye uğraşıyorum , evde hoplaya zıplaya sancımı cekiyorum,bu gidişle yetişemeyip evde doğurabilirim :KK70:dua edin bana nolur bugün bitsin bu çile:KK61:

Kız ne hayal kırıklığı..6 dk diyorsun ..uzak mı hastane? Heyecan yaptım ben de ..
Hadi sağlıkla tek avazda dogurursun inşallah..

Kızlar sabah doktora gidiyoruz dua edin bana belki de alincak bebisler ac gidicem o yüzden sancılar bazen düzenli bazen de saatte 1 oluyo nst de sancı cikarsa acilmaya bakcak ona göre biseyler netleşecek

Hakkınizda hayırlısı olsun canım. Masallah gününü de doldurdun sayılır. Endişe etme
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebekleri
Güzel haberlerini bekliyoruz..

Back