Hatunlar bilin bakalım nerden ve nasıl aranizdayim.. Evet evimdeeee yatağında üstelikte yüz üstü yatar pozisyonda yazıyorum...
mutluluktan aglayabilirim su ani nasilda bekledim hasretle...
normal doğum bekleyen arkadaşlar tecrübelerini az çok citlatmistim doğumla ilgili doğuma çok rahat korkusuz bi şekilde gittim o yüzdende daha kolay atlattigimi soylemistim.. Ama gelelim doğum sonrasına... Dikisler sebebiyle evet oturup kalkması baya bi zor ama yattikca dahada zor oluyor anladığım kadarıyla ne kadar hareket o kadar cabuk iyileşme.. kizima hep kendim bakmaya çalışıyorum bu yuzden evet çok açıyor azıcık popom çıkmış gibi hissediyorum ama yapacak bişi yok o benim kuzum dayanma gücünü damarlarımdaki asil anne kanında bulabiliyorum
Dikisleride geçtim yani anlicaginiz ama arkadaşlar bir aci varki doğum filan bosverin yiaaa... O kucumenleri vantuz dudaklariyla emzirmek üzere zorla aldirabildiginiz o kiymetlinissss memiktolarinisss varya.... Allahım o nasıl acıdır..
kanıyor aciyor yanıyor tarif edemiyorum... İlla bisiden korkcaksaniz dogumdan filan değil yaaa emzirmekten korkun benden duyup duyabileceginiz doğumla ilgili en olumsuz yorum budur.. Saygılar sevgiler hurmetler...
Size değil memiktolariniza...
Kuzum korkma geçecek inşallah yukarda yazdığım gibi muhtaç olduğun kudret damarlarindaki asil ana kanında dolaşıyor.. Bi kaç güne toparlariz inşallah.. Benimde baya sağlam dikti doğum 9 dakika dikiş 20 dakika surdu ya la... Tabi ben o sırada salak salak kizima bakma çabası içinde olduğumdan kac dikisim var sorusuna
estetik dikiş atiyorum ondan uzun surdu yoksa en fazla 4 dikislik yer dedi 4 dikiş kaç cm oluyor yani diye soramadim... WC giderken aklım kaçıyor dolayısıyle en minimum düzeyde işiyorum max.2 sefer eski benliğime kavustum yani.. Lavmanida yedik zati iki haftada micmam ben..
iyilesecek hayatım merak etme er yada geç iyi olucaz.. Bebegin nasıl bakayım ben benimkini kimselere benzetemedim küçücük kulakları var o yani kesin benden degil mesela..
seninki kime benziyor..