temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Nicimde anlasalacigi üzere adım Fatma yaş 34 elif nurda geçen sene kaybettiğimiz kızımın adı bolu
 

Canım çok gecmis olsun. Gözünüz aydın sağlıkla büyütürsun bebeğini inşallah.
Cok üzüldüm nasıl olur böyle bir şey ? Şimdi nasıl bebek .?
 
Ben de sumeyra 29 yasindayim aranıza istanbuldan katılıyorum arkadaşlar :)
 
Rabbim evladını korumuş zor bi durum elinizden geleni yapın şikayet edin hakkınızı arayın canım buarada gözün aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tekrar gemiş olsun
 
Canım çok gecmis olsun. Gözünüz aydın sağlıkla büyütürsun bebeğini inşallah.
Cok üzüldüm nasıl olur böyle bir şey ? Şimdi nasıl bebek .?



Sağol canım. Aminnnn inşallah.. Çok şükür Rabbime 4 günde geçti sadece göz kapağındaki morluğun geçmesi biraz uzun sürdü. Kalıcı biz yok çok şükür Rabbime.
 



Amiiiiin inşallah canım.

Tabi ki peşini bırakmaya hiç niyetim yok.Sağlık bakanlığının araştırmasını bekliyorum.Eğer adam gibi bir şey çıkmaz ise ki ilgileneceklerini düşünüyorum.TV kanallarına kadar gidip afiş etmeyi düşünüyorum. Ben o narkozlu halim ile ilk neden yavrumu mor tırnak izleri ile göreyim.
 
Canim kötü bi ani olmuş ama bunlari sen kafana takma bebegini düşün sütun olsun bol bol hiç kendini uzme

İlk bir kaç gün gelemedim açıkcası kendime ama sonra toparladım.Resimlere baktıkça beynim dönüyor ama..






Amin inşallah canım benim. Kendi doktorum geldi gördü ne oldu böyle dedi kadın şok oldu resmen ilk geldiğinde ki resimleri gösterdik şok oldu.Ben hemen araştıracağım sizde sorun peşini bırakmayın dedi.Araştırmış sonra geldi yanımıza kimseden bilgi alamadım herkes bilmiyoruz dedi tavsiyem peşini bırakmayın dedi.Asla bırakmaya hiç niyetim yok zaten uğraşacağım dedim.Çok şükür kızım iyi bir iz yok şuan.Muhtemelen ya yıkar iken yaptınlar ya da başka bir şey ne olur ise olsun hesabını soramadan cevap almadan rahat etmeyeceğiz.


Doğumdan ilk çıktığında iz yok. Bebek odasında ne oldu ise oldu.Doğum fotoğrafçısı bebek odasında resim çeker iken izler var.Odaya geldiğinde zaten mordu 4 parmak izi vardı.
 

Kıyamam yaaa kuzum benim bebek fotoğrafçısına da sorun bakalım belki bir şey görmüştür falan. Bırakma peşini tabii.. el kadar bebek olacak şey değil yaaa.. hastanedeki hemşirelere de güvenilmeyecekse vay halimize yani. Bimere falan da şikayet et ordan daha çabuk dönüş sağlanıyor.
 
Ay çok sinir bozucu bir durum olmuş ya, kamera kayıtları falan varsa incelerler heralde soruşturma sırasında.
 
Bende Ayşegül 30 yaş ankaradayım kıslar
 
Ben elif 28 yaşındayım canım :)
 
Ohaaa ne demek morluk yaa yolarim onun saçını tirnagini adiler
 
Canım bana emdikten sonra sütünü sağ onu ver demişti dr. Hem böylelikle sütün bitiyor mı yetiyor mu anlamış olursun. Sonuçta çocuk doymuyorsa da mama takviyesi şart. Ama bence öyle reddedene kadar mamayı daya mantığı yanlış. Mamanın arkasında haftasına göre kaç öğün kaç cc verilmesi gerektiği yazıyor. Atıyorum haftana göre 50 cc ise emzirince 50 yap artanı artaın içerse içsin. Ben de mesela 100 yapsam içer ama ort 80-90 yapıyorum. Bebekler mamayı pek reddetmiyorlar öyle. Tok da olsa saldırıyor bizimki mamaya.
 
tacsizprenses canım çok geçmiş olsun. Peşini bırakma ce bence başka bir hastanede de çocuk doktoruna kontrol ettir. Allah korusun o morluklar oluşacak kadar birşey olduysa başka bir travma olmasın bebekte. O hastanede iyi der yollarlar. Sonuçta belki de o doktor yüzünden oldu. Şuan kafama takıldı güvenemedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…