Arkadaşlar maria73 arkadaşa sinir oldum batı geçeli günler oldu bizi salladığı yok bide konuya girip girip çıkıyo listeden çıkarıyorum kendisin.
Kızlar kusura bakmayın ama burası gayet güzel arkadaşlıkların bişeylerin paylaşıldığı bi topik herkes istediği gibi sallamamazlık yapamaz yapacak olan listeden adını sildirsin kardeşim aaaa
Yalnız kıslarrr tersim çok pismiş benim bilginiz olsun tanıyan herkes öyle diyo kocişte dahil....
sende hala belirti falan bişey yokmu canım??
10 gün kaldı sana da dimi?
hadi insallah hayırlısı konu sahıbıde hamiş olsun ne güzel
Ya kızlar bişi sorucam regl yaklaşınca akıntım oluyordu ama bu ay regl bittiğinden beri hergün orkid kullanıyorum o kadar fazla yani normal mi yoksa anormal mi :26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim aranızaaa banada yer varmı
Ağzından balll damlıyorr ballllSen bana mide bulantısı de anında bulanır baş dönmesi de anında döner benimkiler kafadan kafadannn
allahım yaaaa çatlakmısın sen
ne zaman alıcaksın sen testleri onu söleeeee
Bana kalsa kırk kere yaptırmıştım ama kociş bekle diyor...
hoşbulduk canım regl tarihim 15 haziran gireyim yine listeyeHoşgeldin cnm ekleyelimmi listeye adet tarihin ne???
sakin ol kuzum biz varız yeteriz sanaa
aa savulun bakalım ben geldim kimse bizim nurhanımızı üzemezzzzYalnız kıslarrr tersim çok pismiş benim bilginiz olsun tanıyan herkes öyle diyo kocişte dahil....
Ya kızlar bişi sorucam regl yaklaşınca akıntım oluyordu ama bu ay regl bittiğinden beri hergün orkid kullanıyorum o kadar fazla yani normal mi yoksa anormal mi :26::26::26::26::26::26:
sende hoşgeldin canım sanada az kalmışşşhoşbulduk canım regl tarihim 15 haziran gireyim yine listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?