• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Arkadaşlar maria73 arkadaşa sinir oldum batı geçeli günler oldu bizi salladığı yok bide konuya girip girip çıkıyo listeden çıkarıyorum kendisin.:47:

evt merak ediliyo günü gelenlerin durumu..en azından hamile değilim ..ya da beklemedeyim her neyse bilgi verip çıkabilirdi....değişik insanlar yaa...iyi yapmışssın listeden çıkarmakla..o sallamıyosa biz hiç sallamayalım..

Evet arkadaşlar :emir_bebek::emir_bebek: işaret hamile demek hayırlısı dediklerim ise bir dahki aya nasipse demek olumsuz bişey yazmamak için hayırlısı diyoruzzz:71::71:

Yalnız kıslarrr tersim çok pismiş benim bilginiz olsun tanıyan herkes öyle diyo kocişte dahil....:37::37::37::60::60::60:

Ya kızlar bişi sorucam regl yaklaşınca akıntım oluyordu ama bu ay regl bittiğinden beri hergün orkid kullanıyorum o kadar fazla yani normal mi yoksa anormal mi :26::26::26::26::26::26:

sende hala belirti falan bişey yokmu canım??
10 gün kaldı sana da dimi?
:1: hadi insallah hayırlısı konu sahıbıde hamiş olsun ne güzel :1::49:

Ağzından balll damlıyorr ballll:70:Sen bana mide bulantısı de anında bulanır baş dönmesi de anında döner benimkiler kafadan kafadannn:60::60:

Ya kızlar bişi sorucam regl yaklaşınca akıntım oluyordu ama bu ay regl bittiğinden beri hergün orkid kullanıyorum o kadar fazla yani normal mi yoksa anormal mi :26::26::26::26::26::26:

yaa walla tatlım inan şu akıntı ile ilgili hiç bi bilgim yok.
ben ne adet olucakken nede yumurtlama dönemimde hiç yaşamıyorum ki o akıntıyı :59: bendemi anormalimki ?

Back