• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kendi kendime stres yapıyorum yaa eşime belli etmesemde kafamda takıntılarım var benim yaaa:59::59::59:

canım benim ister istemez stres oluyo ama stres gerçekten bu işe hiç iyi gelmiyor her şey yoluna giricek çok şükür halimize Allah daha kötü sıkıntılar vermesin nolur canını sıkma sıkıntı yapma bende çok yaptım ağladım ama ayakta durmak lazım

Arkadaşlar maria73 arkadaşa sinir oldum batı geçeli günler oldu bizi salladığı yok bide konuya girip girip çıkıyo listeden çıkarıyorum kendisin.:47:

Kızlar kusura bakmayın ama burası gayet güzel arkadaşlıkların bişeylerin paylaşıldığı bi topik herkes istediği gibi sallamamazlık yapamaz yapacak olan listeden adını sildirsin kardeşim aaaa:47::47:

Sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı herkese neşe salmak için ama her önüne gelen burayı dingonun ahırı zannediyo benim bat bu yaz diyo defolup gidiyo ne bu yaaa:47::47::47:

kızma canım bu kadar..
ayrıca yetişilmiyo walla muhabbete.. ben sadece izlemekle ve arada sırada gelişmeleri yazmakla yetiniyorum.. yoksa beynim dönüyo kim ne dedi onu mu dedi bunu mu dedi diye :))

bu arada listede :emir_bebek::emir_bebek: şekilleri o kişilerin tutturduğuna mı işaret :)) ayy çok güzel yaa.. daha ilk günlerden hamişlerimiz var demek ki :))

Sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı herkese neşe salmak için ama her önüne gelen burayı dingonun ahırı zannediyo benim bat bu yaz diyo defolup gidiyo ne bu yaaa:47::47::47:

amann boşversene sen neden kendını üzüyosun canım..
burayı bilen biliyo bilmeyenınde yeri yok ztn sıkma canını sen..:92:

Back