beni kabul eden yok galibaa insan bi slm verirdii
hoş geldin sefalar getirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni kabul eden yok galibaa insan bi slm verirdii
al bi deli daha çok uydun sen bizim topiğee
canım burdayım çook pardon ya benim miğde birz rahatsızda sormayınnnn yeni geçtim yerime:92:canım gülüm keten helvammmmmm? sessiz kaldınnn
canım burdayım çook pardon ya benim miğde birz rahatsızda sormayınnnn yeni geçtim yerime:92:
ok katiliorum cok israr ettinizzz:86::86:hoşşgeldinnnn şekerimmmmm sende katıl gel aramıza:92:
sabahtan beri muhabbet etmekten yorgun düştü millet
canım burdayım çook pardon ya benim miğde birz rahatsızda sormayınnnn yeni geçtim yerime:92:
tamam katiliorum cok israr ettinizz:86::86:hoşşgeldinnnn şekerimmmmm sende katıl gel aramıza:92:
sabahtan beri muhabbet etmekten yorgun düştü millet
bu arada batlarımız aynı şeker hadi hayırlısıhosbulduk tatlis bnm bat 27 haziran canoss eklersiniz beni
bende sizle ilerlemek istiorumm
hosbulduk bebeiisimhoş geldin sefalar getirdin
kiz umutdenizimm nerde kaldin benide ekle hayatim o muhtesem bereket dolu listenizeeumutdeniz ark. gelsin o eklicek cnmm
anammmm e kaprisli buuuu
olemiiii...bu arada batlarımız aynı şeker hadi hayırlısı
15 dkk ya burdayım
çok sağol bitanem ya ben ayıptır söylemesi kabızlık yaşıyordumda.dr ilaç verdi işte onu almıştım üstüne bide bitki çayı içtimm vee kendimden geçtimşimdi daha iyi gibiyim amageçmiş olsun cnm yaa nane limon çok ii gelio tavsiye ederimm
hee deliyimdirr giiii bennburda herkes ben gibii catlakmii bakimmm
canım ayın 8i yumurtlama günümüz ben daha yeni temizlendim zati işte akşama yıkancam yarında beklerim pazara çalışmalar tam gazzzzolemiiii...
ayy ben daha calismalara baslamadim ayoolll
dk tutuorummmm
hee almıyoruz hem valla hem billa dimi zuzumTuttum seni...Burda herkes çatlak bacımmmm çatlak olmayanları almıyoruzzz zatiii
al bi deli daha çok uydun sen bizim topiğee